MadnJim Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Όνομα Συγγραφέα: MadnJim Είδος: Κάτι από fantasy σε ψευδοαιγυπτιακό setting Βία; Ελάχιστη Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: Περίπου 2870 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Πρόκειται για την δεύτερη προσπάθειά μου στην ΣΑ1, με τα στοιχεία του πακέτου Δ11. Ελπίζω να σας αρέσει και να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας διαβάζοντας. Εκδίκηση στην έρημο 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 (edited) ΟΚ, μέρος στο όμορφο παιχνιδάκι σας δεν πήρα, αλλά μία-δύο κριτικές δικαιούμαι να τις κάνω Λοιπόν, αυτό που μου έκανε εντύπωση με το που ξεκίνησα την ανάγνωση είναι η βελτίωση στην γραφή. Έχω διαβάσει αρκετά κείμενα σου Σπύρο και ετούτο εδώ είναι μακράν το πιο άρτια γραμμένο. Μία γενική παρατήρηση περί αυτού: Νομίζω(= μην πέσετε να με φάτε ) ότι όταν γράφουμε χιουμοριστικά κείμενα, όπως καλή ώρα εσύ, αναπόφευκτα, η όλη γραφή παίρνει έναν τόνο πιο χαλαρό και εμείς γίνομεθα κάπως πιο ανεκτικοί μαζί του. Τουλάχιστον, έτσι συμβαίνει με τις δικές μου απόπειρες, Εδώ που δεν είχες να ισορροπήσεις και χιούμορ και ιστορία και γραφή, τα κατάφερες περίφημα! Συγχαρητήρια και εις ανώτερα Στα της ιστορίας τώρα, είναι μία κλασική ιστορία εκδίκησης με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Μπορώ να πω ότι στο μυαλό μου την φαντάστηκα σαν τεύχος κομικ από κάποιο περιοδικό με 'σκοτεινές' ιστορίες. Για μένα, εάν θελήσεις να το ξανακοιτάξεις, το κομμάτι που χρειάζεται να δώσεις περισσότερη έμφαση είναι ότι όλα κυλάνε πάρα πολύ εύκολα για τον ναδδσφδσφσδ ή όπως αλλιώς λέγεται ο ταχυδακτυλουργός φίλος μας. Όπως λέει και ο λαός, τα αγαθά κόποις κτώνται. Ο φίλος μας ωστόσο δεν ζορίστηκε και ιδιαίτερα για να πετύχει την εκδίκηση του. Στην κυριολεξία, κούνησε τα δάκτυλα του και όλα πήγαν βολικά. Θα μου πεις έχει την υποστήριξη ενός Θεού από πίσω του αλλά και πάλι Όπως και να έχει, εγώ πέρασα καλά και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ανέβασες ψηλά τον πήχη για την συμμετοχή σου στον διαγωνισμό. Θα τα πούμε πιο αναλυτικά εκεί όταν με το καλό δεήσω να σας διαβάσω! Καλή συνέχεια! Edited May 14, 2016 by jjohn 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 (edited) Γιάννη χαίρομαι που σου άρεσε φίλε μου. Σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια, και ελπίζω κάθε φορά που θα διαβάζεις κάτι δικό μου να περνάς καλά. Χαίρομαι πολύ και για τα θετικά σχόλια που έλαβε η ιστορία στο τόπικ της άσκησης, να είστε καλά όλοι! Edited May 15, 2016 by MadnJim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Πολύ ωραίο ήταν Σπύρο! Καλογραμμένο και ευφάνταστο, ειδικά η ''τιμωρία''! Νεράκι κύλησε! Μου άρεσε επίσης το setting. Nice work! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 Πολύ ωραίο ήταν Σπύρο! Καλογραμμένο και ευφάνταστο, ειδικά η ''τιμωρία''! Νεράκι κύλησε! Μου άρεσε επίσης το setting. Nice work! Πρώτο σου ποστ Γρηγόρη στο φόρουμ, καλή αρχή από πολλά ακόμα φίλε μου! Χάρηκα που διάβασες ιστορία μου, κι ακόμα περισσότερο που σου άρεσε. Να 'σαι καλά, κι ελπίζω να βρεις κι άλλες που να σου αρέσουν και να περάσεις καλά τον αναγνωστικό σου χρόνο. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Μια πολύ ωραία ιστορία Σπύρο με την γραφή σου να κινείτε πολύ όμορφα. Οι χαρακτήρες επίσης ήταν πολύ ωραίοι, πράγμα που εδώ τους χειρίστηκες πολύ καλά, ενώ η ψευδοαιγυπτιακή αίσθηση πηγαίνει την ιστορία σε άλλο επίπεδο. Θα έλεγα, απ' όλες τις ιστορίες, ότι είναι σίγουρα στο ΤΟΠ-10 των καλύτερων σου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts