Mictantecutli Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Έψαξα μήπως βρω κάτι παρόμοιο, αλλά δεν βρήκα. Αν μου διέφυγε, ενώστε τα ξερω γω ή σβήστε το δικό μου Και για να κάνω την αρχή... Wilbur Smith. Δεν έχω διαβάσει τίποτα. Γενικά έτσι πρόχειρα που τσέκαρα υποθέσεις βιβλίων κλπ, δεν μου έκανε κλικ, αλλά είναι αρκετοί αυτοί που τον αποθεώνουν. Αν έπρεπε να διαβάσω ΕΝΑ βιβλίο του, ποιο θα προτείνατε; Επειδή ξέρω ότι έχει γράψει και τριλογίες, παρακαλώ μην μου προτείνετε βιβλίο που είναι 2ο-3ο μέρος μίας τριλογίας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Μόλις χθες έπιασα για πρώτη φορά Γουίλπουρ Σμιθ και διάλεξα επίτηδες το ''Κυνηγοί Διαμαντιών'' για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Επειδή δεν αποτελεί μέρος σειράς. Αυτοτελή βιβλία του μπορεί να βρει κανείς εδώ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts