Rhialto Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Σύμπαν βρήκα ψάχνω ιδέα... Οι υπόλοιποι πως τα πάτε; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Ξεκινήσαμε: Ο κόκκινος φανός ήταν και δεν ήταν το πιο κακόφημο μέρος στην Κορίνις. Από την μια, κάτι μου έλεγε ότι στο κάστρο διοργανόνωνταν χειρότερα όργια, ίδιως αφότου το κατέλαβαν οι παλαντινοί, αλλά από την άλλη στον Φανό όλα ήταν τόσο εύκολα που ούτε να το παίξεις βετεράνος γαμιάς δεν μπορούσες. Προφανως W.I.P 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 23, 2017 Author Share Posted June 23, 2017 Εύγε γΓιάννη! Οι υπόλοιποι??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Οι υπόλοιποι έχουμε σύμπαν, έχουμε κι ιδέα... να ξεκινήσουμε μένει! "Ο Μεντίρ έσκυψε πάνω από τον μεταλλικό κύλινδρο. Ο άρρωστος ήλιος του έδινε μία πορτοκαλί απόχρωση, τονίζοντας την γυάλινη επιφάνειά του. Το σήκωσε ψηλά. Ήταν πανάλαφρο. Χαμογέλασε με τα κιτρινιασμένα του δόντια και φώναξε όλο ζωντάνια στον φίλο του. "Ρόι! Η Περσεφόνη μας περιμένει φίλε μου!" To be continued 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Persephone <3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 23, 2017 Author Share Posted June 23, 2017 Αχου τα! Αχου τα καμάρια μου! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Χμ... Άντε ντε! Προβλήματα… Έχω κάτι σχεδόν έτοιμο, αλλά: Επειδή δεν θα το καταλάβαιναν στο εργαστήριο της ΑΛΕΦ έχω χρησιμοποιήσει την αρχή του για να γράψω κάτι άλλο για εκεί. (Μην γελάτε…ξέρετε εσείς ποιοί…) Φοβάμαι ότι ούτε εδώ είναι πολύ γνωστός ο κόσμος που αναφέρεται. Ακόμα περισσότερο, δεν νομίζω ότι θα ξέρω εγώ τους κόσμους σας. Οπότε, μάλλον ούτε δεν θα μπορώ καν να βοηθήσω με κριτική (ο άμοιρος-άσχετος διάβαζα για το Star Wars για να γράψω κριτική για παλιότερο διαγωνισμό…) Άρα; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Πιστευω οτι κομματι του παιχνιδιου ειναι οι ιστοριες μας να βγαζουν νοημα και σε αυτους που δεν ξερουν τους κοσμους. Να γραψεις, Τωνη! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Και να διαβάσεις! Αν σου αρέσει η ιστορία και στέκεται χωρίς να χρειάζεται να ξέρεις τι γίνεται σε μια δεκάδα τριλογίες έχουμε κάνει καλή δουλειά, αν όχι, άνοιξε πυρ ανενδοίαστα! Ή νομίζεις ότι εγώ κατάλαβα που μας πάει ο Γιαννάκης; (πέρα από το ότι θα δούμε όργια) Μικρέ κανόνισε να το καταντήσουμε σαν εκείνο το write-off πρόπερσι το καλοκαίρι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 25, 2017 Author Share Posted June 25, 2017 Να υποθέσω ότι προχωράμε ακάθεκτοι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Εγώ είμαι στις 2000 λέξεις κοντά, κάτι θα βγάλω ;) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 25, 2017 Author Share Posted June 25, 2017 Μπράβο βρε! Τέτοια να ακούω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Εγώ είμαι ακόμα στην παραπάνω πρόταση κυρίως γιατί η ιδέα μου δεν έκανε για ιστορία, αλλά για τρολλιά. Νομίζω πρέπει να αλλάξω conceptaki, πιθανώς και σύμπαν. Θα το δούμε πάντως.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Εγώ τώρα μπαίνω δειλά δειλά στην διαδικασία να γράψω εφόσον έχω σκεφτεί κάποια γενικά πράματα για την πλοκή... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Εντάξει, ομολογώ, εγώ κλέβω… Δεν γράφω, διορθώνω. (2.500, δεν θα σας κουράσω) Δηλαδή, με ψήσατε να το ξεφουρνίσω κι ας γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. (Αυτός είναι ένας από τους στόχους!) Θα έλεγα το κρίμα μας μισό-μισό, αλλά δεν ξέρω πόσοι είναι οι ενδιαφερόμενοι για να το χωρίσω σε ίσα μέρη… 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 Κοίτα κι εγώ κλέβω. Είναι σύμπαν που έχω χρησιμοποιήσει ξανά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Έχεις ξαναγράψει φανφίκτιον; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Στο προσφατο ffl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Γράφω αλλά δεν νομίζω να προλάβω ως τις 29-30 (κάπου εκεί δεν είναι η λήξη;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Sneak Peakaroume Η Σιγκέκο είχε αφήσει το πινέλο και παρατηρούσε τις λεπτές δροσοσταλίδες που στέκονταν στην άκρη των χρυσάνθεμων. Το ψιλόβροχο που είχε αρχίσει να πέφτει εδώ και μερικά λεπτά είχε σχεδόν νοτίσει κάθε φυτό του κήπου ανακοινώνοντας με τον πιο ήπιο τρόπο την λήξη του καλοκαιριού και την άφιξη του φθινόπωρου. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Νομίζω είμαι εκτός Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 26, 2017 Share Posted June 26, 2017 Νομίζω είμαι εκτός Τι να πω. Κρίμας... Πάλεψε το όμως λίγο ακόμα. Έχουμε μερούλες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 26, 2017 Author Share Posted June 26, 2017 Δηλαδής τρεις και ο κούκος;;; Παλέψτε το βρε παιδιά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Δηλαδής τρεις και ο κούκος;;; Παλέψτε το βρε παιδιά! Έχω υπερπαλέψει πολλά κείμενα σε όλα τα συγγραφικά παιχνίδια. Δε θα πιεστώ ΚΑΙ στο φαν φίκτιον. Αν τα καταφέρω οκ Όσοι γράψουν φυσικά θα τους διαβάσω! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 Ε οχι βρε παιδια. Τρεις νοματαιους θα μας αφησετε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts