Throgos Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Πιστός όπως πάντα στο ρανετβού μου με την υψηλή ποίηση, σας παραθέτω το νέο μου αριστούργημα εμπνευσμένο από έναν στίχο από άλλο μου ποίημα (Αυτό εγώ το λέω αυτοέμπνευση). Αν και είναι αρκετά τεχνικό και λιγότερο βασισμένο στην έμπνευση αυτή, νομίζω ότι αξίζει. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`` Ωδή στο Κράου Κράου! Με ένα ρόπαλο! Κράου! Βάρα τον τόφαλο! Κράου! Γλείψε το τσόκαρο! Κράου! Ρούφα το μόγκολο! Μόγκολο; Μόγκολο; Το μόγκολο ξυστρίζει! Ω, ναι, ω, ναι, ξυστρίζει! Το μόγκολο μυρίζει! Ω, ναι, ω, ναι μυρίζει! Το μόγκολο ξινίζει! Ω, ναι, ω, ναι ξινίζει! Το μόγκολο γκαρίζει! Ω, ναι, ω, ναι γκαρίζει! Γκαρίζει; Γκαρίζει; Γκαρίζει το περίπτερο! Γκαρίζει το περίστροφο! Γκαρίζει το περίβολο! Γκαρίζει το περίτρανο! Περίτρανο; Περίτρανο; Περίτρανο μπιφτέκι, σαν μπούργκα αλαλάζεις και κείτεται πια τρύπιο το βιζόν Κατάμεστη μυζήθρα, τσιγαρίζεις και πια μην το αρνιέσαι το γκαζόν. Περίβολο μπουρέκι, σαν ρούμπα κατεβάζεις και αφήνεται πια κούφιο το ζαμπόν Παράμερη τσουλήθρα, καμπανίζεις και πια μην το τραβιέσαι το μπατόν. Περίστροφο τσουτσέκι, σαν τούμπα όλο αλλάζεις και ανοίγεται πια τζούφιο το καρμπόν Παράταιρη ουρήθρα, ταλανίζεις και πια μην το τρυπάς το τιρμπουσόν. Περίπτερο λελέκι, σαν τρούφα χαμπαριάζεις και οξύνεται πια ψόφιο το καλτσόν. Κατάλευκη κουνίστρα, χαραμίζεις και πια μην είσαι σαν κομπινεζόν. Αχ, χορεύει η κολομπίνα! Σαν βασανιστήριο Αχ, μαγεύει η αρλεκίνα σαν το καθαρτήριο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Laas7 δηλώνει συγκλονισμένη, συγκινημένη-ΟΥΑΟΥ!!!! Τι γράφει ο άνθρωπος!!! Ένα περιποιημένο ηλεκτροσόκ παρακαλώ πολύ! Καλά εκείνο με το αυτοέμπνευση με έχει σοκαρει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackcloak Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Throge θα είχες μέλλον ως ο νέος Τριβιζάς! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 (edited) Ή ως ο νέος Τριστάν Τζαρά Edited May 5, 2005 by Μελδόκιος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Πολλά εγκεφαλικά κύτταρα καμένα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted May 6, 2005 Author Share Posted May 6, 2005 Μάλλον έπρεπε να βάλω τίτλο "Το βασανιστήριο της Κολομπίνας"... αχ, να ξέρατε... δεν υπάρχει χειρότερο βασανιστήριο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Τι είναι, τι είναι το βασανιστήριο της Κολομπίνας; Σαφώς επηρρεασμένος απ'τις λογοκρισία επαναλήψεις σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts