MadnJim Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Όνομα συγγραφέα: MadnJim Είδος: Κάτι σε χιουμοριστικό με νότες τρόμου; Ξέρω γω, MadnJim classic τεσπά. Βία: Θα μπορούσε να το πει κανείς Σεξ: Όλο και κάτι που όμως δεν περιγράφεται επαρκώς. Αριθμός λέξεων: Κάνα δυο χιλιάδες more or less Σχόλια: Όταν άρχισα να ψάχνω ιδέες για το WriteOff #90, μία από τις πρώτες που μου ήρθαν και δοκίμασα ήταν κι η παρακάτω. Δεν είχα τι να κάνω νωρίτερα, ψιλοβαριόμουν, λέω δεν την τελειώνω; Και νάτη λοιπόν, κι αυτή τη φορά ο ήρωας -ναι!- φτάνει στο στόχο του, αλλά δεν περίμενε αυτό που τον... περίμενε. Ελπίζω να διασκεδάσετε. Το όνομα του πρωταγωνιστή δεν είναι τυχαίο, χεχε, του είχα πει ότι κάποια στιγμή ερχόταν η σειρά του να περάσει από το πληκτρολόγιό μου. Άντε γεια!.pdf 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 επειδή δε συνηθίζουμε να διαβάζουμε ό,τι είναι εκτός διαγωνισμών θα σου πω ότι το διάβασα καταρχάς η αγωνία σου να εξηγήσεις γιατί οι δαίμονες ήρθαν στην Ελλάδα κι όχι αλλού αποδεικνύει ότι καλώς κάναμε που δε δώσαμε βάρος σε αυτό. το κείμενο εκεί από μόνο του σε κάνει να χάσεις από την αρχή το ενδιαφέρον. η ιδέα σου είναι καλή, χειρότερη από αυτήν που έβγαλες στο διαγωνισμό, οπότε για μένα έκανες την καλύτερη επιλογή ιστορίας. εδώ το αστείο βγαίνει βεβιασμένα, αυτό που περιέγραψες στην άλλη ιστορία κι εγώ δεν το είδα εδώ συμβαίνει. η αλήθεια είναι ότι με βάση αυτά που έχω δει από εσένα θα μπορούσες πολύ καλύτερα. ίσως το θέμα, ενώ στην αρχή δείχνει πολλά υποσχόμενο δε σου βγάζει τελικά τον καλύτερό σου εαυτό 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Δεν το διάβασα ακόμη, μιας και είμαι στο γραφείο, αλλά νιώθω ήδη σταρ! Θα επανέλθω με σχόλια..! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Ε, όχι και Τρίλεπτος μίστερ! Έλιωσα στο γέλιο, λέμε, σε σημείο που ο μικρός με ρωτούσε συνεχώς τι έπαθα! Άντε να του εξηγήσεις τώρα! Ειδικά με το Spoiler Έχουμε και περιορισμούς λέξεων, νομίζω πως πνίγηκα! Τουλάχιστον πέρασα ωραία ο καημένος με την Τζωρτζίνα και τον... όχλο της. Κάφρε! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted June 21, 2018 Author Share Posted June 21, 2018 Χαίρομαι που διασκεδάσατε παιδιά, λιγότερο ή περισσότερο. Γρηγόρη, είπα να σε βάλω με το μαλακό στα ζόρια, φίλε. Κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο να 'σαι σίγουρος πως θα βρεθείς παρέα με το Δημήτρη σε κάποια άλλη εξωφρενική περιπέτεια, μη νομίζεις πως θα τη γλιτώσεις τόσο εύκολα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Καλά είσαι ντιπ αντίχριστος αγαπητέ. Άκου μέγκλα στην κόλαση. Άκου, δώσε τα χαιρετίσματα στον Μεγάλο. Άκου, πλάκα στο γιόκα του. (Τί πλάκα ακριβώς;) Πέραν τούτου. Ναι, επιτέλους, κάποιος τα κατάφερε με την Τζωρτζίνα. Η σκηνή με το σουβλατζή και την σταγόνα γκουρμεδιά παίζει να με κάνει να κόψω τα σουβλάκια. Είχε μεγάλο αντίκτυπο. Να γκρινιάξω για τα ότι, ό,τι; Άντε, δεν θα γκρινιάξω. Επειδή πολύ απλά έκανα καινούριο σκώτι με την ιστορία σου. Αγαπημένη φράση: Λυχνίας σβησθείσης και τα λοιπά γνωστά. Δεν ξέρω πώς και γιατί, μου καρφώθηκε. Έτσι, Σπυρέτο. Να σε βλέπω να γράφεις. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 Επίσης ο Γκρεγκουάρ -συγνώμη, μονάχα τρία τρίλεπτα; Δλδ εννέα λεπτά; Δλδ τι πρόλαβε; Γουελ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted June 24, 2018 Author Share Posted June 24, 2018 Τη σκηνή με τον σουβλατζή την έχω ζήσει, ήταν μάλιστα δικό μου το πιτόγυρο που τύλιγε. Τον ευχαρίστησα "χαμογελώντας ευγενικά", του ευχήθηκα καλή όρεξη και έφυγα. Τρία τρίλεπτα και πολύ ήταν για την εκπλήρωση της εμμονικής του φαντασίωσης, θα μπορούσε και να μην ανταπεξέλθει καν. Σε κανονικές συνθήκες μπορεί να ήταν και πεντάλεπτα. Χαίρομαι που γέλασες πολύ, Ειρήνη, να 'σαι καλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts