Nero Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Όνομα Συγγραφέα: NeroΕίδος: ΦαντασίαΒία; ΌχιΣεξ; ΌχιΑριθμός Λέξεων: 1774Αυτοτελής; ΝαιΣχόλια: Μοιάζει με παιδικό παραμύθι, αλλά είναι;Αρχείο: PDF Attached FilesΑόρατες Αλυσίδες.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Απορία, σύγχηση, ονειροπόληση, αβεβαιότητα.Αυτά τα συναισθήματα μου δημιούργησες. Σίγουρα κάτι ωραίο, κάτι προσεγμένο, με μερικές πολύ ωραίες περιγραφές και με ιδιαίτερη χρήση του λόγου.Δεν ξέρω ακριβώς τι ήθελες να γράψεις. Μοιάζει με ποίημα ενσωματωμένο σε μίνι διήγημα. Μοιάζει τραγουδιστός ο λόγος κάποιες φορές και άλλες πεζός. Δεν βγάζω ιδιαίτερο νόημα από την ιστορία αλλά δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός. Μπορώ να πω ότι...μου άρεσε. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να το αναπροσαρμώσεις σε κάτι που να βγάζει μία ταυτότητα. Τώρα είναι λίγο απ'όλα. Αγαπημένη ατάκα: "Ο ιππότης σαν σκοτεινός φύλακας που έμοιαζε, με τα λόγια αυτά σαν να έγινε κουτάβι λύκου. Σαν σπαθί μέσα στα αίματα που σπάει νιώθοντας το νερό να το ξεπλένει από την αμαρτία, σαν διαμάντι που φοριέται στον λαιμό τον πιο ποθητό" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 Απορία, σύγχηση, ονειροπόληση, αβεβαιότητα. Αυτά τα συναισθήματα μου δημιούργησες. Σίγουρα κάτι ωραίο, κάτι προσεγμένο, με μερικές πολύ ωραίες περιγραφές και με ιδιαίτερη χρήση του λόγου. Δεν ξέρω ακριβώς τι ήθελες να γράψεις. Μοιάζει με ποίημα ενσωματωμένο σε μίνι διήγημα. Μοιάζει τραγουδιστός ο λόγος κάποιες φορές και άλλες πεζός. Δεν βγάζω ιδιαίτερο νόημα από την ιστορία αλλά δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός. Μπορώ να πω ότι...μου άρεσε. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να το αναπροσαρμώσεις σε κάτι που να βγάζει μία ταυτότητα. Τώρα είναι λίγο απ'όλα. Αγαπημένη ατάκα: "Ο ιππότης σαν σκοτεινός φύλακας που έμοιαζε, με τα λόγια αυτά σαν να έγινε κουτάβι λύκου. Σαν σπαθί μέσα στα αίματα που σπάει νιώθοντας το νερό να το ξεπλένει από την αμαρτία, σαν διαμάντι που φοριέται στον λαιμό τον πιο ποθητό" Είσαι πάρα πολύ εύστοχος σε αυτό που λες για την ταυτότητα. Και η αλήθεια είναι αυτή, ότι ξεκίνησε όντως ως ποίημα και στην συνέχεια έγινε διήγημα. Κάθε κεφάλαιο έχει γραφτεί σε διαφορετική χρονική περίοδο αλλά με σαφή εικόνα για την κατάληξή του. Όταν μετά από καιρό το διάβασα ξανά από την αρχή, παρατήρησα και εγώ αυτήν την διαφορά. Αλλά για έναν μυστήριο λόγο δεν ένιωσα την ανάγκη να το αλλάξω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις παρατηρήσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts