wonderergr Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Οικονόμου Πέτρος - Θεοδωρικάκος ΣτυλιανόςΕίδος: Τρελό χιούμορΒία; Πολύ λίγηΣεξ; Μόνο μόνος τουΑριθμός Λέξεων: 1987 (μαζί με τον τίτλο)Αυτοτελής; ΝαιΣχόλια: Το κείμενο που ακολουθεί το έγραψα το 2003 (όπως θα δείτε). Γράφτηκε ως εξής: έγραφα εγώ 1-2 προτάσεις και συνέχιζε ο φίλος μου Θεοδωρικάκος Στυλιανός, μετά εγώ και ούτω καθ'εξής. Και όλα αυτά κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Το κείμενο δεν έχει ΚΑΜΙΑ δόση αληθοφάνειας. Είναι κάτι σαν το "τρελές σφαίρες" προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα με λίγο (λίγο λέμε) περισσότερες βωμολοχίες. Συγχωρέστε τα πολλά θαυμαστικά και τα όποια συγγραφικά λάθη, αλλά αντέγραψα το κείμενο από το πρωτότυπο ακριβώς όπως ήταν. Ήμουν μόλις 23, γι'αυτό συγχωρέστε με. Απολαύστε υπεύθυνα. ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ.doc Edited May 25, 2016 by wonderergr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Να 'σαι καλά Πέτρο, μου 'φτιαξες το πρωινό ρε φίλε! Εντελώς σουρεάλ καταστάσεις, γέλασα και το καταφχαριστήθηκα. Όπως το έγραψες και στην ούγια, τρελό χιούμορ! :lol: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Νομίζω είναι ότι πιο καμένο έχω διαβάσει ποτέ μου Τι μάθημα είχατε ρε παιδιά και σας έπιασε τέτοια έμπνευση; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wonderergr Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 Καμμένο είναι σίγουρα. Όσον αφορά το μάθημα, δεν θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια. Κάτι για ασφαλιστήρια σε ναυλοσύμφωνα ή κάτι αντίστοιχα βαρετό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billandros Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 (edited) Πιο καμμένο κι από τον ομώνυμο υπουργό..! Edited January 19, 2017 by Billandros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts