Rithan Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 (edited) Καλημέρα και καλησπέρα (για μένα). Μία πρακτική ερώτηση θα ήθελα να κάνω μόνο και μετά θα διαγράψω το ποστ, όπως λέει και ο τίτλος μου. Επιτρέπεται να ανεβάζουμε εναλλακτικά τέλη ιστοριών; Έχω σκεφτεί κάτι για το "Ποίος Ήτον ο Φονεύς του Αδελφού μου" του Βιζυηνού. Και αν επιτρέπεται, πώς να το ανεβάσω (να γράψω σε ξεχωριστό section ότι ανήκει σε άλλον κλπ?)?. Δεν ξέρω, μπορεί να υπάρχει κανένα θέμα με πνευματικά δικαιώματα. Μήπως να το πάω σε άλλο section της βιβλιοθήκης το εναλλακτικό τέλος και όχι την φαντασία? Πείτε μου σας παρακαλώ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε διευκρίνηση/βοήθεια. Edited December 19, 2018 by Rithan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Απλά, ανέβασε το διήγημά σου όπου στη βιβλιοθήκη πιστεύεις ότι ταιριάζει, και στα σχόλια γράψε ότι είναι εναλλακτικό τέλος του εν λόγω κειμένου. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts