Elsanor Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Κι όμως τώρα σε κρατώ τυλιγμένο και ζεστό στην αγκαλιά μου. Βρίσκομαι εδώ, μαζί σου ακούω να χτυπάει η ζωή σου δακρύζω, γελάω. Ο χρόνος σταματάει να κυλά δεν υπάρχει τίποτε άλλο πια παρά εσύ κι εγώ. Η σκέψη για πάντα να έχεις χαθεί ακατάληπτη, θολή αδύνατη για μένα. Κι όμως τώρα σε κρατώ τυλιγμένο και ζεστό στην αγκαλιά μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Εεεεεεεεεεεεεε.... (;) Έμεινα λίγο σαν μ***ς... Υπέροχο! Περιεκτικότατο! Ουσιαστικότατο! Δηλαδή μου άρεσε πολύ. keep walking... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted May 8, 2005 Author Share Posted May 8, 2005 Σε ευχαριστώ πολύ Θρόγκε! Το ξέρω ότι είναι κάπως κουφό αφού δεν πολυφαίνεται αυτό στο οποίο αναφέρομαι. Θα πω αργότερα όμως, γιατί διαφορετικά ίσως επηρεάσω τις σκέψεις όσων το διαβάσουν και αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι η όποια εντύπωση σχηματιστεί αρχικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι μιλάς για τον γιο σου. (Το ξέρω ότι δεν έχεις γιο, αλλά εννοώ, ο αφηγητής του ποιήματος, όποιος κι αν είναι αυτός.) Εκπέμπει ένα ζεστό συναίσθημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Πολύ ωραίο... Δίνει όντως μια αίσθηση προστατευτική, σηλαδή ότι αυτή ή αυτός είναι λίγο σαν παιδί σου, υπό την έννοια ότι είναι κάτω απ'τις φτερούγες σου (ω ποιητή ;) ) Τέλος πάντων τώρα ακούω μουσική και είμαι υπό διάλυση, πάντως πολύ όμορφο! Θα συμφωνήσω με τους κυρίους! Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Μπορεί να αναφέρεται σε οτιδήποτε αγαπημένο, κάτι που δεν φανταζόμαστε καν ότι μπορεί κάποια στιγμή να το χάσουμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 WOW... Ερωτευθηκα !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Προστασία ενός αγαπημένου προσώπου αλλά και ενός επιτεύγματος το οποίο κερδίθηκε με κόπο και υπομονή; Είναι λιτό και ευαίσθητο και μοιάζει να εκπέμπει αυθορμητισμό και ζεστασιά! Μ'αρέσει!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Δε ξέρω γιατί μιλάς, πάντως είναι αρκετά ωραίο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts