Η ωραία κοιμωμένη Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 (edited) ΟΝΟΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ: Η ωραία κοιμωμένη ΕΙΔΟΣ: Μικρό διηγήμα ΙΣΤΟΡΙΑ: Αυτοτελής ΣΧΟΛΙΑ: Αφιερωμένη στα παιδιά του site ΛΕΞΕΙΣ: 513 ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.pdf ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.docx Edited March 25, 2019 by Η ωραία κοιμωμένη 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Βάσω, δεν είναι στο στυλ μου η γραφή σου αλλά σε ευχαριστούμε για την αφιέρωση παρ' όλ' αυτά! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Η ωραία κοιμωμένη Posted March 30, 2019 Author Share Posted March 30, 2019 On 3/26/2019 at 6:49 PM, Ιρμάντα said: Βάσω, δεν είναι στο στυλ μου η γραφή σου αλλά σε ευχαριστούμε για την αφιέρωση παρ' όλ' αυτά! Δόξα τω Θεώ που η σωτηρία της ψυχής μου δεν εξαρτάται από τον τρόπο γραφής μου! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ἀπόστολος Βρανᾶς Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 On 3/30/2019 at 8:53 PM, Η ωραία κοιμωμένη said: Δόξα τω Θεώ που η σωτηρία της ψυχής μου δεν εξαρτάται από τον τρόπο γραφής μου! Αὐτὸ δὰ ἔλειπε! Μ'ὅλο τὸ θάρρος, Ὡραία Κοιμωμένη, νιώθω σὰν νὰ λείπει κάτι ἀκόμα, πιὸ σωστά: σὰν νὰ ἤθελες νὰ γράψεις κάτι ἀκόμα καὶ εἴτε τὸ ἀπέρριψες εἴτε σοῦ ξέφυγε ... Ἒμένα μὲ τράβηξε πολὺ ὁ τίτλος! Μπράβο σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts