John Ernst Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 (edited) Πάντως αν το πας σε ερωτικό τρίγωνο οι πιθανοί συνδυασμοί αυξάνονται απίστευτα Edited March 11, 2018 by John Ernst 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Γίνεται να το ανεβάσω σε τρία τεύχη; Να δείτε το πρώτο, να μου κάνετε τα σχόλια, να το ανεβάσω διορθωμένο μαζί με το δεύτερο, να μου διορθώσετε το δεύτερο και μετά να ανεβάσω και το τρίτο με το πρώτο και το δεύτερο διορθωμένο; Σαν attention whore ακούγομαι - αλλά μου βγαίνει μεγάλο, θέλω να το γράψω και όπως το έχω στο μυαλό μου κόβεται τέλεια στα 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 14, 2018 Author Share Posted March 14, 2018 1 minute ago, Elli Sketo said: Γίνεται να το ανεβάσω σε τρία τεύχη; Να δείτε το πρώτο, να μου κάνετε τα σχόλια, να το ανεβάσω διορθωμένο μαζί με το δεύτερο, να μου διορθώσετε το δεύτερο και μετά να ανεβάσω και το τρίτο με το πρώτο και το δεύτερο διορθωμένο; Σαν attention whore ακούγομαι - αλλά μου βγαίνει μεγάλο, θέλω να το γράψω και όπως το έχω στο μυαλό μου κόβεται τέλεια στα 3 Βεβαίως και γίνεται. Αλλά μας δημιουργείς και μεγάλες προσδοκίες να ξέρεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 πέρα από την ιστορία που έγραψα σκέφτηκα μια δεύτερη, αρκετά κωμική, όπου ένα φανταστικό πλάσμα (στο μυαλό μου είχα μια χοντρή νεράιδα) αποφασίζει να φτιάξει ένα γραφείο συνοικεσίων, στο οποίο προσπαθεί να ταιριάξει διαφορετικά πλάσματα. Όπως το σκεφτόμουν μου ήρθε μια ιδέα συνεργατικής γραφής, που την καταθέτω: Spoiler από την άσκηση προκύπτει κάτι σαν θεατρικό σκετς. η άσκηση αυτή διαθέτει τα εξής πρόσωπα: 1.υπάρχει μια "μάνα" ή οικοδέσποινα. αυτή είναι υπεύθυνη για την υπόθεση. Είναι ο σκηνοθέτης, ο αφηγητής, αυτή που κανονίζει τα πρόσωπα. 2. υπάρχουν οι παίχτες. καθένας είναι και συγγραφέας και το πρόσωπο που διαλέγει. η διαδικασία ξεκινάει ως εξής: η μάνα ορίζει το θέμα της ιστορίας, για παράδειγμα το συνοικέσιο φανταστικών πλασμάτων. ζητά από τους άλλους να καταθέσουν κάποιους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, για παράδειγμα ένα τρολλ που για να μη γίνει πέτρα στο φως του ήλιου σνιφάρει γλυκόριζα και το έχει κάνει χαζό. στη συνέχεια ορίζει σκηνές. σε αυτές βάζει δυο χαρακτήρες της δικής της επιλογής να κουβεντιάζουν, για παράδειγμα η νεράιδα αφήνει τον πήγασο με το μονόκερο να τα βρουν μεταξύ τους. η ιστορία προχωρά με διαλόγους των δύο. στο τέλος κάθε σκηνής ορίζεται νέα σκηνή με δύο άλλους χαρακτήρες. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 7, 2018 Author Share Posted April 7, 2018 (edited) Αγαπητά μου παιδιά Σας ευχαριστώ για τις συμμετοχές και τους σχολιασμούς σας. Η ΣΑ#7 κλείνει και εννοείται πως σας περιμένω ξανά στην επόμενη άσκηση (και σε διάφορα παιχνίδια ενδιάμεσα) Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους! Edited April 7, 2018 by Ιρμάντα 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts