Ιρμάντα Posted December 9, 2015 Author Share Posted December 9, 2015 Επεσαν οι δύο πρώτες ψήφοι. Εχουμε άφθονο χρόνο ως τη Δευτέρα. Διαβάστε- διαβάστε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Ψήφισα κι εγώ. Διάβασα 2 ιστορίες με καλές ιδέες, με τα προβλήματά τους η καθεμιά στην εκτέλεση. Αν κι έχω διαβάσει και καλύτερα κείμενα από τον καθέναν σας, εν τέλει μου άφησαν καλή γεύση, κυρίως λόγω της προοπτικής τους. Μην τις αφήσετε. Καλή επιτυχία και στους δύο! (πώς γίνεται να εύχομαι και στους 2 καλή επιτυχία; Ο μόνος τρόπος για να πιάσει η ευχή είναι να έρθει ισοπαλία ) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeDamtsios Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Ψήφισα κι εγώ. Να πω την αλήθεια ότι ήμουν κυριολεκτικά στη μέση, αφού μού άρεσαν και οι δύο ιστορίες. Καλή επιτυχία να έχετε παιδιά. Να το απολαύσετε! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Ψήφισα και εγώ. Με πολύ μεγάλη δυσκολία. Χωρίς υπερβολή, τα διηγήματα μου άρεσαν και τα δύο πάρα μα πάρα πολύ. Ωραίες ιδέες, ωραία εκμετάλλευση του προλόγου, ωραίες ανατροπές. Μπράβο σας παιδιά, το απολαύσαμε! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkinem Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Έριξα κι εγώ την ψήφο μου. Πραγματικά δύσκολη η επιλογή. Μπράβο στους συγγραφείς που, παρά τα προβληματάκια που είχανε, μας δώσανε δύο πολύ ωραίες ιστορίες. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 13, 2015 Author Share Posted December 13, 2015 (edited) Με μεγάλη μου χαρά βλέπω πως έχουν ψηφίσει κιόλας 10 μέλη. Υποθέτω πως μέχρι αύριο θά έχουμε ακόμη 3 ή 4 ψήφους. Τα αποτελέσματα μπορεί να ανατραπούν την τελευταία στιγμή. Διαβάστε! Διαβάστε! Edited December 13, 2015 by Ιρμάντα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ψήφησα και εγώ χθές, συγχαρητήρια και στους δύο για τις πολύ ωραίες ιστορίες που μας πρόσφεραν. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Έχω διαβάσει και τις δύο ιστορίες, αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω ακόμα. Δεν ξέρω, κάτι δεν μου πήγε καλά, ίσως να μην είχα όρεξη για διάβασμα, αλλά όπως και νά 'χει δεν θέλω να αδικήσω τα διηγήματα, γι' αυτό το αφήνω σήμερα. Αν καταφέρω να τα ξαναδιαβάσω αύριο, θα ψηφίσω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man_from_Earth Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ερώτηση προς mods: οι συγγραφείς ψηφίζουμε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 13, 2015 Author Share Posted December 13, 2015 Ερώτηση προς mods: οι συγγραφείς ψηφίζουμε; Εμ, ο ένας τον άλλον. Και στα write off που λαμβάνουν μέρος περισσότεροι ψηφίζουμε. Κατά προτίμηση όχι τον εαυτό μας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man_from_Earth Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ερώτηση προς mods: οι συγγραφείς ψηφίζουμε; Εμ, ο ένας τον άλλον. Και στα write off που λαμβάνουν μέρος περισσότεροι ψηφίζουμε. Κατά προτίμηση όχι τον εαυτό μας. Μου λες οτι στο πολ πρέπει να ψηφίσω τον dagon? καλά που ρώτησα, δεν το ήξερα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 13, 2015 Author Share Posted December 13, 2015 Κοίτα έτσι συνηθίζεται. Μπορεί να μην ψηφίσει ο dagoncult για παράδειγμα, τι να πω. Ψιλοχάθηκε πάλι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ερώτηση προς mods: οι συγγραφείς ψηφίζουμε; Κοιτάχτε, κανονικά όταν διαγωνίζονται 2 άτομα δεν υπάρχει λόγος να ψηφίσουν, αφού σε περίπτωση που ψηφίσουν ο καθένας τον αντίπαλό του (για λόγους fair play) δεν θα υπάρξει ουσιαστικά διαφορά. Από 3 και πάνω υπάρχει διαφορά, οπότε οι διαγωνιζόμενοι αποφασίζουν (είτε ψηφίζουν όλοι είτε κανένας). Τώρα για τα 2 άτομα μόνο για λόγους χαβαλέ ή για να φαίνονται περισσότερες οι ψήφοι έχει μόνο νόημα το να αλληλοψηφιστούν, αρκεί κι οι 2 να ψηφίσουν (τον αντίπαλό τους, ή αν το πάνε "ανταγωνιστικά" τον εαυτό τους, κι οι δυο πάλι ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man_from_Earth Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ναι, λογικό. Ok, δεν θα ψηφίσω καθόλου λοιπόν. Σε περίπτωση που ο dagon ψηφίσει ειδοποιείστε να πράξω αναλόγως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 14, 2015 Author Share Posted December 14, 2015 (edited) Λίγες ώρες απέμειναν και η ελάχιστη διαφορά μεταξύ των δύο ιστοριών αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα και των δυο τους! Να δούμε αν ως τα μεσάνυχτα θα αλλάξει κάτι! Edited December 14, 2015 by Ιρμάντα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Διάβασα και τις δυο ιστορίες και παρόλο που είναι εντελώς διαφορετικές, έχουν περίπου παρόμοια προβλήματα: είναι και οι δυο πιο μεγάλες σε σύλληψη απ' όσο χωράει το όριο λέξεων με αποτέλεσμα να γίνονται σε κάποια σημεία δυσνόητες. Κατά τα άλλα, πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το πόσο μακριά πήγε και τους δυο αντιπάλους η συγκεκριμένη εισαγωγή. Ο ένας με χρονοταξίδι και ο άλλος μ' αυτή την απίστευτη σύλληψη για το τι ήταν ο Στρατηγός. Παιδιά, μπορεί να μην με κέρδισαν οι ιστορίες στα σημεία, αλλά για τη φαντασία, δεν έχω παρά να . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvertooth Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Έχω διαβάσει τις ιστορίες μέρες τώρα και ψήφισα εχτές. Είχαν και οι δύο ενδιαφέροντα στοιχεία και ιδέες, συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 14, 2015 Author Share Posted December 14, 2015 48 λεπτά απέμειναν....τώρα 47.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Σας διάβασα και ψήφισα, δεν έχω προλάβει ακόμη να γράψω τα σχόλιά μου αλλά δεσμεύομαι για αύριο. Μπράβο και στους δύο πάντως 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man_from_Earth Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 (edited) To απόλαυσα το write-off, ευχαριστώ όσους διάβασαν και σχολίασαν! Συγχαρητήρια στον νικητή, μου άρεσε το διήγημά του... Edited December 14, 2015 by Man_from_Earth 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 14, 2015 Author Share Posted December 14, 2015 Δώδεκα και δέκα. Συγχαρητήρια στο νικητή και στους δύο συμμετέχοντες. Πράγματι οι ιστορίες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες, με πολλές προοπτικές και ελπίζω να τις επεξεργαστείτε και μελλοντικά όσο τους αξίζει. Σας ευχαριστώ που συμμετείχατε σε αυτό το παιχνίδι, που διαβάσατε, που σχολιάσατε, που ψηφίσατε! :winner_first_h4h: Και εις άλλα με υγεία! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Κι από εμένα πολλές ευχαριστίες σε όσους διάβασαν, σχολίασαν, ψήφισαν. Επίσης στην Ιρμάντα για την εισαγωγή (πολύ δύσκολη την βρήκα) και στον Man_from_Earth για την ευκαιρία που μου έδωσε να γράψω άλλο ένα διήγημα (πράγμα που είναι και το ζητούμενο με τα παιχνίδια εδώ στο σφφ). Τα λέμε!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by dagoncult,
Νικήτρια ιστορία στο Write off #83
Recommended by Φάντασμα
4 reactions
Go to this post