Jump to content

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Αταλάντη Ευριπίδου
Είδος: να το πούμε σκοτεινή φαντασία
Βία; όχι
Σεξ; ναι
Αριθμός Λέξεων: 2.700
Αυτοτελής;
Σχόλια: Για το WriteIn Short Story Live #4, με θέμα "Αποχαιρετισμός στα Όπλα", του Myyst.
Αρχείο:

Bruja.doc

• Like 6

Αγαπημένη μου,

Συνήθως σε αφήνω στο τέλος, αλλά αυτή τη φορά είπα να ξεκινήσω από σένα. Θα είμαι σύντομος: λάτρεψα. :man_in_love:

Με χόρτασες, ικανοποιητικότατο σε όλους τους τομείς (και στο τέλος, δηλαδή τι άλλο να ζητήσω;), σαλάκι να στάζει και τα ρέστα.

Το μόνο μειονέκτημα στο πλαίσιο του παιχνιδιού είναι ότι δεν ξέρω αν είναι εντός ή εκτός θέματος, υπό μία έννοια μέσα, αλλά μου φαίνεται πολύ αφαιρετικό (πράγμα λογικό βέβαια, δεδομένου του ίδιου του θέματος).

Αλλά σημασία έχει ότι εγώ -που, όσο κι αν αγαπώ ό,τι κι αν γράφεις, τελευταία όλο και βρίσκω κάτι να γκρινιάξω- δεν έχω τίποτα κακό και θα το χαιρόμουν περισσότερο αν το 'βλεπα και τυπωμένο. :)

• Like 2

Καλησπέρα Άτα.

Κι εγώ ομολογώ ότι αγάπησα πολύ την εισαγωγή σου, την ατμόσφαιρα και το ερωτικό συναίσθημα. Την παρουσίαση των χαρακτήρων, την σύντομη αλλά περιεκτική σκιαγράφηση τους και τις ελάχιστες πινελιές που έδινες για τον κόσμο τριγύρω.

Γενικά, είναι ένα πράγμα που πιστεύω ότι κατέχεις απόλυτα και μπορείς να γράψεις δεκάδες ιστορίες σε κάτι τέτοιο. 

Αυτό το οποίο με άφησε λίγο ανικανοποίητο, ήταν το τέλος. Η κλιμάκωση δεν ήλθε όπως την περίμενα, το κενό από την γνωριμία των δύο πρωταγωνιστών μέχρι την αρχική σκηνή, ήταν αρκετά μεγάλο.

Ίσως αφιέρωσες πολύ χώρο στο να παρουσιάσεις την σκηνή που δίνεται η αποστολή στον Έζρα κι ήθελα να δω εγώ περισσότερα.

Θεωρώ, ότι με 1000 λεξούλες ακόμα η ιστορία θα μεγαλουργήσει. Σκέψου το ;)

Πολύ καλή προσπάθεια πάντως και ξεχωρίζει μέσα σε όλο το χιουμοριστικό κλίμα των υπολοίπων ;)

• Like 2

Ναι ΟΚ. Τι να πω. Άψογη γραφή. 

Η ιστορία μέσα στην ιστορία μ άρεσε πάρα πολύ και νομίζω ότι είσαι εντελώς εντός θέματος (και δύο φορές μάλιστα μία ο αποχαιρετισμός του Γκρέηβς στα δικά του όπλα και μια ο αποχαιρετισμός του Έζρα στο όπλο-Γκρέηβς). 

Χτίζεις πολύ ωραία τον κόσμο και θέλω να δω περισσότερα για αυτόν. 

Και εγώ πιστεύω ότι θα ήθελε 1.000 λέξεις ακόμα με την σχέση των δυο χαρακτήρων για να μην φαίνεται βιαστικό το τέλος.

Καλή επιτυχία!

• Like 2

Α, αν πιστεύεις ότι δεν το περίμενα αυτό από 'σένα με αυτό το θέμα στα χέρια σου... :hi:

υ.γ.: Το διήγημα ήξερα πως θα μ' αρέσει αμέσως αφού διάβασα τον τίτλο στη βιβλιοθήκη.

• Like 1

Δεν έχω και πολλά να σχολιάσω. Σοφά μετατόπισες σταδιακά το βάρος της αφήγησης από το κυνήγι του νάγκα στην σχέση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, που μου φάνηκαν και οι δύο ιδιαίτερα αληθοφανείς. Θα ήθελα να διαβάσω περισσότερες περιπέτειες με τον Έζρα και την υπηρεσία…

• Like 1

Πολύ ωραία ιστορία, υπέροχα σκιαγραφημένοι χαρακτήρες και η γραφή γενικότερα ως συνήθως Το τέλος νομίζω ότι έρχεται πολύ εύκολα και βολικά όμως, στερώντας πόντους από την ένταση και κορύφωση της ιστορίας. Πολύ εύκολα πείστηκε η υπηρεσία από την αναφορά για κάποιον που θεωρούσαν τόσο σημαντικό, πολύ βολικά λύθηκε και το θέμα με τα Νάγκα. Εκεί θα ήθελα κάτι παραπάνω νομίζω.

Υ.Γ. Διάβασα την ιστορία,ενώ ήδη είχα ακούσει το μεγαλύτερο μέρος του "Bohemian Skies" και έτσι είχα έτοιμη την εικόνα του Εστάς στο μυαλό μου! :)

• Like 1

Πάρα πολύ ωραίο!

Μου άρεσε το θέμα του, η κοσμοπλασία του, οι πρωταγωνιστές του (ολοζώντανοι, μέχρι και τις φωνές και τις κινήσεις τους είχα), η άνετη και γρήγορη (αλλά όχι άχρωμη) γραφή του. Αταλάντη, είναι τέλειο!

:clapping:

(Καταγούσταρες όταν το έγραφες, ε; Έλα, πες, ε; )

Edited by Cassandra Gotha
  • Like 2

Καλογραμμένο ως συνήθως, με ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές και καλή ροή.

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά ο κόσμος είναι αυτός που διαδραματίζεται και η ιστορία με τις τρεις γυναίκες στη Νέα Ορλεάνη; (υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και crossover?)

Γενικά, πολύ καλή δουλειά.

• Like 1

Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, χαίρομαι που σας άρεσε!

Δεν έχω πολλά να σχολιάσω πέρα από τα εξής:

1) ναι, ισχύει, είναι στον ίδιο κόσμο με την ιστορία της Νέας Ορλεάνης

2) ναι, υπάρχουν κι άλλες ιστορίες από τον κόσμο αυτό, πολλές από τις οποίες είναι ανεβασμένες εδώ - κι ας μην τους φαίνεται

3) δεν υπάρχουν ακόμη άλλες ιστορίες με τον Έζρα ή/και τον Γκρέηβς, είναι καινούριοι χαρακτήρες, αλλά μου άρεσαν πολύ

4) πραγματικά καταγούσταρα που το έγραφα, πέρασα καλά με τα δύο αγόρια και θέλω να τους δω και σε άλλες περιπέτειες

5) ναι, μάλλον καλό θα έκανε στο διήγημα λίγη άπλα προς το τέλος, αν και οφείλω να πω πως η ιστορία με το νάγκα δεν μας πολυενδιαφέρει και είναι μια ιστορία με διαφορετικούς χαρακτήρες - εδώ η αποστολή ήταν να πείσουν τον Γκρέηβς να γυρίσει

Αγάπες και λουλούδια σε όλους!

• Like 6

Εγώ έχω μια απορία μόνο.

Τι έχεις με τους ξενόγλωσσους τίτλους; Είναι σχεδόν σήμα κατατεθέν, όταν βλέπω ξένο τίτλο εννιά φορές στις δέκα είναι δικές σου ιστορίες.

Σώπα καλέ, 3 φορές σε 3 χρόνια δεν το λες και σήμα κατατεθέν! :)

Αργοπορημένα και εκτός διαγωνισμού, να πω ότι μου άρεσε αυτή η ιστορία.

Κι αν ήθελα να πω και μια κουβέντα παραπάνω θα έδινα τα εύσημα στην ατμόσφαιρά της.

• Like 1

Δεν πειράζει, καλά έκανες και το είπες και μου έφτιαξες το κέφι! :)

• Like 1

• 8 years later...

Αγαπημένοι συγγραφείς Η.Α. (ημέρα ανασκαφής) 2.