Nienna Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 (edited) Η πόλη με τα κόκκινα σπίτια Θα φανεί κοινότυπο ίσως, μα δεν είχα περπατήσει ποτέ χιονισμένη νύχτα με νεκρική σιγή σε πόλη που βαθιά κοιμάται. [Ίσως να ναι μηδαμινό...] Λευκή σκόνη – κι όχι πάγος, παγωμένος μόνο ο χρόνος κι η πόλη με τα κόκκινα σπίτια χαρισμένη σε μένα και στη Σειρήνα μέσα μου... Σήμερα: Γύρισε ο έφηβος, άυλος εραστής μου. Αγόρευσα· υπερασπίστηκα κάποιον που έσφαλε μα ήταν μόνος... Έκανα κύκλους περνώντας από εμένα σ' Εμένα και πίσω ξανά... Αύριο: Αναμένεται ακόμη πιο λευκή η πολιτεία που παιδικά, χαμογελαστή κοιμάται κι ονειρεύεται – σε παραμύθια – να μεγαλώσει... ~ [Κάπου μέσα στο 2003, σίγουρα - θυμάμαι τη νύχτα. Derby, UK.] Edited November 5, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Θυμήθηκα το "Όνειρο" του Δήμου Μούτση που λέει χαρακτηριστικά: "Βρέθηκα σε κύκλο σκοτεινό στ'όνειρο που είδα χθες το βράδυ κι ήμουνα απ' τη μια του κύκλου εγώ κι εγώ από την άλλη πες μου τι είν' αυτά που βλέπω εδώ πρόφτασα να πω στον εαυτό μου μη μιλάς μον' κοίτα και περνά λέει αυτός και βγήκα από τ' όνειρό μου" Συνεχίζω να μελαγχολώ περήφανα αν και δεν πιστεύω ότι δεν είχες περπατήσει ξανά σε λευκή χιονισμένη νύχτα με νεκρική σιγή, αλλιώς δε θα ήξερες τι να ονειρευτείς ούτε σε ποιόν να τη χαρίσεις... Ονειρικό χάσιμο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 Εσύ θα με κάνεις να postάρω και να ξημερωθώ κάνοντάς το... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Ο Balidor βλεπει τια σχολεια της Isis και δεν μιλαει !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 Ο Balidor θα ακούσει άλλο ένα ευχαριστώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 ιιιιχχχχχχχχχ !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts