Rikochet Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 (edited) Grip Ice and steel Eyes Devoid of fear Red Set ablaze the sparks See The End is near Blades Ruthless megaton Drown The blood is cold Cut Razor-sharp’s the edge Smash Hard chokehold Edited May 10, 2005 by Rikochet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Πολύ καλό. Μου θύμισε στίχους παλιών thrash συγκροτημάτων,. έτσι κοφτοί που είναι οι στίχοι. Περνά την ένταση πολύ πετυχημένα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Βίαιο ποίημα με έντονες εικόνες! Δίνει ακριβώς την αντίθετη όψη από εκείνη του ήρεμου θανάτου που οδηγεί στην ψυχική γαλήνη. Δημιουργεί ένα άγχος. Μια ψυχή διαχωρίζεται απότομα από το σώμα της! Ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει τον τρόμο του θανάτου! Παραστατικότατο μέσα από τη μαγεία των φειδωλών περιγραφών! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 (edited) Ρικο τα ειπε ολα η Ισιδα (αν το λεω σωστα) !!! Αν και ΠΟΛΥ κοφτα για μενα με εχεισ συνηθησει σε ποιο καφρικα και δυνατα ποιηματα ... Ισως ειμαι κολημενοσ με την μπαλα ... εεε καφριλα ενοω !!! Αλαλ κατα τ'αλλα οπως παντα... U RULE \m/ (0_0) \m/ !!! Edited May 10, 2005 by Balidor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Όπως πάντα τώρα τελευταία. Δουλεύει σαν στίχος για μουσικό κομμάτι, σχετικά γρήγορο/βίαιο/αγχωτικό. Καλή δουλειά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Είναι πολύ ωραίο και περιεκτικό και παραστατικό και βίαιο. Και το θέμα το οποίο επεξεργάζεται απαιτεί να είναι έτσι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 Και το θέμα το οποίο επεξεργάζεται απαιτεί να είναι έτσι. <{POST_SNAPBACK}> Κατάλαβες ποιό θέμα επεξεργάζεται για να ξέρεις και τι απαιτεί; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 εγώ κατάλαβα τον θάνατο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Κάποιος να με σκουντήξει να πάρω μπρος Οι Μούσες μαζί σας, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Είναι πολύ ωραίο και περιεκτικό και παραστατικό και βίαιο. Και το θέμα το οποίο επεξεργάζεται απαιτεί να είναι έτσι. εγώ κατάλαβα τον θάνατο ditto Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. ...Μάλλον όχι. Διέκρινα και μια χροιά θλίψης πίσω από όλη αυτή την οργή, την βία, την ένταση. Έτσι είναι ρίκο ή φαντάζομαι ό,τι θέλω; /me pushes Orpheus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts