MadnJim Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Όνομα Συγγραφέα: MadnJim Είδος ποιήματος: MadnJim's classic poetry Αριθμός Στίχων: 82 Σχόλια: Πολύς καιρός πέρασε, μου λείπετε όλοι πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου με αναγκάζουν να απέχω. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψω πάλι ενεργά. Μέχρι τότε είπα να σας πω ένα γεια, ελπίζοντας να σας φτιάξω το κέφι για ακόμη μια φορά. Εμπνευσμένο από την 6η ΣΑ της Ειρήνης (Ιρμάντα). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ο Ζωρζ ο λυκάνθρωπος.pdf 2 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Πνιγηκα απο τα γέλια, κανονικά μιλάμε! Welcome back Σπύρο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Στα γέλια πώς επέθανα! Επλάνταξα μιλάμε ετούτος είν' ο MadnJim και όχι ό,τι να 'ναι μαγκούφη μου λυκάνθρωπε τι σου 'μελε να πάθεις το πούρο πώς το στρίβουνε θέλεις δεν θες να μάθεις όμορφο ποίημα φίλε μου και στο σωστό το κλίμα- κι ας σου 'φευγε αραιά και που καμιά τυχαία ρίμα... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Εντάξει, επικό, απλά. Ειδικά το τελευταίο δίστοιχο είναι το καλύτερο!!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Το πόσο χαίρομαι που απο την μία οι συζητήσεις μας εξακολουθούν να γενούν τέτοια διαμάντια, και από την άλλη η συγκεκριμένη σε έκανε να επανέλθεις στα κοινά του sff, δεν λέγεται Σπύρο! Welcome back bro! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted December 4, 2017 Author Share Posted December 4, 2017 Πολύ χαίρομαι που βλέπω ότι σας άρεσε και διασκεδάσατε. Να είστε καλά όλοι, ευχαριστώ! Δημήτρη, πράγματι φίλε μου πιάνει ακόμη! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 1 hour ago, MadnJim said: Πολύ χαίρομαι που βλέπω ότι σας άρεσε και διασκεδάσατε. Να είστε καλά όλοι, ευχαριστώ! Δημήτρη, πράγματι φίλε μου πιάνει ακόμη! Έρχεται και διαγωνισμός ε.φ...δεν μας ξεγελάς με ένα ποίημα! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts