Elli Sketo Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Δεν έχω γράψει ούτε μία λέξη. Ούτε το αρχείο δεν έχω δημιουργήσει.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 What she said. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 8, 2018 Author Share Posted August 8, 2018 Ωχ ρε σεις μην μου λέτε τέτοια. Αν θέλετε μπορώ να σας γράψω την δικιά μου ερμηνεία της εικόνας. Επαναλαμβάνω εμένα μου φαίνεται ότι οδηγεί σε πολύ συγκεκριμένα μονοπάτια παρά τη αοριστία της ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 10, 2018 Author Share Posted August 10, 2018 (edited) Για πείτε είναι καλύτερα τα πράματα σήμερα; Όχι τίποτε άλλο αλλά αισθάνομαι και ενοχικά, ότι σας κατέστρεψα το παιχνίδι? Edited August 10, 2018 by jjohn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 On 8/8/2018 at 9:13 AM, jjohn said: Για πείτε κυρίες μου τι λέει; Χμ, χμ Έχετε ιδέες; χμ. Έχετε ξεκινήσει; χμ χμ χμ Έχετε ακόμα την ίδια άποψη που είχατε για μένα μέχρι και την Δευτέρα; χμχμχμχμχμχμχμχμχμχμ! ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Α ωραία άμα έχω δημιουργήσει αρχείο πιάνεται; Για κανονική ιστορία; 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 10, 2018 Author Share Posted August 10, 2018 22 minutes ago, Ιρμάντα said: Α ωραία άμα έχω δημιουργήσει αρχείο πιάνεται; Για κανονική ιστορία; Πιάνεται πιάνεται! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 (edited) Μα εικόνα ήταν αυτή βρε γΓιαννάκη μου. Λέω να κάνω fake λογαριασμό να μπω να ψηφίσω πίτσα. Τι τοπικισμοί είναι αυτοί. Με απογοητεύετε, παιδιά. Edited August 10, 2018 by Ιρμάντα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 10, 2018 Author Share Posted August 10, 2018 Μα δεν ήταν εικόνα! Ήταν έργο τέχνης! Στο τέλος θα με αναγκάσετε να γράψω κι εγώ ιστορία να μην πάει χαμένη τόσο όμορφη εικόνα! Στο επίμαχο θέμα Κοίτα ο γύρος έχει σαφέστατα μία γοητεία και την καταλαβαίνεις όταν έχεις καιρό να φας. Τσεκαρισμένο και επαληθευμένο από μία εξαίσια μορφή του φόρουμ που δεν θέλω να κατονομάσω 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Αλλά λείπει στη Γαλλία και έτσι δεν έχει συχνά την ευκαιρία για γύρο! Μη γράψετε δεσποσύνες, μπας και στρωθεί και γράψει ο εν λόγω κύριος! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Αν πρόκειται για τον κύριο που υποψιάζομαι...ευχαρίστως να κάνω πέρα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 10, 2018 Author Share Posted August 10, 2018 (edited) Λοιπόν για αρχή πάρτε μια παράταση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 16/08/2018 και αν δείτε ότι δεν σας παίρνει πετάξτε με στα σκυλιά να με φάνε και βάλτε άλλον να σας δώσει εικόνες/ατάκες/εισαγωγές/ό,τι θέλετε Edited August 10, 2018 by jjohn 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 (edited) Λπν να σας δώσω ένα update γτ χάθηκα. Η εικόνα είναι παράνοια αλλά είχα μία γενική (πολύ γενική) ιδέα για το τι θα μπορούσα να γράψω. Το θέμα μου είναι πως έχω έρθει στην Κρήτη για σεζόν, παραιτήθηκα γτ μου εμφανίστηκε μια φανταστική ευκαιρία καριέρας στην Αθήνα και πρέπει να επιστρέψω μέχρι τις 19/08. Ταυτόχρονα επειδή έφυγα μέσα στη μέση της σεζον τα αφεντικά (θάνατος στο κεφάλαιο και τα αφεντικά) μου κάνουν καψόνια και εργάζομαι 10-13 ώρες / ημέρα με τρελές συνθήκες και τρομερή πίεση. needless to say το τελευταίο που έχω όρεξη να κάνω είναι να γράψω κάτι. Η ιδέα που είχα πάνω σε μία σκηνή της τρομέρης μαύρης κωμωδίας "Thank you for smoking". (Πάρτε και ένα link από την επίμαχη σκηνή) όπου 3 μεγιστάνες (καπνοβιομηχανία, βιομηχανία του αλκοόλ και βιομηχανία των όπλων) καυχόνται για το ποιός είναι υπεύθυνος για τους περισσότερους θανάτους. Νομίζω καταλαβαίνετε για που το πήγαινε του άρρωστο μυαλό μου. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουν τα πράγματα εγώ δουλεύω σα σκλάβος μέχρι τις 16 και ύστερα εργάζομαι σε καινούρια δουλειά από τις 20. ΥΠΟΘΕΤΩ ότι θα μπορούσα να γράψω κάτι μέχρι τις 20, στα διαστήματα ανάμεσα στη μετακόμηση και το ψυχολογικό breakdown αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα σίγουρα να ολοκληρώσω πριν τις 22. Πείτε μου ότι με αγαπάτε ακόμα. Edited August 10, 2018 by Elli Sketo 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 10, 2018 Author Share Posted August 10, 2018 Καλή επιτυχία στη νέα δουλειά και καλό κουράγιο για αυτές τις μέρες! Για μένα οκ μέχρι 22, ο διαγωνισμός του Φάντασι ξεκινάει ακριβώς στις 3/9 άρα μέχρι τότε σίγουρα θα έχουμε ξεμπερδέψει με την ψηφοφορία και δεν θα τρέχουν δύο ταυτόχρονα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 1 hour ago, jjohn said: Λοιπόν για αρχή πάρτε μια παράταση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 16/08/2018 και αν δείτε ότι δεν σας παίρνει πετάξτε με στα σκυλιά να με φάνε και βάλτε άλλον να σας δώσει εικόνες/ατάκες/εισαγωγές/ό,τι θέλετε Κοίτα είσαι όοοοολο ιδέες. Μην μας βάζεις σε πειρασμό... 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 @Elli Sketo εννοείται σε αγαπάμε. Καλό κουράγιο στη δουλειά/ δουλειές σου! Αν μας αγαπάς όμως και εσύ μην εγκαταλείπεις τα κείμενα Ρώτα το Κινητό and the like. Ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 9 minutes ago, Ιρμάντα said: Αν μας αγαπάς όμως και εσύ μην εγκαταλείπεις τα κείμενα Ρώτα το Κινητό and the like. Ok? Ουφ πρέπει να αλλαξω τίτλο σε αυτό. Δεν έχω καταλάβει αν πηραμε τη μεγααααααλη παράταση που ζήτησα. Υποσχομαι ότι θα προσπαθήσω να γράψω. Μην τα παρατατε ωρε! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 10, 2018 Author Share Posted August 10, 2018 Ναι ντε αφού είπα και οκ απάνω. Έχετε μέχρι τις εικοσιδύο.. Υπάρχει μια περίπτωση να μαι φύλακα τότε για κάτι φορολογίκα(Γουιιιιιλλλλ δεν έκανα δηλώση στη Γαλλία, και είμαι καμία τρεις μήνες εκπροθεσμος, αλλά μάλλον την γλιτώνω. Σήμερα το έμαθα και έπαθα σοκ!) αλλά θα βρω τον τρόπο να σφυρίξω την λήξη 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Άντε άμα το πάμε μέχρι τις 22 μπορεί να καταφέρω να γράψω τίποτα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 Έχω καιρό να δώσω σημάδια ζωής (κρυβόμουν από ντροπή), αλλά καιρός είναι να βγω από την κρυψώνα μου και να ρωτήσω πώς πάνε τα πράματα..... Τι λέει τελικά; Γράφουμε; Ή θα μείνει στην ιστορία ως το χειρότερο παιχνίδι στην ιστορία του σφφ; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Κάτι θα γίνει...(κι εγώ κρυβόμουν, χαχα!)? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 Πάντως εμένα μου έδωσες μια ιδέα για ένα έργο, λίγο μεγάλο για να μπει εδώ αλλά είναι μια φαντασίας. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 (edited) 3 minutes ago, WILLIAM said: Πάντως εμένα μου έδωσες μια ιδέα για ένα έργο, λίγο μεγάλο για να μπει εδώ αλλά είναι μια φαντασίας. Κάτι πετύχαμε κι εμείς τελικά. Ωραίος! Καλό γράψιμο τώρα! Edited August 19, 2018 by jjohn 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Καλημέρα! Επέστρεψα Αθήνα (λες κ σας νοιαζει). Έχω επιτέλους ιδέα. Μένει να τη γράψω. Ελπίζω να τα καταφερω. Η Πυργοδέσποινα που είναι; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Η Πυργοδέσποινα δουλεύει σαν το σκυλί κι έχει μια ιδέα για διήγημα παντελώς άσχετο με την εικόνα. 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts