Naroualis Posted June 17, 2017 Author Share Posted June 17, 2017 Μιλάω με τους υπευθύν(ι)οι και το κανονίζουμε άμεσα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Ενώ ήμουν μέσα στο summerwrimo κανονικά, πλέον δεν με αφήνει να μπω, σαν να με πέταξε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Πρέπει να κάνεις rsvp !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 20, 2017 Author Share Posted June 20, 2017 Ρε παιδιά, αφού το είπαμε, rsvpιαστήτε, γιατί δε θα έχετε πρόσβαση... Τώρα θα πρέπει να περιμένετε την επόμενη φουρνιά εισαγωγών, στις 25 του μήνα... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσο χρόνο θα έχω μέσα στον Ιούνιο, αλλά θα κάνω την προσπάθεια, ας είναι και 8.000 λέξεις. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Αναμένουμε πρόσκληση αγαπητοί! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Έβαλα κι εγώ την υπογραφή μου, γιατί ήρθα με άγριες διαθέσεις. Διηγήματα, ο στόχος, εκτός αν ψηθώ στο σαμπφόρουμ και καταλήξω εκμέκ, να ψάχνω κοσμοπλασίες, χαρακτήρες, ιδέες και λοιπά κόνσεπτ, να ανοίγω λεξικά και συντακτικά, να κοιμάμαι και να ξυπνάω αιφνιδίως στη νύχτα γιατί να που η τρύπα ράφτηκε εν αγνοία μου με τον πιο θεαμτικό τρόπο, κοντολογίς να περάσω ένα μαρτυρικό καλοκαίρι. Δεν το ευχόμαστε, αυτό, όμως. Ε; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Ειμαι πανευτυχης! Θα γραψει κι ο συζυγος! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Έβαλα κι εγώ την υπογραφή μου, γιατί ήρθα με άγριες διαθέσεις. Διηγήματα, ο στόχος, εκτός αν ψηθώ στο σαμπφόρουμ και καταλήξω εκμέκ, να ψάχνω κοσμοπλασίες, χαρακτήρες, ιδέες και λοιπά κόνσεπτ, να ανοίγω λεξικά και συντακτικά, να κοιμάμαι και να ξυπνάω αιφνιδίως στη νύχτα γιατί να που η τρύπα ράφτηκε εν αγνοία μου με τον πιο θεαμτικό τρόπο, κοντολογίς να περάσω ένα μαρτυρικό καλοκαίρι. Δεν το ευχόμαστε, αυτό, όμως. Ε; Μα όχι αγαπητέ ονειραφέντη, αυτό ακριβώς ευχόμαστε και επιθυμούμε δια σε. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Θα προσπαθήσω! Τωρα αν θα μπω στο υποφόρουμ ετσι αργά που ήρθα στο τραπέζι δεν ξέρω, σε κάθε περιπτωση εχετε και μια στα μετόπισθεν 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 1, 2017 Author Share Posted July 1, 2017 Το ταχτοποιούμε στην πρώτη ευκαιρία, Νατασάκι! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Νατάσα όλοι οι καλοί χωράνε. Άλλος κανείς θέλει να μπει πριν κλείσουμε την πόρτα; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 4, 2017 Author Share Posted July 4, 2017 Παιδάκια, εμείς θα μαζευτούμε για γράψιμο το Σάββατο. RSVPιαστείτε! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Τι καλά! Μακάρι να ήμουν εκεί Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να γράφω τις ίδιες ώρες (πάνω κάτω τουλάχιστον ) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Νατάσα όλοι οι καλοί χωράνε. Άλλος κανείς θέλει να μπει πριν κλείσουμε την πόρτα; Χαίρετε! Ευπειθώς αναφέρω ότι γράφω Αλλά δεν βρίσκω το φόρουμ του SummerWrimo να μπω μέσα να σας τα πω. Δεν έχει γίνει η φουρνιά των αργοπορημένων συμμετοχών; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 ! Για να τσεκάρουμε. Βρε Νατάσα μου, πώς να είσαι μέσα, αφού δεν έχεις κάνει rsvp; Από εκεί τραβάμε τους συμμετέχοντες. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Αμάν! Είχα κάνει την προηγούμενη φορά. Ή κάτι λάθος έκανα ή υπάρχει δαίμων του rsvp. Το έκανα σωστά τώρα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 Θα ξαναβρεθούμε αυτό το Σάββατο; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Εγώ μπορώ αν θέλετε το επόμενο ^^ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Ανανεωμένη από τις ολιγοήμερες διακοπές μου λέω να σας τιμήσω! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 25, 2017 Author Share Posted July 25, 2017 Τρίτο και τελευταίο επίσημο SummerWriMo Frenzy, το Σάββατο. RSVP, να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Ε ναι, στο τελευταίο θα έρθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 26, 2017 Author Share Posted July 26, 2017 Ε ναι, στο τελευταίο θα έρθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Και τι ώρα ξεκινάει η ιστορία, φανταστική διοργανώτρια; Μήπως καταφέρω να περάσω κατά τη διάρκεια της πρώτης βάρδιας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts