Elli Sketo Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Να μου τη φιλήσεις 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Εξαρτάται γιατί και αυτό που σκέφθηκα εγώ δεν έχει άμεση σχέση με την εικόνα έστω και αν από αυτή ξεκίνησε η ιδέα. Οπότε γράψε το, μην πτοείσαι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 20, 2018 Author Share Posted August 20, 2018 Κανονίστε το πίτσα γύρος να είναι το μοναδικό πολλ σε αυτό το τόπικ ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 5 hours ago, jjohn said: Κανονίστε το πίτσα γύρος να είναι το μοναδικό πολλ σε αυτό το τόπικ ? Χαλαρά έτσι θα γίνει, να το ξέρεις. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 20, 2018 Author Share Posted August 20, 2018 Κι όχι τίποτε άλλο αλλά όπως πάει το πράγμα με ισοπαλία, ούτε να δώσουμε απάντηση στο αιώνιο αυτό δίλημμα δεν θα μπορέσουμε. Τεσπά. Σήμερα πονάω με σπασμένη οθόνη στο λάπτοπ της δουλειάς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 21, 2018 Author Share Posted August 21, 2018 Τώρα που γύρισα σπίτι υποσχόμαι καυτό φωτογραφίκο υλικό για το βράδυ. Μέχρι τότε γράφετε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Τι έκανες βρε άσωτε νεανία; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Ο @Myyst? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 21, 2018 Author Share Posted August 21, 2018 Λοιπόν έχετε απόλυτο δίκαιο που μου την λέτε αφού. Ο αχρείος ούτε ολόκληρη την εικόνα δεν σας έδωσα. Ήδη βλέπω ποτάμια έμπνευσης. Επίσης το εσωτερικό της συσκευασίας έχει αυτή την πανεύκολη εικόνα σε περίπτωση που δεν σας φτάνει τόση, αλλά θέλετε και παραπάνω έμπνευση. Και για το τέλος προβοκάτορικη φωτογραφία μαλλιά Τέντι μπόι που χαμογελάει πονηρά στη κάμερα 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 41 minutes ago, Ιρμάντα said: Ο @Myyst? Ο Myyst βολόδερνε στα μονοπάτια της Δονούσας και έχει γράψει 1 (μία) παράγραφο. Ευελπιστεί ότι θα γράψει, αναμένεται να βρίσκεται εκτός προθεσμίας, εκτός της περιπτώσεως που θα έχει δοθεί γενναία παράταση. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 (edited) 1 hour ago, jjohn said: Λοιπόν έχετε απόλυτο δίκαιο που μου την λέτε αφού. Ο αχρείος ούτε ολόκληρη την εικόνα δεν σας έδωσα. Ήδη βλέπω ποτάμια έμπνευσης. Επίσης το εσωτερικό της συσκευασίας έχει αυτή την πανεύκολη εικόνα σε περίπτωση που δεν σας φτάνει τόση, αλλά θέλετε και παραπάνω έμπνευση. Και για το τέλος προβοκάτορικη φωτογραφία μαλλιά Τέντι μπόι που χαμογελάει πονηρά στη κάμερα Το γέλιο του Σατανά. Να χαθείς αχρείε. Edited August 21, 2018 by Ιρμάντα 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Θέλεις ξύρισμα νεαρέ! Μύστη, βρήκες ένα μέρος κατάλληλο για συγγραφή, θα πρέπει να έχει ηρεμία εκεί και ησυχία. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 21, 2018 Author Share Posted August 21, 2018 (edited) Κάτι λίγοτερο από 24 ώρες απομένουν για το διαγωνιστικό κομμάτι και όλα δείχνουν ότι η πίτσα πάει για την πρωτιά. Σε άλλα λιγότερο σημαντικά νέα, οποία δεν ανεβάσει ιστορια είναι ντεντ το μι. Υ.Γ βάλτε δεύτερο γκάλοπ να τζογαρει το πόπολο για το πλήθος των συμμετεχόντων. Edited August 21, 2018 by jjohn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Dead??? Λυπήσου το παιδάκι μου... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Yeaaaaah. Yeah, no. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 22, 2018 Author Share Posted August 22, 2018 Λοιπόν με μια συμμετοχή δεν κάνω τίποτα Με δύο συμμετοχές ξυρίζομαι για να χαρεί ο Γουίλ Με τρεις πάω για κούρεμα για να γίνω άνθρωπος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Ξερω γω. Αμα ζητησουμε αλλη παραταση θα παμε στα αζητητα υποθετω... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 22, 2018 Author Share Posted August 22, 2018 Παιδιά εγώ να σας δώσω, νο προμπλέμο, αλλά μην ξεχνάτε ότι από πίσω έρχεται κι ένας διαγωνισμός και πρέπει να ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά... Άντε αν πράγματι θέλετε να το παλεύσετε μέχρι βράδυ Παρασκευής. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Ακουτε καλε οι συναποδέλοιποι; Myyyyyyyst! Πρίγκιπα! Κοριτσια! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 22, 2018 Author Share Posted August 22, 2018 16 minutes ago, Ιρμάντα said: Ακουτε καλε οι συναποδέλοιποι; Myyyyyyyst! Πρίγκιπα! Κοριτσια! Πώς να μην ακούσουν.... Η καλοσύνη μου έχει φτάσει μέχρι και το διάστημα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Δε μου πέφτει λόγος αλλά η παράταση έχει νόημα μόνο αν όντως γράφει κόσμος και θέλει λίγο χρόνο να το τελειώσει ? Just saying Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Να ξυριστείς μην πας στη Γαλλία και σε περάσουν για τζιχαντιστή σε αποστολή αυτοκτονίας (ειδικά αφού θα έρχεσαι από την Ελλάδα)! Το πολλ είναι λειψό, που είναι τα σουβλάκια με πίτα καλαμάκι και απ' όλα; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 22, 2018 Author Share Posted August 22, 2018 (edited) 1 hour ago, Ballerond said: Δε μου πέφτει λόγος αλλά η παράταση έχει νόημα μόνο αν όντως γράφει κόσμος και θέλει λίγο χρόνο να το τελειώσει ? Just saying Συμφωνώ, γι' αυτό έγραφα το "αν το παλευέι κανείς". Σε κάθε περίπτωση, θα μάθουμε την Παρασκευή. Έτσι και αλλιώς δεν ενοχλάμε κανέναν, μόνο λίγο καλοπροαίρετο τρολλάκι κάνουμε. 1 hour ago, WILLIAM said: Να ξυριστείς μην πας στη Γαλλία και σε περάσουν για τζιχαντιστή σε αποστολή αυτοκτονίας (ειδικά αφού θα έρχεσαι από την Ελλάδα)! Το πολλ είναι λειψό, που είναι τα σουβλάκια με πίτα καλαμάκι και απ' όλα; Γουίλ τώρα είναι αργά, πήγα ήδη αξύριστος, ακούρευτος και γενικά όπως να'ναι. Εγώ νίπτω πλέον τας χείρας μου. Είπα τι πρέπει να γίνει για να ξυριστώ.... Edited August 22, 2018 by jjohn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Νίπτω βρε! Και για το σουβλάκι τι έχεις να πεις; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted August 22, 2018 Author Share Posted August 22, 2018 Ναι σωστά το διόρθωσα. Το τίμησα δεόντως, αλλά προτιμώ πίτσα γίγας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts