Ιρμάντα Posted December 2, 2017 Author Share Posted December 2, 2017 Πάντως μην νομίζετε πως αν διαλέξει ένα τερατάκι ο ένας, δεν κάνει να το διαλέξει και κάποιος άλλος. Είναι ελεύθερο και ανοιχτό. Μακάρι να σας εμπνεύσουν και να ανεβάσετε περισσότερα από ένα κείμενα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alucardos Posted December 2, 2017 Share Posted December 2, 2017 Οχι, θα είμαι όσο πιο περιεκτικός γίνεται. Μεταξύ μας, εγώ το έχω τελειώσει. Απλά το φινιστράρω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 10, 2017 Author Share Posted December 10, 2017 Δεν έχει ζήτηση ο σάτυρος την σήμερον....μήτε και η Λάμια....κάτσε να κατέβω σιγά σιγά στην αρένα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 31, 2017 Author Share Posted December 31, 2017 Γκούχου-γκουχ, αχέμ, χμ-χμ-χμ και τα λοιπά. Όπως όλοι καταλάβατε θα μείνει ανοιχτή ακόμη μία δυο μερούλες αυτή η ασκησούλα...για όσους δεν πρόλαβαν λόγω των ημερών να παραδώσουν την κόλλα τους. Και εγώ μέσα σε αυτούς.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Ξεχάστηκα τελείως. Νεξτ Κρίστμας... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 2, 2018 Author Share Posted January 2, 2018 On 1/1/2018 at 4:47 PM, jjohn said: Ξεχάστηκα τελείως. Νεξτ Κρίστμας... Αν σου έρχεται, be my guest. Το ποστ θα είναι ανοιχτό μέχρι τέλος της εβδομάδας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 5, 2018 Author Share Posted January 5, 2018 Λοιπόν, παίδες. Η άσκηση θα κλείσει εντός ολίγων λεπτών. Δυστυχώς δεν κατάφερα να συμμετέχω - αλλά επιφυλάσσομαι. Οι ασκήσεις σας με γεμίζουν ελπίδες για το συγγραφικό σας μέλλον καλά μου ζωάκια. Δεν έχετε παράπονο, σας έβαλα εύκολα και ήμουν επιεικής στη βαθμολογία. Από Φλεβάρη ξύστε πάλι μολυβάκια, πλάκα, κοντύλι, το μηλαράκι για το διάλειμμα και τα ξαναλέμε! Καλή Χρονιά, Καλά γραφτά, καλές εμπνεύσεις και πολλά ευχαριστώ για τη συμμετοχή και το σχολιασμό σας! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts