elgalla Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Ναι πληζ! Παρατασουλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 Μιέχ -μιέχ..... Τεσπα. Επειδή είμαι καλή.%3Μιέχ -μιέχ..... Τεσπα. Επειδή είμαι καλή. Μέχρι Τρίτη Μεσάνυχτα η παράταση. Τρίτη λέγοντας εννοούμε μεθαύριο, όχι τον επόμενο μήνα! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 3-3 σχολια αργότερα 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 Εφτα ψηφοι με τον εβδομο να κανει τη διαφορα...να δουμε αν προφταινει να αλλαξει κατι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 (edited) OK μετά την παράταση μπορούμε να πούμε ότι το παιχνιδάκι μας έληξε ενδόξως υπέρ του Ριάλτου/ Μπάμπη/ Ερωδιού. Πολλά -πολλά συγχαρητήρια στο νικητή μας, και βέβαια στους συμμετέχοντες Τώνη και Γιάννη και σε όλους όσους διάβασαν/ σχολίασαν/ ψήφισαν. Όσοι δεν σχολίασαν προλαβαίνουν ακόμη πριν αρχίσω να εξαπολύω τους πυραύλους. Και εις άλλα με υγεία, παιδιά! Edited July 12, 2017 by Ιρμάντα 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Ευχαριστώ τους αξιότιμους συμπαίκτες και την διοργανώτρια. Ο νικητής πρέπει να διοργανώσει κάτι (κανα φεστιβάλ, καμια χοροεσπερίδα); Εννοώ αν πρέπει να διοργανώσει κάποιο παιχνίδι... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 Το επόμενο fanfiction αν μαζευτούμε. Αλλά και χοροεσπερίδα δεν μας χαλάει! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhialto Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Το επόμενο fanfiction αν μαζευτούμε. Αλλά και χοροεσπερίδα δεν μας χαλάει! Τέλεια! Μου άρεσε πολύ η λογική του fan fiction. Ήδη έχω σκεφτεί μπόλικες ιστορίες 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Μπράβο σε όλους! Συγχαρητήρια στον νικητή! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Συγχαρητήρια σε νικητή, συναγωνιστή και διοργανώτρια! Ευχαριστούμε και τα μέλη που διάβασαν, σχολίασαν, ψήφισαν! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts