Αμνός Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) Όνομα Συγγραφέα:Σούπερ ΛέιζερΕίδος: ΓράμμαΒία; ΟχιΣεξ; οχιΑριθμός Λέξεων:1.055Αυτοτελής; ΝαιΣχολια: Υπάρχει και το αρχείο στο τέλος ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ Γειά σου μαμά! Ο Αλικίνος είμαι! Με θυμάσαι έτσι; Μα θα με θυμάσαι σίγουρα, δεν έχω άλλο αδερφάκι, ναι; Αποφάσισα να σου γράψω αυτό το γράμμα, αν και δεν νομίζω οτι θα μπορέσω να στο στείλω σύντομα, γιατί σίγουρα θα ξέρεις πως η αποστολή μου είναι πολύ μυστικό. Για την ακρίβεια ο κύριος Καφέ δεν θα μας άφηνε σε καμία περίπτωση να στείλουμε γράμμα, σημείωμα, να γράψουμε ημερολόγιο ή να πάρουμε τηλέφωνο σε άλλους. Δεν πρέπει να μάθουν οι κακοί που κρυβόμαστε λέει και να σου πω κάτι μαμά; Ο Κύριος Καφέ έχει δίκιο! Θα μπορούσαν να κλέψουν το μήνυμα και μετά να μας κάνουν επίθεση στο αρχηγείο που είμαστε και να μας σκοτώσουν όλους έτσι ώστε να μην κατορθώσουμε να σώσουμε τον κόσμο. Τον Κύριο Καφέ, φυσικά και θα τον ξέρεις αφού η ίδια τον έστειλες να με κάνει σωστό σουπερ ήρωα! Ω πόσο έξυπνη είσαι μαμά, τα κανόνισες όλα τέλεια ώστε να μην μάθει κανείς τίποτα. Τότε στο σούπερ μάρκετ νόμιζα οτι είχα χαθεί και εσυ είχες φύγει και τότε μου είπε ο Κύριος Καφέ όλο το σχέδιο! Τον είχες στείλει εσύ να με πάρει και να με πάει στην σχολή κρυγά! Μου είπε βέβαια οτι είναι μυστικό και εσυ η ίδια το ξέρεις και εγώ μαμά, χάρηκα, δεν ξέρεις πως χάρηκα! Θα γίνω σουπερ ήρωας σαν τον σούπερμαν και τον μπατμαν και θα πολεμάω τους κακούς και θα σώσω τον κόσμο. Δεν είμαι μόνο εγώ για ήρωας ξέρεις, είμαστε μια ολόκληρη ομάδα, μια οικογένεια! Είμαστε τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι που δεν συμπαθώ γιατί κλαίει συνέχεια. Ο κύριος Καφέ είναι πολύ καλός, μας ζητάει να τον λέμε Ταγματάρχη γιατί εκπαιδεύει μια λεγεώνα λέει, την νέα λεγεώνα των υπερηρωών σαν αυτήν που βλέπαμε μαζί στα κινούμενα σχέδια το πρωί και τρώγαμε δημητριακά με σοκολάτα. Μόνο τότε μου αρέσει να ξυπνάω νωρίς το πρωί μαμά, για να βλέπω κινούμενα σχέδια. Τις άλλες μέρες που πάμε στο σχολείο δεν μου αρέσει γιατι κουράζομαι πολύ μαμα αλλά πρέπει να είμαι καλός μαθητής και να μην τσακώνομαι με τα άλλα παιδάκια γιατί όταν μεγαλώσω θα μαζεύω σκουπίδια. Ο Κύριος Καφέ είναι πολύ καλός και έχει και πολύ αστείο όνομα! Όταν τον ρωτήσαμε γιατί τον λένε έτσι μας είπε οτι το αγαπημένο του χρώμα είναι το καφέ αν και εγώ νομίζω οτι τον λένε έτσι γιατί του αρέσει πολύ ο καφές. Κάθε πρωί διαβάζει εφημερίδα πίνοντας τον καφέ του με πολύ όρεξη. Μας αφήνει να παίζουμε με κάτι όμορφα παιχνίδια που έχει στο σπίτι του και μας κάνει γυμναστική, αλλά μονάχα μέσα στο σπίτι με κλειστά πατζούρια γιατί μπορεί στην αυλή να μας δουν οι κακοί και να χαλάσει το σχέδιο μας. Έχουμε καιρό να βγούμε να παίξουμε έξω μαμά και μου λείπει ο ήλιος. Κάνουμε σχοινάκι αν και το κορίτσι, η Αιμιλία είναι πολύ καλύτερη απο εμάς σε αυτό και μας κερδίζει πάντα. Επίσης παίζουμε και κρυφτό και κυνηγητό αν και το αρχηγείο είναι μικρό και δεν έχει σχεδόν καθόλου κρυψώνες. Ο Κύριος Καφέ μας έδωσε μαρκαδόρους και χαρτι για να ζωγραφίσουμε και μας είπε να σχεδιάσουμε τις στολές μας και μας έδωσε καινούρια ονόματα σουπερ ηρωών γιατί όλοι οι σούπερ ήρωες είναι μυστικοί για να μην ξέρουν οι κακοί και να μην μπορούν να κάνουν κακό στις οικογένειες τους. Γι’αυτό μαμά δεν μπορώ να σου πω το όνομα μου για να μείνει μυστικό και να μην σε πειράξει κανένας κακός εγκληματίας. Αλλά θα σου πω τα ονόματα των φίλων μου. Είναι ο Κόκκινος Δράκος που είναι ένα αγοράκι λίγο πιο κοντό απο μένα με καφέ μάτια και μαύρα μαλλιά. Είναι πολύ γρήγορος και στο κυνηγητό μας κερδίζει όλους! Μετά είναι ο Μαύρος Λύκος, που δεν τον συμπαθώ επειδή είναι μεγάλος και δυνατός και αν τον νικήσεις σε κάποιο παιχνίδι σε βαράει. Εκτός απο τον Κόκκινο Δράκο γιατι τρέχει συνέχεια πολύ γρήγορα και γι’αυτό δεν μπορεί να τον φτάσει. Ο Τίγρης είναι ο άλλος φίλος μου και είναι πολύ καλός μαμά, θέλει κι αυτός να γίνει σαν τον Σπαιντερμαν και να πετάει σκοινιά απο τα χέρια του και να κρέμεται απο τα σπίτια και να ταξιδεύει έτσι και όχι μέσα σε αυτοκίνητα ή τραμ. Το κοριτσάκι λεει πως την λένε Ζήνα για΄τι δεν ήξερε τι άλλο θα ήθελε να ηταν και είχε δει με την μεγάλη της αδερφή κάποτε στην τηλεόραση μια γυναίκα πολεμίστρια που νικούσε όλους τους κακούς και έσωζε τους καλούς πάντα. Κλαίει συνέχεια όμως γιατί της λείπει ο μπαμπάς και η μαμά της. Και εμένα μου λείπεις μαμά και τις πρώτες μέρες έκλαιγα κι εγώ κι ας είμαι ο δυνατός σου άντρας, αλλά σιγά σιγά συνήθισα γιατί είμαι με τους φίλους μου. Είναι σαν αδερφάκια μου τώρα και χαίρομαι γι’αυτό μαμά γιατί πάντα ήθελα ενα αδερφάκι να παίζουμε μαζι και ο μπαμπάς δνε ήθελα και γι’αυτό έφυγε. Αλλά δεν πειράζει μαμά μου γιατί τώρα έχω πολλά αδερφάκια και είμαστε όλοι ήρωες και παίζουμε και ζωγραφίζουμε πολύ. Ο Κύριος Καφέ μας είπε σήμερα οτι όλοι μας έχουμε μέσα μας κάτι που θα σώσει άλλους ανθρώπους που δεν τους έχω συναντήσει βέβαια αλλά δεν πειράζει μαμά γιατί οι ήρωες βοηθάει όλους τους ανθρώπους, και τους φίλους του και τους ξένους, και γι’αυτό είναι ήρωας. Μας είπε οτι αυτοί οι φίλοι του κύριου Καφέ χρειάζονται κάτι για να σωθούν και δεν μπορούν να το πάρουν γιατί δεν πρόλαβαν να το ζητήσουν γρήγορα. Ο Κύριος καφέ μας μίλησε για έναν απο αυτούς που έχει ραγισμένη καρδιά και χρειάζεται άλλη γιατί αλλιώς θα πεθάνει. Και εμέις θα του την βρούμε μαμά! Έχουμε προσπαθήσει μέχρι τώρα να γίνουμε καλοί ήρωες και έχουμε μέχρι και κάπες απο σεντόνια που έσκισε ο Κύριος Καφέ! Είμαι πολύ χαρούμενος μαμά, αύριο θα φύγουμε για να σώσουμε τους πολίτες και ο γιός σου θα είναι ήρωας και θα μας δείχνουν στην τηλεόραση μαμά! Δεν μπορω να κοιμηθώ απο την χαρά μου! Θα κάνουμε τον κόσμο ένα καλό μέρος για όλους, και για σένα και δεν θα κλαις για τον μπαμπά και για τίποτα γιατί θα σαι περήφανη για μένα που θα με δείχνει η τηλεόραση. Θα το πάρω μαζί αυτό το γράμμα και θα στο δώσω σύντομα μαμά ο ίδιος και θα σου τα πω όλα μόλις σε συναντήσω. Το τι έκανα το πως έσωσα όλους τους ανθρώπους και πως πολέμησα και νίκησα τους κακούς. Καληνύχτα μαμά. Όταν σε βρώ, θα σε κάνω μια μεγάλη αγκαλιά και θα στα πω όλα! ΤΕΛΟΣ ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ.docx Edited January 5, 2016 by Super Lazer Dude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts