Ιρμάντα Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 (edited) Λέγαμε λοιπόν, μετά το παιχνιδάκι μας Εικόνα και Επί Τόπου να παίξουμε κάτι χαλαρό να μας πάει γλυκά μέχρι το Summer Writing. Τι χαλαρότερο από ένα fanfiction άραγε; Να ανοίξουμε την πόρτα και να "βουτήξουμε" δημιουργικά στον αγαπημένο μας κόσμο; Διαλέγουμε σύμπαν, διαλέγουμε βιβλίο/ ταινία/ παιχνίδι / θεατρικό έργο / μυθολογία και γράφουμε τη δικιά μας ιστορία με έτοιμους ήρωες (ή με ήρωες που να ταιριάζουν στο υπάρχον πλαίσιο). Οποιοδήποτε είδος, sci-fi, fantasy, horror είναι αποδεκτό. Οποιοδήποτε υπο-υποείδος των παραπάνω επίσης αποδεκτό. Κοινώς να υπάρχει φανταστικό/ υπερφυσικό στοιχείο. ΕΠΙΣΗΣ αποδεκτές ιστορίες που προέρχονται από mainstream λογοτεχνία, αλλά που το φανταστικό στοιχείο λειτουργεί ζωτικά μέσα σε αυτές. Παράδειγμα: Στοίχειωμα στους υπονόμους του Παρισιού όπου ο Αγιάννης κουβαλά τον Μάριο για να τον σώσει. Λέμε τώρα. Αλλά η ιστορία να είναι γραμμένη έτσι ώστε να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ να λειτουργήσει χωρίς το στοίχειωμα. Διάρκεια συγγραφής: μέχρι και 29/06. Για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε.... Edited July 2, 2017 by Ballerond 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Α μια ωραία ιδέα και είναι πολλοί οι κόσμοι που θα ήθελα να ταξιδέψω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 21, 2017 Author Share Posted June 21, 2017 Ευπρόσδεκτος Prince William- αρκεί να διαλέξεις έναν κόσμο από τους πολλούς έτσι; Εδώ που τα λέμε, αν κάποιος θέλει να κάνει crossover, επίσης επιτρέπεται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Πολύ έξυπνη ιδέα! Πόσες λέξεις έχουμε στην διάθεση μας; Τα τυπικά 3-4 ; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 21, 2017 Author Share Posted June 21, 2017 Μέχρι 4.000 λεξούλες. Θα είμαι ελαστική, αλλά όχι και μέχρι αηδίας.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Κάτι μέσα μου με παρακαλάει να γράψω Gothic φανφιξιον, αλλά φοβούμαι ότι θα άμα κάνω καμιά μακακία θα με κυνηγαέι η Κασσάνδρα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 (edited) Εγώ ξέρεις ήδη πως είμαι απείρως ψημένη και η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι πολλές εναλλακτικές για κόσμους, με επικρατέστερο για την ώρα το αγαπημένο μου World of Darkness. Υ.γ. Ελπίζω πραγματικά πολύ η Κασσάνδρα να μας κάνει παρέα με κάνα φανφικ Witcher ❤ Edited June 21, 2017 by elgalla 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 21, 2017 Author Share Posted June 21, 2017 Άντε να βλέπω χεράκια να σηκώνονται! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Εγώ μέσα μιας και μου δίνετε η δυνατότητα να γράψω ιστορία σε μία από τις αγαπημένες μου σειρές έβερ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Εγώ μέσα μιας και μου δίνετε η δυνατότητα να γράψω ιστορία σε μία από τις αγαπημένες μου σειρές έβερ το μικρό μου πόνι; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 21, 2017 Author Share Posted June 21, 2017 Τα στρουμφ άμα έχετε τα guts. Και κάντε τα μαύρα, με κοινωνικό μήνυμα και κάμποσα επίπεδα βάθους στον κάθε ένα τρισδιάστατο χαρακτήρα. Λοιπόν κι εγώ ψήνομαι. Να γράψω πα να πει. Δεν έχω αποφασίσει αν θα βάλουμε poll, αλλά αν βάλουμε και αν γράψω θα είμαι εκτός, εννοείται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 soon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Εγώ μέσα μιας και μου δίνετε η δυνατότητα να γράψω ιστορία σε μία από τις αγαπημένες μου σειρές έβερ Battlestar Galactica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 William είναι μία υποψήφια ;) jjohn: Το πέτυχες μανμου! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Είναι μια σκέψη που έκανα και εγώ στην πλευρά της επιστημονικής φαντασίας. Στα φάντασι βέβαια οι υποψηφιότητες είναι πολύ περισσότερες! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 Μωρά μου! Τελικά πέντε είμαστε; Prince William, Ballerond, jjohn, elgalla και η αφεντιά μου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Ήδη έχω περιορισμένο χρόνο αλλά δεν βαριέσαι μέσα και γω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 Αρα εξι! Τρίβω χέρια με ύπουλο γέλιο... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Όλοι οι καλοί χωράνε! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Τις πρώτες 7 μέρες θα τις φάω για να σκεφτώ σε ποιο σύμπαν θέλω να κάνω fan-fiction την τελευταία μέρα της προθεσμίας θα γράψω. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 Παίδες. Βρήκα σύμπαν για το αριστούργημά μου. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Μίλα. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 ΌΧΙ. Υπερήφανα σου απαντώ, όχι (ακόμα!) Κάτσε να γειώσω την ιδέα και μετά.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Χμ... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 Χμ... Άντε ντε! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts