King_Volsung Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 (edited) Orion, set my soul on fire, Moonlit night desire, Seeking some affection, Morpheus, close my eyes, Dreamchasing prize, Longing for redemption, Phaeton, guide me, Such reckless passion, Waiting for ascension, ...Resurrection. Edited May 11, 2005 by King_Volsung Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Μια από εκείνες τις ατέλειωτες νύχτες που δε σε παίρνει ο ύπνος γιατί ενώ το μυαλό θέλει να χαθεί στη λήθη, το σώμα επιθυμεί να κλειστεί στη θέρμη ενός άλλου σώματος και η ψυχή απλά να αποδράσει για να μη ζει πια την απώλεια! Resurrection... Θα'ρθεί άραγε κάποτε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Μικρό και δυνατό, μου αρέσουν αυτά τα ποιήματα. Αν ασχολούνται και με αιώνια ανθρώπινα προβλήματα/θελήσεις, ακόμη καλύτερα... Μου άρεσε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Πάρα πολύ ωραίο, σύντομο και περιεκτικό, μου άρεσαν δε πολύ οι επικλήσεις σε θεότητες. Δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο στο ποιήμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Επίσης, πολύ ωραία φόρμα... Ζωντανή κινητήριος δύναμη που σε ρίχνει με δύναμη πάνω στο Resurrection! Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 Thank you, thank you! Χαίρομαι που σας άρεσε Αν αναρωτιέστε πως μου ήρθε... Ούτε κι εγώ ξέρω καλά καλά. Ένας φίλος μου έγραψε ένα τραγούδι και κόλλησε σε κάποιο σημείο στους στίχους. Εκεί που καθόμασταν στην αυλή στο σπίτι μου και σκεφτόμασταν, εγώ μπήκα σε mode που χρειάζομαι για να γράψω ποίημα, αλλά δεν μου ερχόταν κάτι που να ταιριάζει με το τραγούδι (μάλλον είχα βρει αλλά ήταν πολύ μακάβριο... anyway). Σε κάποια φάση κοίταξα πάνω τον ουρανό και είδα τον Ωρίωνα. Έκανα έναν συνειρμό πως τα αστέρια είναι ήλιοι χιλιάδες χιλιάδων χιλιομέτρων μακριά, οπότε νάτο "Orion set my soul on fire". Όλα τα άλλα ήρθαν μόνα τους. Ούτε που σκεφτόμουν τι έγραφα' ότι λέξη μου κατέβαινε, τσουπ μέσα στο ποίημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts