Blacksword Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Προσωπικα μου έλειψε το κυνήγι φαντασμάτων τώρα με το σκώτος θα δούμε αλλά έντεκα χρόνια είναι αυτα πόσο πια να αντέξουν; Όπως λέει και ο πρόεδρος του καναλιού: όσο θέλουν οι ηθοποιοί και αντέχουν τα νούμερα θα συνεχίσουν, οπότε έχει ψωμί ακόμα. Για το κυνήγι φαντασμάτων πάντως κι μένα μου έχει λείψει λίγο αν και βάζουν που και που σε κανένα επεισόδιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Εγώ την είχα παρατήσει μετά το τέλος της 8ης season. Να της δώσω της σειράς μιαν ακόμα ευκαιρία ή όχι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Εγώ την είχα παρατήσει μετά το τέλος της 8ης season. Να της δώσω της σειράς μιαν ακόμα ευκαιρία ή όχι; Η 7η και 8η δυστυχώς είναι από τις χειρότερες της σειράς, όμως από την 9η και μετά δυναμώνει αρκετά με την 11η να θυμίζει αρκετά τις πρώτες σεζόν. Οπότε ναι, αν έχεις χρόνο και σου αρέσει γενικώς σαν σειρά θα έλεγα να την συνεχίσεις. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Εγώ την είχα παρατήσει μετά το τέλος της 8ης season. Να της δώσω της σειράς μιαν ακόμα ευκαιρία ή όχι; Η 7η και 8η δυστυχώς είναι από τις χειρότερες της σειράς, όμως από την 9η και μετά δυναμώνει αρκετά με την 11η να θυμίζει αρκετά τις πρώτες σεζόν. Οπότε ναι, αν έχεις χρόνο και σου αρέσει γενικώς σαν σειρά θα έλεγα να την συνεχίσεις. Η 6η είναι η χειρότερη πανεύκολα. Η 7η είχε ενδιαφέρον με τους Leviathan και η 8η επίσης. Η 9η ήταν masterpiece και η 10η αρκετά καλή. Γενικά σαν το finale της 8ης και όλη την 9η δεν έχει. Αφαιρώ τις πρώτες πέντε "canon" season. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 εγώ διαφωνώ 8 - Τελείως χάλια πρώτο μισό. Αρκετά καλό δεύτερο όμως. 9 - Μέτρια πράματα. 10 - Η χειρότερη σαιζόν της σειράς. Μόνο τα τρία-τέσσερα τελευταία ήταν καλά 11 - Αρκετά καλή thus far Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Δηλαδή σου άρεσε η 6; Σοβαρά; Μια σεζόν φίλλερ ήταν.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Ε το λάθος της 6ης ήταν ότι πήγαν να χώσουν εκατό πράγματα σε μία σαιζόν -alphas -eve -soulless sam και δεν θυμάμαι και τι άλλο Άλλα έχει καλή κεντρική πλοκη παρά το μπέρδεμα... Παντώς βλέπω έχω βάλει στην σαιζόν εδώ 7/10 ενώ στην 8η έχω βάλει 7.5/10 (κανονικά αμφότερες πρέπει να είναι -1, αλλά είμαι καλός άνθρωπος) -- Το έχω ξαναπει για μένα το sn θα γίνει γαμάτο, όταν θα καταλάβουν οι σεναριογράφοι ότι δεν το έχουν πια με τα επικά storylines και το κάνουν τελείως κωμωδία Οι άνθρωποι ξέρουν να γράφουν αστεία σενάρια. Δεν είναι κακό να το κάνουν συχνότερα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) Είδα προχθές το midseason finalle. Έπος.... Αρχίσω να πιστεύω ότι υπάρχουν body snatchers εκεί έξω. Διαφορετικά, δεν εξηγείται πως οι ιδιοι με πέρσι(και πρόπερσι...) σεναριογράφοι γράφουν τόσο καλά πράματα φέτος. Και κάτι μη αναμενόμενο: Stop us if you’ve heard this before: Supernatural is destined to outlive us all. At the Television Critics Assoc. winter press tour in Pasadena on Sunday, CW president Mark Pedowitz reaffirmed his support for its longest-running scripted series. That said, he stopped short of announcing a formal Season 12 pickup. “Both Jared and Jensen are having a blast,” noted the exec. “As long as they’re having a blast, it’s a great thing. The show is performing better than it did last year, better than you could ever hope. I’m very hopeful that we’ll see it again.” http://tvline.com/2016/01/10/supernatural-season-12-renewed-the-cw/ Edited January 10, 2016 by jjohn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Έχω αρχισει και πριν τον ύπνο βλέπω και από ένα επεισόδιο της 8ης σαιζόν. Δεν είναι άσχημη, σίγουρα είναι καλύτερη από τις σαιζόν 6 και 7 μέχρι στιγμης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Έγινα και εγώ up-to-date στην 11η σεζόν. Αν συνεχίσει έτσι, φτάνει χαλαρά σε ποιότητα τις πέντε πρώτες (canon) σεζόν. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Για όποιον θυμάται τα πιο παλιά επεισόδια: Τα αδέρφια δεν είχαν βρει ένα τρόπο για να "αντιμετωπίσουν" με τα Hellhounds; Μου φάνηκε πολύ περίεργο που στο πρόσφατο επεισόδιο δεν κάνανε τίποτα για να σώσουν τον τύπο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Για όποιον θυμάται τα πιο παλιά επεισόδια: Τα αδέρφια δεν είχαν βρει ένα τρόπο για να "αντιμετωπίσουν" με τα Hellhounds; Μου φάνηκε πολύ περίεργο που στο πρόσφατο επεισόδιο δεν κάνανε τίποτα για να σώσουν τον τύπο. Είναι στα λάθη του σεναρίου! Με προβλημάτισε και εμένα. Ωστόσο πιστεύω ότι πια με όλα αυτά που έχουν περάσει, σου κάνω γνωστό ότι υπάρχουν και αναλώσιμοι. Κλασικό φαινόμενο στις αμερικανικές σειρές. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Βασικά είτε θα έμενε μόνιμα μέσα στα τριμμένα κόκαλα, είτε θα πέθαινε. Μια φορά σκότωσαν hellhound και κόντεψε να πεθάνει ο Sam. Συνήθως έβρισκαν τρόπο να ακυρώσουν τα deals. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Ανανεώθηκε! Πω ρε φίλε.. μόλις τελειώσει η επόμενη σαιζόν, θα έχω κλείσει δέκα χρόνια από τότε που την ξεκίνησα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 (edited) Σήμερα το σίζον φινάλε του Neon Genesis Evangelion Supernatural Πέρα από την πλάκα, πως σας φαίνεται η πιο φιλοσοφική/ψυχολογική προσέγγιση στα τελευταία επεισόδια; Εγώ λατρεύω πάντως Edited May 25, 2016 by jjohn 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Με το τέλος της 11ης σεζόν η παραγωγή μου φαίνεται ότι όλο και "σπρώχνουν" προς το happy ending των αδελφών. Συνολικά η σεζόν αυτή ήταν αρκετά καλή αν και λίγο βαρέθηκα προς στο τέλος που τα αδέρφια έμοιαζαν πιο πολύ σαν θεατές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Άρχισαν τα γυρίσματα της 12 σεζόν και ο Castiel πάλι την πάτησε. Το βιντεάκι από το facebook της σειράς: https://www.youtube.com/watch?v=R5-8SRzwKQc 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Μάγκες το βλέπει κανείς ακόμα; Εγώ δηλώνω πιστός, θα το βλέπω μέχρι να μπω στο γηροκομείο. Πολλές εξελίξεις στην 13 σαιζόν της σειράς. Όχι όλες καλές, αλλά δεν έχει πολύ σημασία. Η σειρά παραμένει σε ένα σταθερό επίπεδο. Για μένα το τελευταίο μέρος της σαιζόν ήταν κατώτερο από αυτό των δύο προηγούμενων, αλλά κλασικά κλείνει με ωραίο( αν και προβλέψιμο) cliffhanger λες και υπήρχε περίπτωση άτομο που έχει δει 13 σαιζόν να μην επιστρέψει για την 14η. Επίσης, το spin-off που ετοιμάζανε Wayward Sisters δεν εγκρίθηκε από το κανάλι και μάλλον καλά έκανε αφού μιλάμε ήταν το backdoor pilot ήταν από τα πιο βαρετά επεισόδια στην σαιζόν. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Το βλέπω εγώ! Μου άρεσε πάρα πολύ η 13η σεζόν! Την έβλεπα φανατικά! Θύμησε παλιές καλές πρώτες σεζόν. Πάρα πολλές εξελίξεις όντως και σίγουρα έχει ψωμί να δώσει και στη 14η σεζόν! Γενικά πιστεύω ότι αυτή η σειρά θα παίζει για πάντα ύστερα από όλα αυτά που συμβαίνουν. Ο Lucifer, ο ηθοποιός φοβερή υποκριτική! Πραγματικά οι φάτσες του κλέψανε την παράσταση στη 13η σεζόν. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Μια από τα ίδια! Η σειρά, αν και κάνει τρελές ανακυκλώσεις πλέον, παραμένει μια ευχάριστη ξεκούραση για να χαλαρώσεις αυτό το 40λεπτο. Επίσης, τον Mark Pellegrino, aka Lucifer, τον περίμενα πως και πως εδώ και μερικές σεζόν να εμφανιστεί μιας και φέρνει πάντα κάτι παραπάνω στα επεισόδια, και στην 13η σεζόν τα έδωσε όλα, πραγματικά. Πολύ δυνατό φινάλε του χαρακτήρα του. Τέλος, ένα από τα πιο ανατρεπτικά επεισόδια στην σεζόν νομίζω ήταν το Scooby-Doo crossover, το οποίο έδειξε ότι ακόμα και στα πιο τρελά επεισόδια μπορεί η σειρά να προσφέρει ακόμη κάτι καινούριο. Οι ηθοποιοί πάντως το διασκέδασαν πολύ: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Καλά ναι! Το επεισόδιο με τον Scooby Doo ήταν κορυφαίο. Έκλαψα από τα γέλια. Εκεί στο τέλος με την κραυγή του Dean παίζει να πέθανα... Εγώ το λέω χρόνια τώρα: Αν κάνουν το Supernatural απλά κωμωδία χωρίς βασική πλοκή και τέτοια θα γίνει η καλύτερη σειρά στο Αμέρικα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Archangel Michael, season 14, πρώτη φορά βλέπω σε αρχικά επεισόδια σεζόν τόση δράση. Χαίρομαι που υπάρχει ακόμα αυτή η σειρά και δίνει πόνο. Αυτός ο Dean Winchester δεν έχει γεράσει ούτε μία μέρα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Εγώ πάλι βρίσκω λίγο μέτρια την αρχή της σαιζόν και ελπίζω να βελτιωθεί. Αδιάφορος ο πολυσυζητημένος μέχρι στιγμής και το σχέδιο του με τα υβρίδια meh, ας μην συζητήσουμε καλύτερα για τις σεναριακές ευκολίες... Φέτος θα έχει τρία λιγότερα επεισόδια btw. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Τα υβρίδια δε νομίζω να είναι το τελικό σχέδιο του Michael, σίγουρα θα παίξει πάλι το δίπολο Angels Vs Demons και τα κουτάβια Winchesters στη μέση... Κάτι μου λέει ότι θα παίξει πάλι ανατροπή με Lucifer! Πάντως έχει πολύ πλάκα πώς μιλάνε για το θεό όλοι τους! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Τελευταία σεζόν η επόμενη!!! Μέτρια η τωρινή όμως😴 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts