Nihilio Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Είδος: τρόμοςΒία; ΝαιΣεξ; ΌχιΑριθμός Λέξεων: 120Αυτοτελής; ΝαιΣχόλια: Είχε διακριθεί στον διαγωνισμό "Βρόμικες ιστορίες της πόλης" του site 120lekseis.com --- Η πόλη είναι βρώμικη. Δουλειά του Μάκη να την καθαρίσει. Και στη δουλειά του είναι άσσος. Με ένα βιαστικό σάλτο κατεβαίνει από το απορριμματοφόρο, πριν καλά καλά αυτό φρενάρει. Φτάνει στον κάδο πριν καν αρχίσουν να κατεβαίνουν οι δαγκάνες. Ελπίζει η μέρα να είναι ήσυχη, χωρίς πολλή δουλειά. Η γκαντεμιά του όμως ξαναχτύπα. Στον κάδο βλέπει το πρώτο πτώμα της ημέρας. Μια όμορφη γυναίκα ξανθιά, ψηλή, με χυτές καμπύλες που τις τόνιζε το γαλανό μίνι φόρεμά της. Ο Μάκης την πλησιάζει προσεχτικά και ψάχνει το σφυγμό της. Ξάφνου αυτή ανασαλεύει. Ο Μάκης, αρπάζει το υπηρεσιακό του δίκαννο, και της τινάζει τα μυαλά στον αέρα. Πότε θα μάθουν επιτέλους να ξεφορτώνονται σωστά τους μολυσμένους, σκέφτεται σέρνοντας τον κάδο στις μηχανικές δαγκάνες. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Ωραία ιστορία. Είχα διαβάσει το βιβλίο κι ήταν απ' τις καλύτερες. Δε νομίζω πως θέλει και καμιά αλλαγή tbh. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Ωραίο, αλλά θα το ήθελα και σε πρώτο πρόσωπο. Επίσης, για κάποιον λόγο το 'η γκαντεμιά του όμως ξαναχτυπά' δεν μου ακούγεται καθόλου καλά Μπράβο για την διάκριση. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 (edited) Ωραίο. Πραγματικά μια ιστορία σε λίγες λέξεις. Εγώ θα ήθελα, όμως, μια αλλαγή: "η γκαντεμιά του ξαναχτύπα" να γίνει "ξαναχτυπά". (Πέρα από την πλάκα, βρήκα και μία ασυμφωνία στους χρόνους, αν θες να το φτιάξεις: ενώ έχουμε ενεστώτα, λες ότι το φόρεμα τόνιζε -και όχι τονίζει- τις καμπύλες της. Εκτός και αν εννοείς ότι τις τόνιζε ενώ ήταν ζωντανή; ). Edited June 17, 2017 by Cassandra Gotha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts