Jump to content

Star Trek: Discovery (2017-2022, 2024)


OxAp0d0
 Share

Recommended Posts

Μόλις ανακάλυψα το trailer για τη νέα σειρα, Star Trek Discovery και είπα να το ποστάρω να να το ανακοινώσω, να έχουμε και κάτι να γράφουμε όταν θα μάθουμε περισσότερα.  :trumpet:

 

Έψαξα για παραπάνω πληροφορίες για τη σημαντικότερη απορία που μπορεί να γεννηθεί σε κάποιον για τη νέα σειρά: Θα είναι στο σύμπαν του Τζετζέη ή συνέχεια των προηγούμενων (κάμποσο μετά από το Voyager για παράδειγμα) ;

 

Βρήκα αυτό από το wikipedia:

 

Quote
 Set roughly a decade before the events of the original Star Trek series, separate from the timeline of the concurrent feature filmsDiscovery explores a previously mentioned event from the history of Star Trek while following the crew of the USS Discovery

 

 

 

Το θετικό:  separate from the timeline of the concurrent feature films !

 

 

Αλλά δυστυχώς, πάλι για prequel σειρά πάμε, αντί να υπάρξει κάποια εξέλιξη στο σύμπαν.

Edited by Ghost
Αφαίρεση poll.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Υπέροχα νέα! Σύμφωνα με την ανακοίνωση του IMDb ο Jason Isaacs θα έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο του Καπετάνιου Lorca, του Starship Discovery. Μαζί του θα είναι και η Sonequa Martin-Green (Walking Dead).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τo trailer ειναι μαλλον απογοητευτικο. Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αν αλλαξαν τις στολες κλπ  αλλα η ηθοποεια και οι διαλογοι ηταν παιδαριωδεις.Παραδειγμα:

captain:starfleet does not fire first

first officer: but we have to

Ακομη και ενας δεκαχρονος θα εγραφε καλυτερους διαλογους. Οι ερμηνειες των ηθοποιων φαινοντα σαν να βαριουντε που ζουν. Υπηρχαν καποια ενδιαφεροντα στοιχεια αλλα seriously παλι οι klingons;  

Edited by karatasiospa
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Νέο trailer! Τώρα, θεωρώ, φαίνεται ακόμα καλύτερα η σειρά και, ελπίζω, να εκπληρώσει τις προσδοκίες μας.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συμπαθές δείχνει και θα του δώσω μια ευκαιρία (αν και μόλις έφαγα τρελό άκυρο από Into Darkness και Beyond)...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Αν και έχω ασχοληθεί απειροελάχιστα με τα Star Trek, συγκριτικά με την ποσότητα διαθέσιμου υλικού, μου άρεσαν τα επεισόδια του Discovery, αν και θα περιμένω το επόμενο σαν "επίσημο πιλότο" για να έχω μια πρώτη ιδέα του πως θα πάει η σεζόν. Αυτά τα δυο ήταν περισσότερο πρόλογος.

Link to comment
Share on other sites

Θα τα πιάσω κάπια στιγμή μεσα στο Σ/Κ, αλλά οι Κλίγκον βρε σεις. Χάλι μάυρο. Και μωβ.

Link to comment
Share on other sites

Τα πρώτα δύο επεισόδια ήταν όντως ένας μεγάλος πρόλογος. Το τρίτο, όμως, κάνει την εισαγωγή στο Discovery, παρουσιάζοντας και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, και το κάνει αρκετά καλά. Στο επόμενο, απ' ότι είδα από το trailer, φαίνεται ότι θα έχει πολύ δράση, δείχνοντας επίσης ότι η σειρά έχει αρχίσει πλέον να παίρνει το δρόμο της. 

Link to comment
Share on other sites

Ηρθε η ωρα να το αποφασισουμε. Το star trek που ξεραμε εχει πεθανει οριστικα. Αυτο που βλεπουμε ειναι μια σταρ τρεκ εκδοχη του galactica αν και σαφως κατωτερη. Ο δρομος για μια αλλη σειρα που θα ξαναπιασει το νοημα του  τρεκ ειναι ανοιχτος αν και δεν πολυπιστευω οτι θα συμβει.  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα Τρεκάκιας, αλλά το συγκεκριμένο μου αρέσει αρκετά. Ναι, τα πρώτα δύο παραήταν πρόλογος, αλλά χορταστικός και δυνατός.

Εμένα με ψήνει να  το συνεχίσω πάντως.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Λάτρεψα το τρίτο επεισόδιο. Συγκριτικά με το Enterprise που ολοκλήρωσα στο ενδιάμεσο και το The Next Generation που βλέπω τώρα φαίνεται πιο σύγχρονο, αλλά με την ίδια ψυχή, πάλι γίνεται προσπάθεια να πάμε στο "φως" με "καλές τακτικές", μη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής κλπ. Σε αυτή τη φάση ο Lorca φαίνεται ως ημι-ανταγωνιστής, μιας και πρεσβεύει τη νίκη με κάθε μέσον. Θεωρητικά όσο προχωρά η σεζόν ή θα πειστεί για το αντίθετο ή ίσως αντικατασταθεί. Είδαμε τι έπαθε και το αδερφό-ερευνητικό πλοίο με το ίδιο research. Είμαι pumped up για τη συνέχεια.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το "the Orville" ειναι καλυτερο.

Θλιψη μονο για το πως αντιλαμβανονται το συμπαν του Τρεκ οι σταργουορακηδες. (Παραγωγοι ταινιων/σειρας)

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

αυτο ακριβως

αισθητικη εντελως κλωνου star wars..

επισης, ποτε μεχρι τωρα δεν ειχε λεχθει οτι η ομοσπονδια και οι κλινγκονς ειχαν μπλεχθει σε γενικευμενο πολεμο, οπως παρουσιαζεται

πιο πολυ η ολη κατασταση περιγραφοταν σαν περιφερειακες εντασεις μεταξυ των δυο μερων!!!

υποτιθεται η σειρα ειναι 10 χρονια πριν το TOS.. δηλαδη, ο γενικευμενος πολεμος τωρα, πως ξεπεσε σε αυτο που γινονταν στο TOS??? στο TOS το να συναντησεις διαστημοπλοιο κλινγκον ηταν 1/100 πιθανοτητες και αντιμετωπιζονταν με τεραστια εκπληξη

10 χρονια πριν ομως τα συναντουσαν και πολεμουσαν καθε ημερα μεταξυ τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επισης, οι ρομιουλαν τι στο καλο εκαναν, με πολεμο των 2 μεγαλυτερων δυναμεων στη γειτονια τους??

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Τέλος το πρώτο μέρος (η συνέχεια τον Ιανουάριο)!

Εκτός της διπλής πρεμιέρας, που, αν και όχι κακή, ήταν αρκετά εισαγωγική, η σειρά πετάει τόσο σε σκηνικά, κουστούμια, ερμηνείες και σκηνοθεσία όσο και σε δράμα, σασπένς, δράση και δυνατή πλοκή. Από λεπτομέρειες του σύμπαντος δεν ξέρω για να υποδείξω τυχόν λάθη/ασυνέχειες που μπορεί να προκύπτουν αλλά θεωρώ ότι οι παραγωγοί έχουν κάνει μια πολύ καλή δουλεία στην προσθήκη αυτής της νέας ιστορίας στη σειρά του Star Trek - κάτι που οι πρόσφατες ταινίες απέτυχαν παταγωδώς σε αυτό το κομμάτι. Το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι να δούμε αν θα καταφέρουν να την κρατήσουν σε αυτό το επίπεδο μέχρι τέλους.

 

ΥΓ: Η τελευταία σκηνή του Lorca πολύ ύποπτη φάνηκε, τον βλέπω σύντομα στην "dark side"...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εμένα μου άρεσε πολύ η πρώτη σεζόν. Δεν μπήκα καθόλου σε λεπτομέρειες "πιστότητας" με το σύμπαν του Star Trek γιατί το γνωρίζω ελάχιστα.

Δε μου θύμισε Star Wars, δεν ξέρω γιατί επικρατεί αυτή η άποψη. Μου άρεσε πολύ η Μπέρναμ, ο Λόρκα, ο Σαρού και βρήκα πολύ καλή την παραγωγή όπως και τις ερμηνείες.

Από τις πιο δυνατές sci-fi σειρές το τελευταίο διάστημα :)

Edited by Ballerond
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Επέστρεψε η σειρά, και τι επεισόδιο ήταν αυτό! Νομίζω, ότι με αυτό το jump στα σύμπαντα, η σειρά σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο και το επόμενο προϊδεάζει για κάτι υπέροχα συναρπαστικό. Long live the Empire!

Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Star Trek: Discovery (2017-2019)
  • 3 weeks later...

Μου φάνηκε ενδιαφέρον, αρκετά σύγχρονη και φρέσκια προσέγγιση και με κέρδισε το οικογενειακό παρελθόν της Burnham με τον Σαρού. Με μπέρδεψε ομολογώ η Γεωργίου (δλδ ποια υποτίθεται ότι είναι η καταγωγή της ακριβώς; Κλασικό αμερικάνικο μπέρδεμα.) Captain Lorca forever, εννοείται (εκτιμώ τον Isaacs, όπου και όποτε τον δω). Καλή σειρά γενικά, δεν διαπίστωσα ζητήματα ομοιότητας με Star Wars αλλά από την άλλη, δεν ήμουν ποτέ τρελή φαν είτε του Star Trek, είτε του Star Wars. Οπότε απολαμβάνω την ιστορία για την ιστορία. Τα υπόλοιπα για τους πλέον ψαγμένους.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Τrailer από την επερχόμενη 3η σεζόν.

 

Edited by Spark
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Star Trek: Discovery (2017-2020)

Star Trek: Discovery Renewed for a Fourth Season at CBS All Access

Star Trek: Discovery Renewed for a Fourth Season at CBS All Access

Star Trek: Discovery has been renewed for a fourth season a day after premiering its third season at CBS All Access, according to The Hollywood Reporter. Production on Season 4 is expected to resume November 2 with Alex Kurtzman and Michelle Paradise continuing to serve as co-showrunners for the new season. You can check out the announcement video below!

Star Trek: Discovery is about the voyages of Starfleet on their missions to discover new worlds and new lifeforms, and one Starfleet officer who must learn that to truly understand all things alien, you must first understand yourself. In the end of the season one finale, it showed that Discovery has finally encountered the USS Enterprise.

In Season 2, Michael Burnham and the crew of Discovery were forced to take the ship into the far future in order to keep it out of the hands of a lethal AI. Within this sequence, over 900 years have passed. Cleveland “Book” Booker (David Ajala) is also introduced as a smuggler in this scene. And his first encounter with Michael puts both of their lives in danger.

After making the jump in the second season finale, Season 3 finds the U.S.S. Discovery crew dropping out of the wormhole and into an unknown future far from the home they once knew. Now living in a time filled with uncertainty, the U.S.S. Discovery crew, along with the help of some new friends, must together fight to regain a hopeful future.

Star Trek: Discovery stars Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Anthony Rapp, Mary Wiseman, Wilson Cruz, and David Ajala.

Kurtzman and Paradise serve as co-showrunners and executive produce with Heather Kadin, Jenny Lumet, Frank Siracusa, John Weber, Olatunde Osunsanmi, Rod Roddenberry, and Trevor Roth. The series is produced by CBS Studios in association with Secret Hideout and Roddenberry Entertainment.

The first two seasons of Star Trek: Discovery are now available to stream on CBS All Access, with the third season premiere now available.

Πηγή: https://www.comingsoon.net/tv/news/1152152-star-trek-discovery-renewed-for-a-fourth-season-at-cbs-all-access

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Star Trek: Discovery (2017-2022, 2024)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..