Ιρμάντα Posted March 25, 2017 Author Share Posted March 25, 2017 (edited) το πακετάκι Νο8, που 'ναι ορφανό και κλαίει, μπορώ να το πάρω εγώ, s'il vous plaît? Με μεγάλη μου χαρά! Καλοφάγωτο! Εγώ σκέφτηκα να βάλω τη πεντάμορφη να ζηλεύει το γάμο της πριγκήπισσας και του πρίγκηπα απ' το παραμύθι του πιστού Ιωάννη, καθώς η ίδια έχει παντρευτεί ένα τέρας, και αυτά τα περιέργα (φτερωτό άλογο, ρούχα από φωτιά, το πέτρωμα του Ιωάννη) να είναι ξόρκια παραίσθησης από την αντίζηλο πεντάμορφη. Δεν μπορώ όμως ν' αποφασίσω τι απ' όλα αυτά θα είναι ξόρκι. Επειδή έχω μπλέξει με αυτό, μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω να είναι ο πιστός Ιωάννης υπηρέτης της Πεντάμορφης και του Τέρατος και να έχει υποστεί και αυτός ξόρκι ώστε να έχει τερατώδη μορφή αλλά το δικό του να είναι ξόρκι παραίσθησης και να μην είναι τέρας. Τι λέτε; Νομίζω το δεύτερο μου αρέσει...αλλά βέβαια μπορεί να σου προκύψει κάτι τελείως διαφορετικό όπως θα γράφεις! Edited March 25, 2017 by Ιρμάντα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Δεν ανεβαζεις κανα καινουριο πακετο για μενα που βιαστηκα και τωρα με τρωει ο πωπος μου; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 28, 2017 Author Share Posted March 28, 2017 Δεν ανεβαζεις κανα καινουριο πακετο για μενα που βιαστηκα και τωρα με τρωει ο πωπος μου; Ελήφθη. Τσέκαρε. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLisa Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 αχ πόσο αγαπάω το μολυβένιο στρατιωτάκι..... (κάτι δικά μου ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 28, 2017 Author Share Posted March 28, 2017 Οποιος θέλει παίρνει και δεύτερο πακετάκι βεβαίως - βεβαίως! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLisa Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 χαχ κάτσε να φέρουμε βόλτα πρώτα το πρώτο μας εγώ μετά από αυτό που μου είπες, ότι καλό θα ήταν να είναι παραμυθικός λόγος (όχι πως δεν ήταν και καθόλου δηλαδή ) εγκατέλειψα τελείως την πρότερή μου ιδέα (επί του παρόντος) και μόλις πριν ολίγα λεπτά ξεκίνησα το (η μούσα ας το κάνει!) παραμύθι... έδωσα κλώτσο να γυρίσει, κατά το σχετικά λεγόμενο 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Καλημέρα. Εγώ θα ήθελα το πακετάκι numero 9 αν δεν το χει τσιμπήσει κανείς... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 Καλημέρα. Εγώ θα ήθελα το πακετάκι numero 9 αν δεν το χει τσιμπήσει κανείς... Ζήτησε και θα λάβεις! Καλά γραψίματα εύχομαι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Ελάτε, καλέ παιδάκια, μόνη μου θα με αφήσετε; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 Βρήκαν ευκαιρία που έτυχε δουλίτσα στη δασκάλα και είναι πνιγμένη....Παιδάκια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLisa Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Καλησπέρα! μπήκα για να γράψω ακριβώς εδώ... νομίζω ότι πρέπει να αποδεσμεύσω το πακέτο, αν και είναι αργά και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Έπιασα δεύτερη δουλειά και μου απομένει μηδέν ελεύθερος χρόνος! είναι και οι μέρες τέτοιες που δυστυχώς δεν το βλέπω... ήταν όμως δύσκολο έτσι κι αλλιώς, δεν το κατάφερα... μου έδωσε ένα κείμενο στην αρχή, που δεν είναι παραμύθι... ύστερα όντως προσπάθησα να γράψω παραμύθι, σκέφτηκα δύο μάλιστα πλοκές, τη μία να πατάει στο κείμενο που είχα και την άλλη εντελώς καινούρια, έκανα δύο εκκινήσεις αλλά και πάλι ήταν πολύ σαπουνοπερέ για τα γούστα μου έτσι όπως έπρεπε να τα φέρω βόλτα και να σμίξω κοκκινοσκουφίτσα με μικρή γοργόνα... και το παραμύθι πρέπει να είναι λιτό... αβίαστο... και από άποψη όγκου όσο γίνεται μαζεμένο... σίγουρα υπάρχει τρόπος, αλλά εγώ στον χρόνο που είχα, δεν τον βρήκα αν προκύψει κάποια στιγμή εκτός χρονικού ορίου, εδώ θα είμαστε αν πάλι έχει κάποιος κάποια ιδέα και θέλει να τη μοιραστεί, ή και να την γράψει, εννοείται, πολύ θα χαρώ Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Λογικά Μ. Πέμπτη ή Μ.Παρασκευή θα ανεβάσω το δικό μου... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 Λογικά Μ. Πέμπτη ή Μ.Παρασκευή θα ανεβάσω το δικό μου... Αναμένομεν παραμυθάδες μου! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 (edited) Κι εγώ δυστυχώς μάλλον πρέπει να το αποδεσμεύσω Δεν κατάφερα να βρω καιρό, καθώς είχα να παραδώσω υλικό για ένα συνέδριο. Επίσης, δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια υπόθεση να βάλω. Θα ήθελα όμως να προσπαθήσω κάποια στιγμή, έστω και ανεπίσημα (χωρίς βέβαια να το ανεβάσω εδώ αλλά στη βιβλιοθήκη) αν επιτρέπεται. Εδιτ: αν ισχύει η παράταση θέλω να ελπίζω ότι κάτι θα γίνει! Δώσε μια παράταση, καλή μας δασκάλα, παρακαλούμε! Edited April 12, 2017 by Νίκη 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Συνεχίζω σε αγωνιστικό μεμε-κλίμα από το πρωί 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 Κι εγώ δυστυχώς μάλλον πρέπει να το αποδεσμεύσω Δεν κατάφερα να βρω καιρό, καθώς είχα να παραδώσω υλικό για ένα συνέδριο. Επίσης, δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια υπόθεση να βάλω. Θα ήθελα όμως να προσπαθήσω κάποια στιγμή, έστω και ανεπίσημα (χωρίς βέβαια να το ανεβάσω εδώ αλλά στη βιβλιοθήκη) αν επιτρέπεται. Εδιτ: αν ισχύει η παράταση θέλω να ελπίζω ότι κάτι θα γίνει! Δώσε μια παράταση, καλή μας δασκάλα, παρακαλούμε! Αύριο θα αποφασίσω.... Άντε, κακά παιδιά! Πάτε να με τουμπάρετε! Συνεχίζω σε αγωνιστικό μεμε-κλίμα από το πρωί Καλά μην νομίζεις. Σε σχολιάζουμε έτσι κι αλλιώς..... :rtfm: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Κυρά Δασκάλα, έπεσαν πολλά και βαριά (σαν τον μουσακά ένα πράμα). Δώκε παραταθούλα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 14, 2017 Author Share Posted April 14, 2017 (edited) ...ακούστε λοιπόν πώς το σκέφτηκα. Τρεις ημέρες παράταση. Μ. Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα. Διότι ως γνωστόν, στην ορθόδοξη εκκλησία η Διακαινήσιμος εβδομάδα μετριέται για μία ημέρα! Πάμε λοιπόν ως Κυριακή 30 Απριλίου....επωφεληθείτε της καλοσύνης μου! ......αυγουλάκι, κανείς; Edited April 14, 2017 by Ιρμάντα 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Άντε καλά. Έτσι και αλλιώς είχα υποσχεθεί ότι θα γράψω την μαστουρωμένη σταχτοπουτανίτσα που φιλάει σούγκαρ-ντάντι πρίγκηπες στο δάσος και δεν είχε πολύ συνοχή με το Πάσχα! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 14, 2017 Author Share Posted April 14, 2017 Άντε καλά. Έτσι και αλλιώς είχα υποσχεθεί ότι θα γράψω την μαστουρωμένη σταχτοπουτανίτσα που φιλάει σούγκαρ-ντάντι πρίγκηπες στο δάσος και δεν είχε πολύ συνοχή με το Πάσχα! Ιιιιιιιιιιι πώ πω λόγια!!!!! Τέτοια σας μαθαίνει η δασκάλα σας; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Σ' ευχαριστούμε πολύ κυρά δασκάλα Ιρμάντα! Είσαι πολύ καλή! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 22, 2017 Author Share Posted April 22, 2017 Μα παιδάκια: μία μέρα έμεινε! Αν συνεχιστεί αυτό θα ανεβάσω το δικό μου κείμενο αύριο στο παρά πέντε - αλλά αυτή η ωραία άσκηση θα ξαναπαιχτεί! ...Κάτι μου λέει όμως πως ασκησούλες μικρές, μία παράγραφος, μία σελίδα, θα διευκόλυναν περισσότερο.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 (edited) Φάε την γλώσσα σου που μας έμεινε μια μέρα. 30 Απριλίου νταν ετελειώνει η άδεια μου. Ούτε αυτή δεν θα μ' αφήσεις να χαρώ εδιτ: ξεκινάω να γράφω το δικό μου. Μόλις γύρισα από μία συναυλία και έχω πιει και κάνα δυο μπίρες. Θα το κρατήσω μικρό. νταξ έγραψα μια μαλακία Edited April 22, 2017 by jjohn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Μα παιδάκια: μία μέρα έμεινε! Αν συνεχιστεί αυτό θα ανεβάσω το δικό μου κείμενο αύριο στο παρά πέντε - αλλά αυτή η ωραία άσκηση θα ξαναπαιχτεί! ...Κάτι μου λέει όμως πως ασκησούλες μικρές, μία παράγραφος, μία σελίδα, θα διευκόλυναν περισσότερο.... Μα, μας είχες πει ότι θα ισχύει μέχρι τις 30 του μηνός, λάθος κατάλαβα; Αύριο (νταξ, σήμερα) είναι μόλις 23 Απριλίου!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 23, 2017 Author Share Posted April 23, 2017 Οκ τριάντα...το θυμάστε βλέπω....πω πω πανικός....ούτε ένα απροειδοποίητο διαγώνισμα δεν αντέχετε! Γράφτε! Γράφτε παιδάκια! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts