Jump to content

το μενταγιον του ερωτα

vasw

Recommended Posts

ειναι μια πρωτη προσπαθεια θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας 

Βάσω, καλωσόρισες στο φόρουμ.

Θα σου πρότεινα να ανεβάσεις κάποιο κομμάτι της ιστορίας σου (αν είναι πολύ μεγάλη), ένα κομμάτι που σου αρέσει, που είναι ενδεικτικό της ιστορίας σου, ή την εισαγωγή, για να δούμε πώς αρχίζουν όλα κι αν αυτό μας τραβάει να συνεχίσουμε. Ένα τέτοιο είδος περίληψης μπορεί να είναι πολύ φτωχό, σε σχέση με αυτά που έχει να μας πει η ιστορία σου.

Καλή συνέχεια και αναμένουμε να δούμε πιο ολοκληρωμένα δικά σου πράγματα.

Ο Ορέστης ψάχνοντας τα πράγματα στο πατρικό του ανακάλυψε ένα γραμμα που παραλήπτη είχε εκείνον το άνοιξε γρήγορα   >>>  όταν ήμουν 25 χρόνων γνώρισα τον Λευτέρη Ιωαννιδη ενα παιδι που δεν ηταν πολύ ψηλό ξανθό τα μάτια του άστραφταν από ειλικρίνεια και αγάπη την ίδια εποχή εμφανίστηκε ο Σπυρίδωνας άλιωτης ένας ψήλος μελαχρινός άντρας στο βλέμμα του έβλεπες κάτι σκοτεινό υπήρχε μια καρδιά που δεν ήταν ολόκληρη ένωνες τα κομμάτια λέγοντας κάτι που ήταν γραμμένο σε ένα χαρτί και ήταν ερωτευμένος έβρισκε την αληθινή του αγάπη εγώ αγόρι μου είχα την μίση       ο Σπυρίδωνας      ήταν ερωτευμένος μαζί μου θέλησε να με παντρευτεί πίστεψα ότι ήταν η αγάπη μου και τον  παντρεύτηκα έμαθα την αλήθεια οταν αρρώστησε απο το πυρετο παραμιλούσε και δεν ήξερε τι έλεγε ζούσα τόσα χρονιά μέσα σε μια άπατη δεν μπορεσα να μαθω  μέχρι την στιγμή που πέθανε που το  είχε κρύψει το κομμάτι..>>        

Εισαγωγη   

Αυτή η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται πάνω σε ένα χαρτί ένα απόγευμα καλοκαιριού που έπινα τον

καφέ μου και κοίταζα την θάλασσα αβίαστα άρχισαν οι λέξεις να σχηματίζονται πάνω σε ένα

κομμάτι χαρτί τα πρόσωπα άρχισαν να ζωντανεύουν ούτε εγώ η ίδια δεν ήξερα πως ήρθαν όλα

αυτά στο μυαλό μου ποια φαντασία τα γέννησε άλλα προχωρώντας άρχισα να βλέπω ότι η ιστορία

αυτί είχε να πει πολλά για την αληθινή αγάπη που πότε δεν χάνεται για την δύναμη της

διαβάζοντας στις σελίδες του θα νιώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα που ένιωσαν οι ήρωες θα

φέρετε τον εαυτό σας στην θέση τους η Ερικα ο Ορέστης ο Παύλος ο Ιάσονας ξετυλίγουν το

κουβάρι του ερωτά και του μυστηρίου μέχρι να καταλήξουν να μάθουν γιατί η μοίρα επέλεξε

εκείνους . 

Εισαγωγη   

Αυτή η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται πάνω σε ένα χαρτί ένα απόγευμα καλοκαιριού που έπινα τον

καφέ μου και κοίταζα την θάλασσα αβίαστα άρχισαν οι λέξεις να σχηματίζονται πάνω σε ένα

κομμάτι χαρτί τα πρόσωπα άρχισαν να ζωντανεύουν ούτε εγώ η ίδια δεν ήξερα πως ήρθαν όλα

αυτά στο μυαλό μου ποια φαντασία τα γέννησε άλλα προχωρώντας άρχισα να βλέπω ότι η ιστορία

αυτί είχε να πει πολλά για την αληθινή αγάπη που πότε δεν χάνεται για την δύναμη της

διαβάζοντας στις σελίδες του θα νιώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα που ένιωσαν οι ήρωες θα

φέρετε τον εαυτό σας στην θέση τους η Ερικα ο Ορέστης ο Παύλος ο Ιάσονας ξετυλίγουν το

κουβάρι του ερωτά και του μυστηρίου μέχρι να καταλήξουν να μάθουν γιατί η μοίρα επέλεξε

εκείνους . 

Βάσω καλώς ήρθες στο φόρουμ. Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά σε άλλες ιστορίες των βιβλιοθηκών μας, να δεις τι μεγέθους κείμενα ανεβαίνουν, περίπου; Από τη συγκεκριμένη περίληψη και το τόσο μικρό απόσπασμα, προσωπικά μου είναι αδύνατο να κρίνω οτιδήποτε πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μία πρόταση σχεδόν 10 γραμμών χωρίς ούτε ένα κόμμα. Περιηγήσου λίγο στο φόρουμ, διάβασε ίσως και κάποιες ιστορίες και θα καταλάβεις πόσο από το κείμενό σου χρειάζεται να δει κάποιος, πάνω-κάτω, για να κάνει χρήσιμα σχόλια. :)

• Like 2