Ιρμάντα Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Αλήθεια, σκεφτήκατε τι μουσική υπόκρουση θα διαλέγατε για το έργο σας, αν υποθέσουμε ότι γινόταν (ποτέ) ταινία/ σειρά; Για να βλέπω ιδέες!!! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Ωραίο θέμα, Ιρμάντα. Για το "μυστικοί εφιάλτες και μικροί φόβοι" είχα επιλέξει το soundrack της ταινίας inferno από goblin και οι Συμπαντικές Διαδρομές μου κάνανε βιντεάκι https://www.youtube.com/watch?v=OsCSdcCCMaU Γενικά μου αρέσει πολύ αυτό το soundtrack και με εκφράζει Για τη "νύχτα που έβρεξε μαχαίρια" κάτι έχω υπόψη μου αλλά επειδή πρέπει να επιλέξω συνετά θα περιμένω λίγο ακόμη για να αποφασίσω. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 18, 2016 Author Share Posted January 18, 2016 Το Δάσος με τα Πέπλα: (το ταξίδι στην έρημο) Το Δαιμόνιο της Γραφής: και: και: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Για τον Ν'Γκάρα μπορώ εύκολα να απαντήσω, σίγουρα κάτι σε Manowar. "Hail and kill", "Heart of steel", "Blood of my enemies", "Battle Hymns", κλπ. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 19, 2016 Author Share Posted January 19, 2016 (edited) Για τον Ν'Γκάρα μπορώ εύκολα να απαντήσω, σίγουρα κάτι σε Manowar. "Hail and kill", "Heart of steel", "Blood of my enemies", "Battle Hymns", κλπ. Πολύ ωραίο βίντεο έχουν φτιάξει για το "Heart of steel". Και, ναι, έτσι το φαντάστηκα και εγώ το δικό σου. Edited January 19, 2016 by Ιρμάντα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Kαταρχάς πολύ ωραίο θέμα Ειρήνη, και πανέμορφη η εικόνα που έβαλες! Τώρα για ost, για να ακούσουμε... Για το "Καπνός και Καθρέφτες", όχι τόσο soundtrack, αλλά τα τραγούδια που μου ενέπνευσαν την ιστορία... "Smoke and mirrors", "Crusader"... Για τον "Καθρέφτη", επίσης τραγούδια που άκουγα όταν την έγραφα.. "Τhe call of Ktulu", "The thing that sould not be"...σε αυτές τις εκδοχές, με συνοδεία ορχήστρας... Για τους "Μπαμπούλες" υπάρχει ήδη έτοιμο soundtrack. To υπέροχο, μελαγχολικό, στοιχειωμένο ost του "Τhe Last Of Us" του Gustavo Santaolalla... Aξίζει να το ακούσετε ολόκληρο, αλλά ακούστε τουλάχιστον το ομώνυμο και το "Αll gone(No escape) "... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 (edited) Το περσινό nanoWrimo πιστευώ θέλει την jazzia του ελέω noir. Κάτι μεταξύ John Zorn και Δαιμόνιας Νύμφης θα ήταν το ιδανινό. Και χώρια μας κάνουν όμως. Κι λίγο Dordeduh Edited January 19, 2016 by jjohn 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Το φετινό μου NaNo παίζει σε διπλό ταμπλό. Από τη μία, first και second wave goth και από την άλλη new medieva και ethereal, τύπου Ataraxia, Ordo Funebris κτλ. κτλ. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 19, 2016 Author Share Posted January 19, 2016 Το φετινό μου NaNo παίζει σε διπλό ταμπλό. Από τη μία, first και second wave goth και από την άλλη new medieva και ethereal, τύπου Ataraxia, Ordo Funebris κτλ. κτλ. Αφιερώνω στο Αερικό: Κεφάτο και άρρωστο συνάμα (στ' αυτιά μου.) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Όταν γράφω ακούω κατά βάση Nox Arcana, Summoning, Two steps from hell. Για το βιβλίο που θα ετοιμάσω και ελπίζω να το τελειώσω, σίγουρα θα ήθελα κάτι που να έχει μέσα dumbstep, industrial/rock καθώς το θέμα του είναι εκεί κοντά ;) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Όταν γράφω ακούω κατά βάση Nox Arcana, Summoning, Two steps from hell. Για το βιβλίο που θα ετοιμάσω και ελπίζω να το τελειώσω, σίγουρα θα ήθελα κάτι που να έχει μέσα dumbstep, industrial/rock καθώς το θέμα του είναι εκεί κοντά ;) Yπέροχες μουσικές! Αφιερωμένα... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Τα αγαπημένα μου αδερφέ είναι τα εξής ;)https://www.youtube.com/watch?v=N2RK6OGNMCYhttps://www.youtube.com/watch?v=EOrE2Qr1FMUΕιδικά το τελευταίο είναι για πολύ δράμα, άσε... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Υπέροχα και τα δύο, ιδιαίτερα το "Βlackheart"...EΠΟΣ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzaspy Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Κατέληξα τελικά για το "Η νύχτα που έβρεξε μαχαίρια". Atrium Carceri, end titles. Λεω να το κάνω και βιντεάκι.... https://www.youtube.com/watch?v=GMjMkH_pdKs 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdimitriadis Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Ενδεχομένως να αλλάξω γνώμη αλλά αυτό που μου έρχεται πρώτο στο μυαλό όταν σκέφτομαι το κλίμα των "Σκοτεινών ημερών" είναι αυτό: 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manupod Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=AeMryNU9rPE Άπειρη έμπνευση από αυτό το άλμπουμ. Καθώς και από διάφορα άλλα κομμάτια τους. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 Δεν είναι OST μίας συγκεκριμένης ιστορίας αλλά μάλλον πολλών ιστοριών, καθώς σαν μουσική και σαν εικόνα με έχει εμπνεύσει για πάμπολλα.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Minerboh Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Το έργο μου, αν όλα πάνε καλά, θα αποτελείται απο δύο τριλογίες. Στη πρώτη τριλογία, Στις πράξεις Ένα και Δύο, έχω φανταστεί αυτά τα δύο j-pop κομμάτια. Φυσικα, είναι πιασμένα απο άλλες ανιμε σειρές αλλά θεωρώ οτι είναι τέλεια κομμάτια και αντιπροσωπεύουν στην εντέλεια με ότι έχω να πω σε αυτές τις δύο πράξεις.... Πράξη Πρώτη... Πράξη Δεύτερη.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 5, 2016 Author Share Posted April 5, 2016 ΟΚ μας κάνεις να ανυπομονούμε να το διαβάσουμε! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Για τον Ν'Γκάρα μπορώ εύκολα να απαντήσω, σίγουρα κάτι σε Manowar. "Hail and kill", "Heart of steel", "Blood of my enemies", "Battle Hymns", κλπ. Έλα ρε Σπύρο!!! Δικός μου είσαι εσύ! Born of black wind fire and steel! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Minerboh Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 ΟΚ μας κάνεις να ανυπομονούμε να το διαβάσουμε! Σέυχαριστώ, Ιρμάντα μου! Αυτό που μπορώ να πω και σε εσένα αλλά και στους υπόλοιπους φίλους μου είναι οτι έχω βάλει τα δυνατά μου ακι οτι έχω εμπνευστεί απο τους καλύτερους. Το εξώφυλλο είναι φόρος τιμής στον Κάρλ Σέηγκαν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Minerboh Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 (edited) https://www.facebook.com/100008399764108/videos/1631548143801829/ Edited July 23, 2016 by Minerboh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow_play Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 (edited) Στο μυθιστόρημα που έχω ολοκληρώσει και αποστείλει στους εκδοτικούς, σίγουρα ταιριάζει το παρακάτω άσμα, για πολλούς λόγους. Αυτό θα έβαζα, κι ας έχει χρησιμοποιηθεί ήδη σε film, που έχει τελείως διαφορετική κεντρική ιδέα και περιεχόμενο. Ταιριάζει καταπληκτικά και στο δικό μου. Edited August 15, 2016 by shadow_play 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 "Η ματωμένη Μαρία" που θα κυκλοφορήσει την επόμενη βδομάδα από εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ, δεν θα μπορούσε να έχει πιο ταιριαστο OST από το κάτωθι. Το κακό είναι ότι όταν το χρησιμοποίησα στο βιντεάκι παρουσίασης, το youtube μου το μπλόκαρε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Τώρα ζήτησα άδεια, να δούμε πώς θα πάει. Όπως και να 'χει ΑΥΤΟ είναι το sountrack της ματωμένης Μαρίας, γιατί οι στίχοι είναι σαν να έχουν γραφτεί για πάρτη της. https://www.youtube.com/watch?v=Mx6CZoRD_3g 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts