jjohn Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Είπαμε έχω γίνει μεμεκράτορας τελευταία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 23, 2017 Author Share Posted April 23, 2017 Είπαμε έχω γίνει μεμεκράτορας τελευταία Χεχε καλό....πάντα αδιάβαστη είναι η δασκάλα. Είναι από τα πλεονεκτήματα του να είσαι δασκάλα. Στο μεταξύ να ξέρω να φυλάγομαι από τα πονηρά σου νύχια! (Με τι μέθυσες ακριβώς είπαμε;) καλά τα σχόλια στο σωστό τόπικ. Το καταχάρηκα πάντως! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos.Antonaros Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Λέω να προσπαθήσω το #10. Τι λέτε κυρία; Μπορώ; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 Λέω να προσπαθήσω το #10. Τι λέτε κυρία; Μπορώ; Επειδή ειμαι καλή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 30, 2017 Author Share Posted April 30, 2017 Γκου-ουχ -γκουχ. Τι κάνουμε 'δω; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Εγώ έγραψα το παραμυθάκι-συνδυασμός της Πεντάμορφης και του Πιστού Ιωάννη και ποστάρω αμέσως στις απαντήσεις. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Γίνεται να δώσουμε παράταση στα σχόλια μέχρι το πρωί; Μόλις γύρισα από εκδρομή, είμα εξουθενωμένος γιατί έχω κοιμηθεί 4 ώρες και γενικά πάω να την πέσω κάνα δυωράκι. Μετά έχω να κάνω δουλειά και ίσως να μην προλάβω. Δώσε εκεί μια ρημδιασμένη παράταση μέχρι τις 11-12 αύριο να είμαστε άρχοντες 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 30, 2017 Author Share Posted April 30, 2017 Ναι καλέ. Σχολιάστε με το πάσο σας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Κλείδωσε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 (edited) ....Και εφόσον δόθηκε η παράταση της παρατάσεως την παράταση ω παράταση, και σχολίασαν όσοι ήταν να σχολιάσουν, μπορώ να πω πως η 5η ΣΑ του SFF.gr φτάνει στο τέλος της. Θα κλείσει το νήμα των Σχολιασμών οπότε όποιος έχει να ανεβάσει κάτι ακόμη, ενημερώνει εμένα και το ποστάρω. Η συγκεκριμένη άσκηση ήταν ίσως η μόνη όπου δόθηκε, εκτός από το θέμα το ίδιο, και συμπληρωματικό υλικό προς αναγνωση. Κρατήστε τα πακέτα σας και να έχετε υπόψη τα κείμενα του συμπληρωματικού υλικού. Πιστέψτε με, είναι πολύ χρήσιμα όποιο είδος και αν είναι αυτό που καταπιάνεστε. Καταλαβαίνω ότι φάνηκε ίσως βαρύς και χρονοβόρος ο συνδυασμός δύο παραμυθιών (ενώ γενικά οι ασκήσεις μας μέχρι τώρα ήταν μία παράγραφος, μία σελίδα το πολύ). Στο θέμα των παραμυθιών θα επανέλθουμε, παίδες....Διαβάστε όσο μπορείτε, γράψτε ακόμη πιο πολύ! Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους συμμετείχαν με ασκήσεις, σχολιασμούς και ενδιαφέρον. Εις το επανειδείν! (άντε να παίξετε τρομοδιαγωνισμό και τα ξαναλέμε!) Edited May 1, 2017 by Ιρμάντα 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Τιμωρία για το Γιαννάκη δεν έχει; Που του είπαμε να γράψει παραμύθι και μας έβγαλε πορνό; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted May 2, 2017 Author Share Posted May 2, 2017 (edited) Εγώ τα σημειώματα τα έχω στις σάκες να τα δουν οι μαμάδες τους....χεχεχε! (που πήγανε να μου το κάνουν εδώ μέσα American bar) Edited May 2, 2017 by Ιρμάντα 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Σώθηκες τώρα... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Σιγά το πορνό καλέ. Υπερβολές 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts