MadnJim Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 (edited) Όνομα Συγγραφέα: MadnJim Είδος ποιήματος: MadnJim's classic Αριθμός Στίχων: 36 Σχόλια: Για την "Επταλογία του Ποιητή" με λέξεις του Γιάννη Ballerond (αηδία, κενό, απέχθεια, κωλοβάρεμα, στραγγίζω, λεκάνη, μπακούρια), όπως πάντα ελπίζω κι εύχομαι να διασκεδάσετε πολύ. Σερπαντίνα.pdf Edited December 16, 2017 by MadnJim 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Επέστρεψες δριμύτερος βλέπω φίλε μου. Και κατάφερες να βάλεις τις λέξεις του Γιάννη σε ένα ποίημα! Πάντα να μας κάνεις να γελάμε λοιπόν! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 (edited) Χαχααχαχαχχαα εντάξει, μαλάκα, δεν υπάρχεις. Το φαντάστηκα από τον τίτλο ότι θα είχε να κανεί με τσιρλιό η υπόθεση Το χεις, αδερφέ. Πολύ με άρεσε! Edited December 16, 2017 by Ballerond 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinana Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 χαχαχα πάει τις έχασα τις ελπίδες μου ότι θα δω ρομαντική ποίηση με αυτές τις λέξεις κι εγώ που σκέφτηκα Καρναβάλι Γιάννη; ποιος θα μου κάνει τη χάρη τώρα; ώστε αυτή είναι λοιπόν η δίκαιη τιμωρία για τους προβλέψιμους συνειρμούς; ας είναι, είχε και αυτό κάτι από ξεφάντωμα, δεν μπορώ να πω χαχαχαχα μια φορά, πολύ το διασκέδασα!!! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SymphonyX13 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 (edited) Εδώ κάτω στα μέρη μου σαν θέλουμε να πούμε πως κάποιος εξενύχτησε επάνω στην λεκάνη, λέμε τον έκοψε ζουμί, πως έτρεχε ροδάνι. Ομως σε μέρη πιο ψηλά, πάνω από την Αθήνα, εκεί το λένε φίλοι μου: “με πήγε σερπαντίνα!” Με πέθανες φίλε μου!!! Edited December 16, 2017 by SymphonyX13 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Επικό γέλιο !! Με το "καμία σχέση" νομίζω τα ειδα όλα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 χαχαχχαχαχαχαχα! χαχαχαχαχαα! ναι ρε φίλε, MadnJim, αυτό θα πει! (...εγώ ξέρω και το: με πήγε πριονοκορδέλα...) Πολύ γέλιο! Εντάξει, δεν φαίνεσαι να έχεις χάσει τη φόρμα σου. Έχουμε και κότερο διαγωνισμό εφ όπου να 'ναι, πάμε μία βόλτα; 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Όχι φίλε Γιάννη το λέμε δω αλλιώς στην Ήπειρο πιο πάνω είναι ο φίλος μας ο χιουμοριστικός. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted January 7, 2018 Author Share Posted January 7, 2018 Και να ακριβώς ο λόγος που προτιμούσα να απέχω τόσο καιρό! Ο χρόνος μου είναι ελάχιστος έως ανύπαρκτος (ειδικά αυτές οι "εορταστικές" ημέρες ήταν εφιάλτης) και μου είναι απίστευτα δύσκολο πια να παρακολουθήσω ενεργά το site. Συγχωρέστε με που δεν απάντησα τίποτα τόσες μέρες. Έβλεπα τα σχόλιά σας και χαιρόμουν πολύ που για μια ακόμα φορά κατάφερα να σας διασκεδάσω λιγάκι (ή και πολύ αν κρίνω από τον ορισμό του αυθόρμητου σχολίου δια χειρός Γιάννη "Ballerond". :D:D:D Γιάννη, ήταν το πιο απολαυστικό σχόλιο που έχω λάβει so far! Special thx φίλε! ). Σας ευχαριστώ όλους, να είστε καλά και να έχετε όλοι μια υπέροχη χρονιά. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts