Cassandra Gotha Posted December 22, 2016 Author Share Posted December 22, 2016 Κυρίες και κύριοι, το πλοτς 6 έφτασε στο τέλος του (και δίνει τη σκυτάλη στον διαγωνισμό Επιστημονικής Φαντασίας). Νικητήριο διήγημα, με μία ψήφο διαφορά, αναδείχθηκε ο "Γυρισμός" του Mesmer! Και τα δυο διηγήματα βρίσκονται στη βιβλιοθήκη του φόρουμ, εκεί όπου θα βρείτε κάθε τι μαγικό και παράξενο. Να είστε καλά. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Ήταν ντέρμπι η αναμέτρηση βλέπω! Συγχαρητήρια στο νικητή αλλά και στους ετέρους συμμετέχοντες όπως και στην διοργανώτρια. Και που είσαστε, μην το ρίξετε στους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, γράψτε κιόλας! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 (edited) Ωραία ήτανε. Συγχαρητήρια Άγγελε. Και 'μένα μου άρεσε η ιστορία σου, αλλά τι να κάνω... τα λεφτά του Γιάννη ήταν πιο πολλά και πιο καλά Άντε τώρα ας παίξουμε κάνα FFL Edited December 22, 2016 by jjohn 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Συγχαρητήρια στον αγαπητό Μεσμέριο και στον νοσταλγικό Γυρισμό του ;) Οι Επισκέπτες ήρθαν, σας έφαγαν όλα τα μελομακάρονα κι αποχώρησαν ηττημένοι αλλά χορτάτοι. Άννα ευχαριστούμε πολύ για την οργάνωση και το θέμα. thanks to all που διάβασαν, σχολίασαν, ψήφισαν και λαδώθηκαν(γκουχ γκουχ τζειτζον μετά τα λεφτά γκουχ) Παμε για FFL τώρα!! Elgallaaaaaaaaa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Μια μικρή νίκη για το παιχνίδι (κάπου ισοπαλία θα 'μασταν, αν εξαιρέσουμε τα λαδώματα), αλλά μια σημαντική (συγγραφική) νίκη για μένα, που κατάφερα να ολοκληρώσω κάτι μετά από 6+ μήνες. Οπότε, ευχαριστώ συμπαίκτες και διοργανώτρια που με ξαναέβαλαν στο τριπάκι να γράψω κάτι. Φάγαμε και μελομακάρονα και κουραμπιέδες... καλά περάσαμε. Περιμένουμε το FFL! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Το ffl παιδια μου ερχεται, αν και ολη την επομενη βδομαδα δουλευω 12-10, θα βρω τον τροπο να παιξουμε ολοι παρεα! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Να συγχαρώ κι εγώ, έστω και καθυστερημένα, το νικητή. Τι ffl βρε παιδιά, ακόμη δεν βγήκαμε από το προηγούμενο....ψήνεται κανείς για ποίηση; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Ti fasi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Hahahaha τάραξε τα νερά η Ιρμάντα Ποίηση; χμμ... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Hahahaha τάραξε τα νερά η Ιρμάντα Ποίηση; χμμ... Αυτό κάνει πάντα η Ιρμάντα :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Εχμ, ναι. Τελικά, ούτε αυτό θα το ημπορέσουμε. Το παλεψα, πιο σκληρά απ' ότι μπορείτε να φανταστείτε, πόσο μάλλον αφού εγώ ζήτησα να παίξω, αλλά μεδέν εις το πηλίκο. Δεν θα ανεβάσω τίποτε στη Βιβλιοθήκη, άλλωστε είναι το μισό του μισού απ' όσο έπρεπε να είναι. Αλλά ρε γ@μώτι, η ιδέα... η ιδέα ήταν ότι έπρεπε. Γ@μώτι. Άμα δε βαριέστε, ριξτε μια ματιά στην ιδέα. Μόνο. Περούκα χουρμαδιάς.docx Όσο κι αν ήταν, ήταν πολύ όμορφο. Ζεστό, μελαγχολικό και νοσταλγικό. Βέβαια, θέλει λίγη δουλίτσα μέχρι να φτάσει στα γνωστά πανύψηλά σου επίπεδά. Ίσως η συνέχεια, με τον Μέγα Κοιμισμένο, να μην μου τραβάει εκ των προτέρων το ενδιαφέρον, μιας και δεν είμαι μεγάλος φαν του Λάβκραφτ, αλλά είναι κάτι που θα ήθελα να διαβάσω. Επίσης, όλη αυτή η φάση με τα διοράματα και τα παιχνίδια που ζωντανεύουν και ανοίγουν πύλες, έχει πολύ ενδιαφέρον και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε άπειρες εναλλακτικές. Να το γράψεις όποτε ευκαιρήσεις. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) Χρόνια Πολλά σε όλους! Να με συμπαθάτε για την καθυστέρηση (συνεχές ωράριο γαρ). Διάβασα τις ιστορίες σας, μου άρεσαν και οι δύο, συγχαρητήρια! Μόλις σήμερα όμως είχα χρόνο να γράψω σχόλια… Αν μετράει τώρα πια, η ψήφος μου πάει στον Mesmer γιατί η ιστορία του με “άγγιξε” περισσότερο και συνήθως αυτό μετράει πιο πολύ για τα γούστα μου. Edited December 26, 2016 by Old man & SiFi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Mesmer,
Νικήτρια ιστορία στο Πλοτς! #6
Recommended by Φάντασμα
2 reactions
Go to this post