Rhialto Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Μόλις χθες μου ήρθε ιδέα, οπότε ευχαριστούμε για την παράταση!!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 10, 2017 Author Share Posted June 10, 2017 Τι κάνετε, λατρευτά μου; Ελπίζω να γράφετε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Εγώ κούτες έκλεινα δεν ξέρω για εσάς.Αλλά το βραδάκι θα γράψω. Τελευταίο βράδυ στο τωρινό σπίτι κι η ιστορία μιλάει για ένα σπίτι. Θα έχω και live έμπνευση 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Η ιδέα μετατράπηκε σε πλοκή. Αύριο θα γράψω και ελπίζω να καταφέρω να αποδώσω καλά αυτό που θέλω μιας και πρώτη φορά γράφω κάτι τέτοιο... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Μέσα από κλειστές κι ανοιχτές κούτες, σίδερα, σακούλες και έπιπλα, τελείωσα την ιστορία. Από αύριο δε θα έχω internet για λίγες μέρες, μόνο από το κινητό. Οπότε σήμερα ήταν η τελευταία ευκαιρία για μένα. Ελπίζω να πέτυχα κάτι, δεν ξέρω τι, αλλά ελπίζω να το πέτυχα. Καλή επιτυχία σε όλους! Ένα μπουκέτο λουλούδια 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Καλή μετακόμιση και με το δεξί 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Και όταν λέμε Δευτέρα υποθέτω μεσάνυχτα προς Τρίτη; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 11, 2017 Author Share Posted June 11, 2017 Σωστα. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 12, 2017 Author Share Posted June 12, 2017 Τι γίνεται; Δεν σας βλέπω πολύ δραστήριους, μόνο του θα τον αφήσετε τον Ballerond; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Αφήστε με μόνο μου μπας και κερδίσω κάνα παιχνίδι 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 (edited) Γράφω στη βιβλιοθήκη, μακριά από μικρά και μεγάλα παιδιά! Ελπίζω να προλάβω. Ένα τηζεράκι για να μην λέτε ότι κάθομαι: Ο Ηγέτης μου έδειξε την πύλη, κάποια χρυσόχρονα πριν. Είναι απλό να την βρεις, υποθέτω, αν είσαι γονέας χαμένου παιδιού, όπως ήμασταν εμείς. Μάζευα πετρομανίταρα, θυμάμαι. Το δάσος μοσχομύριζε, οι γήινες φτέρες ήταν φουντωτές και θρόιζαν όπως οι φτερούγες μου, οι δροσοσταλίδες έπηζαν σε πετράδια για να τις μαζεύουν οι γυαλιστερές σκαθαρομάνες και να τις πλάθουν περιδέραια. Μια άνοιξη πλούσια. Ο Ηγέτης στάθηκε μπροστά μου, δυνατός όπως όταν τον είχα πρωτογνωρίσει, με τις μελανές φτερούγες να χτενίζουν τα υγρά χώματα. «Έλα» μου είπε, «κάτι πρέπει να σου δείξω. Βάλε στην άκρη τα χάλκινα βραχιόλια, το πένθος πέρασε. Βγάλε τα όλα τα πένθιμα, από το όμορφό σου χέρι». Τον άκουσα, αν και είχα σκοπό να περάσω τρεις χαλκόχρονους ακόμη και ίσως δώδεκα αργυρόχρονους, μέχρι να ξανάρθουν τα χρυσά. «Έλα, όμορφη» μου είπε. «Και πάψε να κλαις». Edited June 12, 2017 by Ιρμάντα 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 12, 2017 Author Share Posted June 12, 2017 Δυο ωριτσες εμειναν και δεν βλεπω κινηση απο τους μαχητες μας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Τους κατατρόπωσαν οι διάσημοι(Καλά σκάω) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Όχι, έρχομαι. Ελπίζω μέχρι 00.00 να είμαι έτοιμη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 12, 2017 Author Share Posted June 12, 2017 Ενταξει παρτε τον χρονο σας, και λιγο πιο αργα να ειναι θα ειμαι ελαστικη. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Ανέβασα και γω την δική μου ιστορία. Το τέλος μου βγήκε πιο βεβιασμένο απ' όσο θα ήθελα λόγω έλλειψης χρόνου. Oh well... Η γιορτή 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Ιρμάντα Posted June 12, 2017 Featured Comment Share Posted June 12, 2017 Άντε, και η δικιά μου συμμετοχή. Πολύ χαίρομαι που ανέβασα, έστω και καθυστερημένα! Καλή επιτυχία σε όλους μας, παιδιά! http://community.sff.gr/topic/17163-%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF/ 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 13, 2017 Author Share Posted June 13, 2017 Έτοιμο και το poll σας, καλή επιτυχία σε όλους! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Επειδή πάντα το είχα απορία, τελικά οι διαγωνιζόμενοι ψηφίζουμε; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Όταν είναι >=3 οι συμμετέχοντες ναι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Διάβασα, σχολίασα, μπράβο σε όλους μας. Ας ρίξω πρώτος τον οβολό μου. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Άντε να ρίξω κι εγώ τα κουκιά μου....Καλή επιτυχία σε όλους! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 Ψήφισα και εγώ το κατιτίς μου... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Σας διάβασα και ψήφισα! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 18, 2017 Author Share Posted June 18, 2017 Το γράφω λίγο τελευταία στιγμή, αλλά πάμε μέχρι Τετάρτη, μπας και προλάβει ο Γγιάννης και, ελπίζω, κανένας ακόμη. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Ιρμάντα,
Νικήτρια ιστορία στο Εικόνα κι επί τόπου #15
Recommended by Φάντασμα
5 reactions
Go to this post