elgalla Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Εγώ δεν έχω γράψει λέξη, αλλά είμαι βέβαιη ότι αυτό δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 Ναι αλλα βασιζομαστε σε σενα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Ναι αλλά εσύ αγαπητή πυργοδέσποινα απλά θα καθίσεις το βραδάκι της Πέμπτης και θα εκτελέσεις μια ιστορία άψογα! Εγώ δεν προλαβαίνω, τις καθημερινές γράφω ελάχιστα, 200-300 λέξεις, την υπόλοιπη μέρα κάνω δηλώσεις (λήγουν την Παρασκευή για όσους δεν το έχουν φροντίσει) οπότε το Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί αν είναι η ιστορία. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Είναι δυνατόν να πάρουμε μια παρατασούλα;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Αααα, ναι πολύ καλή ιδέα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 28, 2017 Author Share Posted June 28, 2017 Είναι δυνατόν να πάρουμε μια παρατασούλα; Και επειδή σας αγαπώ και επειδή (επίσης) καθυστερώ και εγώ το γράψιμό μου...άντε βρε! Με ψήσατε καμάρια μου! Ανεβάστε μέχρι Παρασκευή 30 Ιουνίου Αποφασίστε αν θέλετε poll ομορφιές μου! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 Τι κομπλιμέντα είναι αυτά; Τρομάζω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 28, 2017 Author Share Posted June 28, 2017 Πάω να σας δελεάσω για να γράψετε όσο το δυνατόν περισσότεροι. Υπάρχει κρυφή ατζέντα.... :secret: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 (edited) Εγώ είμαι ακόμα στην παραπάνω πρόταση κυρίως γιατί η ιδέα μου δεν έκανε για ιστορία, αλλά για τρολλιά. Αν, βάσει κανονισμού, απαγορεύονται οι τρολιές, οφείλω να αποσύρω την συμμετοχή μου… Δηλαδής τρεις και ο κούκος;;; Παλέψτε το βρε παιδιά! Το πιάσαμε το υπονοούμενο για τον κούκο. Οι τρείς ποιοι είσαστε; Εγώ δεν έχω γράψει λέξη, αλλά είμαι βέβαιη ότι αυτό δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν. Αχού! (εκτός από χάλια) γράφεις και αργά πανάθεμα σε. Είναι δυνατόν να πάρουμε μια παρατασούλα; Και επειδή σας αγαπώ και επειδή (επίσης) καθυστερώ και εγώ το γράψιμό μου...άντε βρε! Με ψήσατε καμάρια μου! Ανεβάστε μέχρι Παρασκευή 30 Ιουνίου Αποφασίστε αν θέλετε poll ομορφιές μου! Παρακαλώ να δοθούν 5’’ επιπλέον στην Αταλάντη γιατί θα έχει γράψει μόνο τον τίτλο, να προλάβει το κορίτσι να τελειώσει. Poll ? Σιγά μην θέλουμε και Socrates Drank The Conium... (και όποιος δείξει ότι κατάλαβε θα προδώσει την ηλικία του) Edit typo Edited June 28, 2017 by Old man & SiFi 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 29, 2017 Author Share Posted June 29, 2017 Αχμ....Μια μερουλα εμεινε. Το 'χουμε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Θα το παλέψουμε... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Οι υπόλοιποι/ ές; Μας δημιουργήσατε μεγάλες προσδοκίες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Θα το παλέψω αλλά δε θα είναι αυτό που ξεκίνησα. Θα είναι φλασάκι σε έναν κόσμο που λάτρεψα με το που τον διάβασα πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Το δικό μου θα είναι άκρως αλλόκοτο τελικά... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Το δικό μου θα είναι άκρως αλλόκοτο τελικά... Μα αυτά είναι τα ωραία... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Στις 2372 λέξεις και προχωράμε. Αν το τελικό αποτέλεσμα α. διαβάζεται β. βγάζει νόημα, τυχερή θα είμαι.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Έτοιμο, 2.488. Μάλλον θα διαβάζεται, μάλλον δεν θα βγάζει νόημα, μάλλον θα πέσει θάψιμο για την έλλειψη χαρακτήρων και πλοκής... Εγώ πάντως το διασκέδασα! Πότε και πού; 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Έτοιμο και το δικό μου περίπου 2.100 λέξεις. Νόημα μάλλον βγαίνει. Όσο για τα υπόλοιπα θα δείξει... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Στις Ιστοριες ανεβάζετε αναλόγως το είδος. Περιμένουμε και την elgalla και την αφεντομουτσουνάρα μου που αργούμε...αντε μέχρι αύριο σας (μας) δίνω! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 ...αντε μέχρι αύριο σας (μας) δίνω! Δηλαδή; 30/6/2017 23:59':59'': ή 1/7/2017 23:59':59''' (στην τσίτα μας έχεις...) (άντε μην κάνω ποδαρικό ο κατσικοπόδαρος...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 30, 2017 Author Share Posted June 30, 2017 Αν νιώθεις ετοιμος ανεβασε! Αλλα εχετε και την αυριανή... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Εγω εγκαταλειπω τα οπλα, δεν ηρθε τιποτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Ορίστε κι η δικιά μου μικρή. ποταπή συμμετοχή. Καρέ του άσσου 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Τελικά ανεβάζουμε στο fan fic τόπικ ή ανάλογα το είδος σε κάποιο άλλο από τα τόπικς; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted July 1, 2017 Share Posted July 1, 2017 Τελικά ανεβάζουμε στο fan fic τόπικ ή ανάλογα το είδος σε κάποιο άλλο από τα τόπικς; Αφού γράφετε fanfics, στο fanfic. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts