John Ernst Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Νίκος Φερεντίνος Είδος: τρόμος Βία; όχι Σεξ; όχι Αριθμός Λέξεων: 6956 Αυτοτελής; ναι Σχόλια: Με αφορμή μια κουβέντα για τον τρόμο και τα όριά του, προσπαθώ να δώσω περισσότερο υλικό για συζήτηση. Η ιστορία αυτή είναι παραδοσιακή των λαών του Ρήνου και καταγεγραμμένη στο έργο του Victor Hugo "Ρήνος". Την είχα διαβάσει μικρός και με είχε τρομάξει. Διάλεξα να τη διασκευάσω, να προσθέσω περισσότερα στοιχεία τρόμου, δικά μου στοιχεία φαντασίας και να της δώσω πιο κινηματογραφική αφήγηση. Γιατί το έκανα; μάλλον για να ξορκίσω τους δικούς μου δαίμονες... Αρχείο: Ο πύργος του Φάλκερμπουργκ.odt Ο πύργος του Φάλκερμπουργκ (1).pdf Edited June 28, 2018 by Mesmer Αλλαγή αρχείων 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Φίλε, Νίκο, καλησπέρα. Ξεκίνησα την ιστορία σου κι έχω να παρατηρήσω το εξής: Ενώ φαίνεται να έχεις ωραία ατμόσφαιρα και πειστική κοσμοπλασια, ομολογώ ότι είναι αρκετά αδούλευτο το κείμενο (συγκριτικά με άλλα σου που έχω δει). Έχεις λαθάκια σε σύνταξη, στίξη, χρόνους κι οπτικές γωνίες. Προτείνω να το ξαναδείς καθώς εμένα με δυσκολεύει λίγο η ανάγνωσή του Αν το ανεβάσεις ξανά θα το διαβάσω και θα σου πω συνολικά τη γνώμη μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted June 27, 2018 Author Share Posted June 27, 2018 @Ballerond τώρα είδα το σχόλιό σου. Θα το ξανακοιτάξω με βοηθάει κι ένα νέο πρόγγραμα κι όταν το διορθώσω θα σε ειδοποιήσω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted June 28, 2018 Author Share Posted June 28, 2018 (edited) Αγαπητέ Γιάννη. Έχοντας δάσκαλο το Σπύρο (MadnJim) δουλεύω την εικόνα του γραπτού μου. Όντως, η ιστορία είχε μορφή που δεν τράβαγε κανένα να τη διαβάσει. Τη βελτίωσα. Επίσης, η εισαγωγή ήταν άσχημη, δεν μπορώ να πω ότι την έκανα όπως θα ήθελα, σίγουρα είναι καλύτερη από πριν. το υπόλοιπο κείμενο, πέρα από μερικά λάθη, ήταν αρκετά καλό. τώρα λάθη θα βρεις και πάλι, αλλά, φαντάζομαι, θα σου είναι πιο ευχάριστο το διάβασμα. Περιμένω σχόλιά σου. Η ιστορία αυτή για εμένα είναι από τις πιο καλές μου σου επισυνάπτω: Ο πύργος του Φάλκερμπουργκ.odt Ο πύργος του Φάλκερμπουργκ (1).pdf Edited June 28, 2018 by John Ernst 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts