Ballerond Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Για μένα ο συνδυασμός και των δύο με δυσκόλεψε πολύ. Ήταν ένα πολύ δυνατό challenge και κατάλαβα σε ποια πράγματα χωλαίνω και πρέπει να τα αναπτύξω. Αν μη τι άλλο, αυτό το παιχνίδι με βοήθησε στο να μπορώ να είμαι πιο επίμονος όταν πρέπει να γράψω κάτι κι όχι να το παρατάω για "αύριο" ;) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Εμένα με δυσκόλεψε το όριο, έκοψα γύρω στις 300 λέξεις πριν ανεβάσω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 (edited) Ωραία η ιδέα με τις 3 συμπληρωματικές εισαγωγές σε διαφορετικό κιόλας setting και συνολικά ενδιαφέρουσες οι συμμετοχές. Άραγε τυχαίο που ο καθένας διάλεξε διαφορετική εισαγωγή; Μπράβο και στους 3 γιατί έγραψαν μέσα σε μισή μέρα ο καθένας την ιστορία του και με δύσκολες προϋποθέσεις (μεγάλη εισαγωγή, μικρό όριο, το πρώτο μέρος παρέα με την Έλλη σκέτο ). Μπράβο για τις εισαγωγές κιόλας, διοργανώτρια, ως ιδέα και εκτέλεση! Ψήφισα κι εγώ κι όσο κι αν δεν ήθελα για άλλη μια φορά να κρατήσω κάτω από τη συζυγική στέγη την ψήφο μου, αναγκάστηκα να τη δώσω στην Ελγκάλλα. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά ίσως. Edited August 27, 2016 by Morfeas 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Ε καλά είναι και η κρεβατομουρμούρα που λέγαμε, σε καταλαβαίνουμε. Για εμένα το πιο δύσκολο πράγμα είναι ο περιορισμός στις λέξεις. Πριν το sff τα πιο μικρά μου έργα δεν ήταν κάτω από 6 με 7 χιλιάδες λέξεις και συνήθως κυμαινόμουν γύρω στις 15 για τα πράγματα που δημοσίευα και δεν είχαν σκοπό την έκδοση. Είναι δύσκολο λοιπόν αλλά είναι και ένα μεγάλο μάθημα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Βρε παιδιά, πώς τα καταφέρνετε; Εγώ έγραψα λίγες περισσότερες από 1.000 και ένιωθα σα να έσπασα κάθε μου όριο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted August 28, 2016 Author Share Posted August 28, 2016 Καλημέρα φόρουμ! Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της ψηφοφορίας. Για μαζέψτε τις σημειώσεις σας και μαυρίστε το διήγημα που σας άρεσε περισσότερο 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Ααα!!! Τρέχω να γράψω κριτικές! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Έτρεξε τόσο γρήγορα που δεν προλάβαμε να δούμε τις κριτικές 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Στην τελική ευθεία του αγώνα πλέον και η πυργοδέσποινα είναι έτοιμη για μια ακόμη νίκη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvertooth Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Συγχαρητήρια παιδιά για τις ιστορίες. Ήταν απαιτητικές οι εισαγωγές και τις αξιοποιήσατε με ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις. Μ' άρεσε ο καθένας σας διάλεξε μία διαφορετική αρχή. Να πω επίσης ότι οι εισαγωγές (για μένα τουλάχιστον) ήταν πολύ δυσκολότερες από ΤΟ ΘΕΜΑ. Καλή συνέχεια λοιπόν. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted August 28, 2016 Author Share Posted August 28, 2016 (edited) Σε μερικές ώρες τελειώνει η προθεσμία ψηφοφορίας του 3ου εεεεμ 2ου WriteIn. Μη σ(μ)πρώχνεστε...ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ! Edited August 28, 2016 by Elli Sketo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Σε μερικές ώρες τελειώνει η προθεσμία ψηφοφορίας του 3ου εεεεμ 2ου WriteIn. Μη σ(μ)πρώχνεστε... ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ! Ψηφίσαμε! Δε σχολιάσαμε ακόμη βέβαια... αύριο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Δεν ήμουν σίγουρη αν οι συγγραφείς θα ψηφίζαμε, αλλά αφού ψήφισε ο Μύστης έριξα κι εγώ το ψηφάκι μου. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Δεν ήμουν σίγουρη αν οι συγγραφείς θα ψηφίζαμε, αλλά αφού ψήφισε ο Μύστης έριξα κι εγώ το ψηφάκι μου. Ναι, δεν το διευκρινίσαμε, αυτενέργησα εγώ... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Παίδια και κόρη (sic x2) το 2ο WriteIn έληξε με πανυγηρική νίκη της elgalla! Ένα θερμό ευχαριστώ στον myyst και τον Ballerond για τις πολύ όμορφες συμμετοχές τους και ελπίζω να βρεθούμε αντιμέτωποι στο συγγραφικό τραπέζι σύντομα Να υπενθυμίσω ότι το επόμενο WriteIn οργανώνει η νικήτρια ετούτου'δω άρα, Αταλάντη, περιμένουμε! ;) 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Συγχαρητήρια φιλενάδα! (Τους έσφαξες πάλι.... :D ) Συγχαρητήρια σε όλους, παιδιά! Αταλάντη αναμένουμε γαργαλιστικό ΘΕΜΑ/πρόλογο για την επόμενη φορά.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Η πυργοδέσποινα μάλλον πρέπει να αναπαυθεί στις δάφνες της λίγο μπας και κερδίσει κανένας άλλος! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Συγχαρητήρια στην πυργοδέσποινα για την καθαρή νίκη ;) Χειρίστηκε καλύτερα κι από τους 3 μας την εισαγωγή, με πιο ολοκληρωμένη και ομορφότερα γραμμένη ιστορία. Εγώ με τον Στεφ μάλλον κάπου χαθήκαμε στην μετάφραση. Νεξτ ταιν θα εκλιπαρέσω μεγαλύτερο όριο λέξεων! Τυρρανιέμαι 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Ευχαριστώ πολύ τη διοργανώτρια, τους συναγωνιστές και τους αναγνώστες-ψηφοφόρους που μου έδωσαν την πρωτιά. Υπόσχομαι κάτι έξτρα σπέσιαλ για το επόμενο write-in, φροντίστε να είστε εκεί και να είστε έτοιμοι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts