giorgos lagonas Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Ανέβηκε και το έκτο κεφάλαιο του βιβλίου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos lagonas Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 έβδομο κεφάλαιο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos lagonas Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 το όγδοο κεφάλαιο, που κλείνει και αυτό το μεγαλούτσικο preview του βιβλίου. Ελπίζω να έκανε σε κάποιους από εσάς παρέα. Τα υπόλοιπα κεφάλαια, θα τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos lagonas Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Την Παρασκευή, 11/11 και ώρα 19:00, στο βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης - Παιδεία, (πλ. Ναυαρίνου) σας περιμένουμε μαζί με εκλεκτή παρέα! Το event της εκδήλωσης είναι ΕΔΩ. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Το ξεκίνησα χθες το βράδυ. Η αλήθεια είναι πως διαβάζοντας για ιδιαίτερη γραφή και Μποζινάκη(έχω διαβάσει 3 βιβλία του, και είμαι μία κρύο μία ζέστη), ήμουν λίγο μαγκωμένος. Αλλά και μόνο που έχει αναφορά σε Fulci και παπά να ακούει Motorhead, αρχίζω να το λατρεύω. Για αν είμαι ειλικρινής, στην εκτενή βιολογική ανάλυση που υπάρχει, διάβασα αρκετά διαγώνια. Αλλά πλην αυτού, φεύγει μονορούφι. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts