Rhialto Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 (edited) Βία: Μπα Σεξ: Δυστυχώς όχι. (κατάντια το ξέρω) Λέξεις:2.613 Σχόλια: Η συμμετοχή μου για το WriteIn Short Story Live#4. Συνδέεται ελαφρώς με το 750 αλλά δεν είναι απαραίτητο κάποιος να γνωρίζει(τι φλωριές είναι αυτές διαβάστε με ρε). Το θέμα που μου έτυχε ήταν ο ηλίθιος. Νομίζω το κάλυψα... Θέμα: Ένας βάτραχος που ήθελε να γίνει αστροναύτης... Ο-ηλίθιος.docx Edited March 13, 2017 by Rhialto 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Κι εσένα η ιστορία σου είχε γέλιο, γιατί χρησιμοποίησες με σωστό τρόπο το χιούμορ, ούτε παραπάνω ούτε λιγότερο. Επίσης είχε κάτι το κάφρικο σε σημεία, που πολύ μου άρεσε (εκεί με τις ερωτήσεις, άσε που περίμενα καμιά εξήγηση για τον Ις-τρολιά πάνω στον Χόντορ). Ντάξει υπάρχουν ορισμένα διαδικαστικά ερωτήματα όπως στα πόσα τον έκανε τον (πρωτότοκο όπως αφήνεται να εννοηθεί) γιο του ο παππούς, αλλά δεν δημιουργεί παραπάνω προσδοκίες απ' όσες χρειάζεται κι άρα αφήνει καλή γεύση. Μπράβο! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkets Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Ωραίο και διασκεδαστικό. Πέρασα πολύ ωραία διαβάζοντας και το μόνο που έχω να πω είναι πως θα έκανα τις τρεις ερωτήσεις πολύ πολύ χειρότερες και προφανέστατα ηλίθιες. Επίσης θα ήθελα να δω λίγο παραπάνω τον παππού να νομίζει ότι δεν θα μπορεί να σπάσει την κατάρα επειδή δεν είναι αρκετά ηλίθιος. Καλή επιτυχία! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Ξέρεις τι μου θύμισε η ιστορία σου, Μπάμπη; Ίσως λόγω των ονομάτων, ίσως λόγω της γενικότερης ατμόσφαιρας και του οικογενειακού παραλογισμού, δεν ξέρω... μου θύμισε όμως το "Παραμύθι Χωρίς Όνομα". Δεν ξέρω τώρα αν αυτό θολώνει την κρίση μου και δεν με αφήνει να δω πιθανά αρνητικά της ιστορίας σου, όμως προσωπικά τη διάβασα με μεγάλη ευχαρίστηση, νοστάλγησα τα παιδικά μου χρόνια και την Πηνελόπη Δέλτα και νομίζω πως αυτό θα είναι από τα κείμενά σου που θα μου μείνουν, μαζί με το "Στοιχειό" σου, από το πρώτο write-in. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Καλησπέρα Μπάμπη, Το παραμύθι σου ήταν αρκετά ευχάριστο κι όντως έκρυβε έναν μικρό βαθμό νοσταλγίας όπως αναφέρει κι η elgalla παραπάνω. Εμένα η αρχή με την οικογένεια όπως και το τέλος δεν με έπεισε πολύ, μου φάνηκε σε κάποια σημεία λίγο τραβηγμένη (οι διάλογοι ίσως) ενώ το κομμάτι με τον γέρο ιππότη μου άρεσε αρκετά. Είχε το χιούμορ του, τον σαρκασμό του και αξιολάτρευτες ερωτήσεις. Πολύ καλή προσπάθεια γενικώς, σίγουρα καλύτερο από άλλα σου που έχω διαβάσει. Αν θες μία ταπεινή γνώμη σαν αναγνώστη, θα σου πω το εξής: Σε κάποιες περιπτώσεις βλέπω ότι τραβάς διάλογο ή περιγραφές χωρίς λόγο. Δηλαδή περιγράφεις με 15 λέξεις κάτι που περιγράφεται το ίδιο κατανοητά και όμορφα με 5. Αυτό είναι κομμάτι της δεύτερης γραφής που λέμε, το οποίο είναι καλό να δουλέψεις. Φυσικά σε write in 1 μέρας αυτό δεν γίνεται, μιλάω γενικά 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Aπολαυστική ιστορία που με έκανε και γέλασα πολύ σε σημεία, όπως στο σημείο που μπερδεύτηκαν και έπρεπε να γυρίσουν πίσω.(Εκεί ίσως έπρεπε να αναφέρεις τα σημεία που πέρασαν γυρνώντας, με ανάποδη σειρά,ανούσια λεπτομέρεια αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν το διάβαζα.) Όσο για τις ερωτήσεις στο τέλος με έκαναν και θυμήθηκα αυτό... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Κι εσύ κακολογείς το κείμενό σου στο τόπικ του παιχνιδιού... Με δυσκολεύεις να το συμπαθήσω. Αν και μ' αρέσουν οι πατάτες, ιδίως τηγανητές. Λοιπόν, κομμένη η πλάκα (χμ) αυτό εδώ ήταν τελείως, μα τελείως και ακομπλεξάριστα ό,τι νά 'ναι. Θέλω να πω, δεν προσπάθησε καν να ακολουθήσει κάποιο θέμα, έκανε του κεφαλιού του και την πλάκα του και γούσταρε. Δεν μπορώ να πω ότι γούσταρα κι εγώ μαζί του (σου), αλλά εκτιμώ την αποφασιστικότητά του (σου). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Ο Αγαθός και οι περιπέτειές του ήταν η μεγαλύτερη λατρεία μου από το 750. Χαίρομαι που αυξάνεται ο μύθος του θρυλικού αυτού ιππότη και θέλω να δω και άλλες ιστορίες του. Στα του κειμένου, μου αρέσει που κάθε φορά οι ιστορίες του είναι γραμμένες με τρόπο που κολλάει στο χαρακτήρα του. Το μόνο που με "ενόχλησε" είναι κάποια μικρά εκφραστικά/ορθογραφικά λάθη. Συν επίσης νομίζω πως μπέρδεψες το όνομα ενός παιδιού με το όνομα της μάνας, εκτός και αν έχουν παιδί "Φωτεινή". Υ.Γ. Πως γνωρίστηκαν αλήθεια; Τώρα θέλω να μάθω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvertooth Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Αγαπάμε Αγαθό και Φωτεινή. Ντάξει, η αρχή σε σημεία μπέρδεψε, αλλά από τη στιγμή που μπήκε στο δάσος κύλησε πολύ ωραία. Να πω ότι γέλασα πολύ εδώ: Έτσι λοιπόν πέρασαν βουνά, λαγκάδια, φαράγγια, μισοδιαλυμένες γέφυρες, στοιχειωμένους βάλτους. Μετά έπρεπε να ξαναπεράσουνν βουνά, λαγκάδια, φαράγγια, μισοδιαλυμένες γέφυρες και στοιχειωμένους βάλτους για να επιστρέψουν πίσω επειδή είχαν κάνει λάθος στην διαδρομή. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted March 23, 2017 Author Share Posted March 23, 2017 Με κάποια καθυστέρηση απαντώ και γω στα σχόλια 1) Συνήθως στις μεσαιωνικές εποχές, ήταν δυνατό κάποιος 40-50άρης να κάνει παιδί αλλά παρόλα αυτά οι υπόλοιποι γύρω του να τον θεωρούν γέρο (εξαιτίας του μικρού προσδόκιμου ζωής των ανθρώπων). Ήθελα να το εξηγήσω στην ιστορία μου αλλά σημαντικοί λόγοι (απλά ξέχασα να το αναφέρω) με απέτρεψαν από το να κάνω. 2) Η αλήθεια είναι πως το τέλος της αφήγησης στο δάσος ήταν κατά τι βιαστικό 3) Δεν έχω διαβάσει ποτέ μου το παραμύθι χωρίς όνομα (δυστυχώς). Η αλήθεια είναι πως όλη η λογική του συγκεκριμένου ιππότη είναι πνευματικό τέκνο ενός πυρήνα ιστοριών που είχα σκεφτεί όταν ήμουν πιτσιρίκι (δημοτικό φάση) για να διασκεδάζω την ξαδέρφη μου. Ίσως για αυτό βγάζει μια παιδικότητα… 4) Έχεις απόλυτο δίκιο, πολλές φορές τραβάω τις περιγραφές μου ή τους διαλόγους μου. Ακόμα παλεύω να αποκτήσω ισορροπία σε αυτό το κομμάτι και ευελπιστώ πως με την εξάσκηση θα βελτιωθώ. Βέβαια κάποιες φορές όπως π.χ στην ιστορία μου στο πρόσφατο ffl οι παρατραβηγμένοι διάλογοι γράφηκαν επίτηδες έτσι εξαιτίας του ιστορικού πλαισίου και των χαρακτήρων. 5) Έχω δει μόνο το life of Brian αλλά σίγουρα θα δω και το holy grail σε κάποια φάση 6) Χμμ έχεις δίκιο δεν θα πρεπε να κακολογώ το κείμενο μου αλλά στην φάση που το ανέβασα (2 παρά το βράδυ με το μάτι να κλείνει από την νύστα) πραγματικά δεν είχα ιδέα τι ποιότητας είναι. Όσο για το ότι δεν προσπάθησε καν να ακολουθήσει κάποιο θέμα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. 7) Νικολή έχω κάνει λάθος εγώ. Κανένα από τα παιδιά δεν λέγεται Φωτεινή 8) Η αρχή όσο να χει την θέλει την επεξεργασία της Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τον χρόνο σας … 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts