Ιρμάντα Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 Μιέχ -μιέχ..... Τεσπα. Επειδή είμαι καλή.%3Μιέχ -μιέχ..... Τεσπα. Επειδή είμαι καλή. Μέχρι Τρίτη Μεσάνυχτα η παράταση. Τρίτη λέγοντας εννοούμε μεθαύριο, όχι τον επόμενο μήνα! 5 Quote
Ιρμάντα Posted July 11, 2017 Author Posted July 11, 2017 Εφτα ψηφοι με τον εβδομο να κανει τη διαφορα...να δουμε αν προφταινει να αλλαξει κατι! 1 Quote
Ιρμάντα Posted July 12, 2017 Author Posted July 12, 2017 (edited) OK μετά την παράταση μπορούμε να πούμε ότι το παιχνιδάκι μας έληξε ενδόξως υπέρ του Ριάλτου/ Μπάμπη/ Ερωδιού. Πολλά -πολλά συγχαρητήρια στο νικητή μας, και βέβαια στους συμμετέχοντες Τώνη και Γιάννη και σε όλους όσους διάβασαν/ σχολίασαν/ ψήφισαν. Όσοι δεν σχολίασαν προλαβαίνουν ακόμη πριν αρχίσω να εξαπολύω τους πυραύλους. Και εις άλλα με υγεία, παιδιά! Edited July 12, 2017 by Ιρμάντα 3 Quote
Rhialto Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ευχαριστώ τους αξιότιμους συμπαίκτες και την διοργανώτρια. Ο νικητής πρέπει να διοργανώσει κάτι (κανα φεστιβάλ, καμια χοροεσπερίδα); Εννοώ αν πρέπει να διοργανώσει κάποιο παιχνίδι... 3 Quote
Ιρμάντα Posted July 12, 2017 Author Posted July 12, 2017 Το επόμενο fanfiction αν μαζευτούμε. Αλλά και χοροεσπερίδα δεν μας χαλάει! 2 Quote
Rhialto Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Το επόμενο fanfiction αν μαζευτούμε. Αλλά και χοροεσπερίδα δεν μας χαλάει! Τέλεια! Μου άρεσε πολύ η λογική του fan fiction. Ήδη έχω σκεφτεί μπόλικες ιστορίες 1 Quote
Ballerond Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Μπράβο σε όλους! Συγχαρητήρια στον νικητή! 3 Quote
Old man & SiFi Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Συγχαρητήρια σε νικητή, συναγωνιστή και διοργανώτρια! Ευχαριστούμε και τα μέλη που διάβασαν, σχολίασαν, ψήφισαν! 2 Quote
Recommended Posts