Karxas Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ενώ βρήκα παρόμοιο νήμα στην επ.φαντ. εδώ δεν βρήκα. Ξεκινάω λοιπόν! Ξεκίνησα χθες το "Η σκιά που ψιθύριζε" του Άμπρααμ Μέριτ.. Μου φαίνεται παρόμοιο στυλ με του Lovecraft ότι έχει (εξάλλου και ο ίδιος έχει αναφέρει ότι έχει επηρεαστεί σε κάποια έργα του απο τον Μέριτ) αν και ποιο αναλυτικός μέχρι τώρα! Επανέρχομαι μόλις το τελειώσω. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Owl Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Μόλις διάβασα την περίληψη και ομολογώ ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον!!Περιμένουμε γνώμη σου μόλις το διαβάσεις! Εγώ αυτό το διάστημα διαβάζω το "Το νήμα της μοίρας" της Katherine Howe. Είναι πολύ καλό μέχρι στιγμής, όμορφες εναλλαγές χρόνων, ενδιαφέρον μπλέξιμο του παρελθόντος με το παρόν, μαγικές περιγραφές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts