John Ernst Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 (edited) 8 hours ago, Ιρμάντα said: Οχι. Οχι και παλι όχι. Ειρήνη και Νίκο πλάκα κάνω. Ούτε εγώ θα με ψήφιζα στο συγκεκριμένο, ήταν κάπως... Δε λέω ότι είναι άχρηστο, αλλά επιμένω ότι δε λειτουργεί. Θα ήθελα να επισημάνω τα εξής. Πρώτον ότι το φόρουμ με έμαθε να αξιολογώ σωστά τον εαυτό μου. Γνωρίζω τι θα έχει αποδοχή και τι όχι πριν το βγάλω στο φόρουμ. Δεύτερο, εδώ κάνουμε και λίγο την πλάκα μας, οπότε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών εντάσσονται σε αυτό το πλαίσιο (ασχολούμαι με πολλά σοβαρά πράγματα στη ζωή μου, μέσα σε αυτά και η συγγραφή, και το ποιος ψηφίζει κι αν ψηφίζει προσωπικά το βρίσκω αστείο). Τρίτο, δε θέλω να δημιουργώ ανασφάλεια στους άλλους ότι θα νιώσω ποτέ αδικημένος. Υπάρχουν πολλά ζόρια στον πραγματικό κόσμο και τέτοιου είδους συμπεριφορές μέσα στο φόρουμ μου φαίνονται τουλάχιστον ανώριμες (δεν παύω όμως να υποστηρίζω ότι θέλει και από μέρους μας λίγο καλύτερο χειρισμό όταν κάποιος κλωτσάει επειδή νομίζει ότι μπήκε με ΤΟ υλικό μέσα στο φόρουμ). Και τέλος πάντων, δασκάλα, μάθε πότε κάνω πλάκα. Edited November 21, 2018 by John Ernst 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 (edited) Ψηφίστε γγιάννη πίκατσου και ομάδα μπίραυλο Edited November 21, 2018 by jjohn 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 6 hours ago, jjohn said: Ψηφίστε γγιάννη πίκατσου και ομάδα μπίραυλο Ψηφίστε μπρε κάποιος! Just do as I say, don't do as I do! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted November 21, 2018 Author Share Posted November 21, 2018 Παιδιά εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ψηφίσω γιατί ακόμη δεν έχω διαβάσει τις ιστορίες σας. Κάποια στιγμή όμως θα τις διαβάσω και θα τις σχολιάσω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Να μη δώσουμε και το ΣΚ ρε παιδιά; Εγώ θέλω, αλλά δεν έχω προλάβει καθόλου. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Συμφωνώ, από την στιγμή που το μικρό μας παιχνίδακι δεν εμποδίζει κάτι άλλο, δεν υπάρχει πρόβλημα να το καθυστερήσουμε για μερικές μερούλες. Επίσης ψηφοφορία χωρίς παράταση πίκατσου χωρίς θάντερ μπολτ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elli Sketo Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Δώστε παράταση στο λαό! Και κρύψτε τα όσκαρ από τον γΓιάννη γιατί ούτε ο Reynolds δεν είναι τόσο Pikachu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 10 hours ago, jjohn said: Επίσης ψηφοφορία χωρίς παράταση πίκατσου χωρίς θάντερ μπολτ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvertooth Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Σας έχω διαβάσει - να ξέρετε. Φιλοδοξώ να σας σχολιάσω κάπου μέσα στην εβδομάδα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Ελπίζω το νέο σου άβαταρ να μην ήταν η αντίδραση σου στις ιστορίες μας πάντως 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Αν το κάνετε μέχρι Κυριακή βράδυ, θα ψηφίσω/σχολιάσω κι εγώ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted November 22, 2018 Author Share Posted November 22, 2018 Εγώ προτείνω μέχρι την Δευτέρα 26/11. Είναι καλά τόσο; ή να πούμε μέχρι Τρίτη 27; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted November 22, 2018 Share Posted November 22, 2018 Δευτέρα είναι καλά, πιστεύω. ΣΚ έρχεται, θα προλάβουμε. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Διάβασα, σχολίασα, ψήφισα. Καλή επιτυχία σε όλους 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Ψήφισα κι εγώ, σχόλια θα αφήσω μέσα στις επόμενες μέρες. Καλή επιτυχία! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvertooth Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Οπότε έληξε??? Μπράβο σας καμάρια μου για τις ιστορίες σας! Συγχαρητήρια και στο νικητή! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted November 27, 2018 Author Share Posted November 27, 2018 6 hours ago, Silvertooth said: Οπότε έληξε??? Μπράβο σας καμάρια μου για τις ιστορίες σας! Συγχαρητήρια και στο νικητή! Ναι, έληξε. Οι τρεις ιστορίες είναι διαθέσιμες -οποιαδήποτε στιγμή- για σχολιασμό και από τα υπόλοιπα μέλη. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. *Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας βρίσκονται στην κορυφή του topic. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Συγχαρητήρια από εμένα στον Νικόλαο για την άξια νίκη του. Ευχαριστώ πολύ όλους τους εμπλεκόμενους (Μάγδα και τους τρεις νικούς) μια που στάθηκαν αφορμή να γράψω μία σοβαρή ιστορία μετά από ενάμιση χρόνο (όχι η ιστοριούλα που έγραψα το Φλεβάρη δεν ήταν σοβαρή ) Αύριο-μεθαύριο θα ασχοληθώ και με τα σχόλια σας! Αυτά! Ας το επαναλάβουμε ξανά μετά τα Χριστούγεννα 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Ευχαριστώ κι εγώ τους αναγνώστες/σχολιαστές/ψηφοφόρους (ήσασταν 7 περισσότεροι απ' ό,τι υπολόγιζα ? ), τον διοργανωτή και τους συμπαίκτες μου (και σε επόμενα ακόμη πιο βελτιωμένα πονήματα)! Καιρό είχα να παίξω, άντε και του χρόνου! Spoiler Το κακό για άλλη μια φορά θριάμβευσε. 3 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Ω τα συγχαρήκια μου και από μένα στον νικητή! Και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες! Και σε όσους διάβασαν/σχολίασαν/ ψήφισαν και ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση του παιχνιδιού! ? Live long and prosper! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Morfeas,
Νικήτρια ιστορία στο Εικόνα κι επί τόπου #17
Recommended by Φάντασμα
3 reactions
Go to this post