makis.politis Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Όνομα Μάκης ΠολίτηςΕίδος: διήγημα φαντασίαςΒία; ΝαιΣεξ;ΌχιΑριθμός Λέξεων: 3764Αυτοτελής;Ναι Η ΚΑΡΤΑ.pdf 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 (edited) Φίλε Μάκη, απολαυστική η ιστορία σου, και αρκετά πρωτότυπη! Ξεκίνησα να τη διαβάζω από -ξέρεις- περιέργεια, και ούτε που κατάλαβα για πότε τελείωσε. Λατρεύω τις ιστορίες με χιούμορ, κι αυτή είχε μπόλικο και πετυχημένο. Είχε καλή ροή, ενώ μου άρεσε που χρησιμοποιούσες ατάκες τύπου "καμ του δώθε". Οι καλύτερές μου στιγμές ήταν όταν στόλιζε τους μπάτσους, μου ήρθε στο μυαλό ο στίχος του Πουλικάκου "ντάμπα ντάμπα νταμπ και δώσ' του ντάμπα, αμάν παιδιά και μη βαράτε τσάμπα", γέλαγα, και ταυτόχρονα περίμενα να δω πόσο ξύλο θα μάζευε! Κάποιες λεπτομέρειες όπως πχ ότι πλέον στους διαλόγους συνηθίζεται να μπαίνουν εισαγωγικά («») και όχι παύλες, θα τα βρεις σίγουρα στην πορεία. Καλώς ήρθες στη βιβλιοθήκη μας, θα έχω το νου μου να διαβάσω κι άλλες ιστορίες σου αν ανεβάσεις! Edited January 28, 2016 by MadnJim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Πολύ καλή ιδέα και καλογραμμένη. Κι εγώ λάτρης του χιούμορ, διασκέδασα πολύ διαβάζοντάς την. Δεν είμαι ο ειδικός για να σε διαφωτίσω, αλλά εκτός των διαλόγων που λέει ο MadnJim νομίζω ότι οι σκέψεις μπαίνουν σε πλάγια (Italics). Για τα τεχνικά, καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στο τόπικ «συγγραφή», θα βρεις πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis.politis Posted January 28, 2016 Author Share Posted January 28, 2016 Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που ευγενικά μου διαθέσατε. Οι παρατηρήσεις σας με βοηθάνε πολύ. Είμαι νέος στην ιστοσελίδα και δεν ντρέπομαι να πω πως ακόμα μπερδεύομαι με το χειρισμό της. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts