WILLIAM Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Εξάλλου το αρχείο μπορεί να μην διαβάζεται καν μετά από κάποια χρόνια αν έχουν περάσει πολλά. Καλύτερα να είναι η έντυπη μορφή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obiwan88 Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 σας ευχαριστώ πολυ παιδια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 Έχω μια απορία. Θα το βρω, μπορεί να είναι απλό κόλλημα τώρα, αλλά θα εκτιμήσω τη βοήθειά σας. Το υπερυψωμένο επίπεδο πάνω στο οποίο είναι ο βασιλικός θρόνος: Εξέδρα; Όχι, δεν ανέβηκαν για συναυλία. Βωμός; Όχι, δεν είναι σφαχτά για τελετή. Ταράτσα; Βασικά, τα-ράστα θα βοηθούσε... Υπερυψωμένο επίπεδο; Προτιμώ να μην το γράψω, να πάει στο διάολο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Βάθρο; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 Ε, άμα το μυαλό κολλήσει... Ευχαριστώ, σύντροφε νανοριμιώτη! (Απίστευτο. Ξύπνα, καλέ: βάθρο!) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 Επειδή το μυαλό κολλάει συχνά... Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι υπάρχει λέξη για το είδος του κλέφτη που σκάβει τούνελ (έξυπνος; πολυμήχανος; όχι, άλλο ζητάμε). Και δεν μπορώ να τη βρω! Αν σας έρθει, παρακαλώ, πείτε μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Ξέρεις και η λέξη διαρρήκτης αυτό εννοούσε,. Τι θέλεις να πεις; Ό,τι άνοιγε τούνελ και να το κάνεις με μια λέξη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 Περίεργο πράγμα που είναι το μυαλό, εκεί που γράφω, κάτι τελείως άσχετο, μου έρχεται στο μυαλό η λέξη και λέω μπας και ψάχνει αυτό η Άννα; Λαγουμιτζής είναι εκείνος που ανοίγει τούνελ, όχι για κλοπή, γενικά, αλλά μήπως αυτή τη λέξη είχες κατά νου; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 (edited) Δε νομίζω να υπάρχει συγκεκριμένη λέξη για τον κλέφτη που κάνει ριφιφί. Εγώ θα φρόντιζα να έχω ήδη εξηγήσει κάπως τι ακριβώς κάνει και μετά άνετα θα μπορούσα να τον αποκαλέσω -ξέρω γω- τυφλοπόντικα, αρούρι (από το αρουραίος), μπουκαδόρο, ριφιφιφατζή, ή ότι άλλο μου ερχόταν, μιας και ο αναγνώστης πλέον θα καταλάβαινε από που έρχεται το παρανάμι. Edited January 12, 2021 by MadnJim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 15 minutes ago, MadnJim said: και μετά άνετα θα μπορούσα να τον αποκαλέσω -ξέρω γω- τυφλοπόντικα, αρούρι (από το αρουραίος), μπουκαδόρο, ριφιφιφατζή, ή ότι άλλο μου ερχόταν μέσα στο μυαλό μου είσαι… εμένα μου ήρθε πρώτο-πρώτο το ποντικοτουνελάκιας. Μετά σκέφτηκα λουμπατζής. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Ευχαριστώ πολύ, αλλά το θυμήθηκα μόνη μου σε άσχετη φάση (όπως πάντα). Ναι, ριφιφί είναι η λέξη για το είδος της ληστείας, και όχι για τους ληστές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Περισκόπια, δεν έχεις γράψει ποτέ για υποβρύχια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts