Nienna Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 (edited) Βυσσινί μετάξι Ημέρες τυλιγμένες σε βυσσινί μετάξι και μάυρη δαντέλα... Ημέρες διαλεγμένες μία μία από επιδέξια δάχτυλα, επενδεδυμένες με μουσική άλλων εποχών - απευθυνόμενες σε ψυχές του σήμερα... Ημέρες σκηνοθετημένες από... συνθέτες, ειδωμένες από... ποιητές. Ημέρες που τις ήπια σε κρυστάλλινο ποτήρι με κλειστά τα μάτια και κύλησαν μέσα μου ζεστές... γεμάτες άρωμα... [Όλα σταμάτησαν μόλις έσπασα τη σιωπή - το συνηθίζω λένε. Μια δήλωση, μια απεγνωσμένη προσπάθεια, μια ευχαριστία που ακόμα κι αν δεν έφτασε στ' αυτιά τους, έφτασε εκεί απ' όπου ξεκίνησε!] Θυμάμαι· θυμάμαι σιγά σιγά... θα σε πολεμήσω ως το... τέλος. Νύχτες τυλιγμένες σε βυσσινί μετάξι και μαύρη δαντέλα... Νύχτες που φιλοξένησαν όνειρα κι Όνειρα! Νύχτες που ανάσαινα, χωρίς να πρέπει... ---- 2003, κάπου κοντά. Edited June 22, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Ημέρες που έζησες πραγματικά ήταν! Τίποτε λιγότερο! Και μην το πολεμάς: απόλαυσέ το γιατί δε διαρκεί, όπως και κανένα ανθρώπινο συναίσθημα! Αληθινό μέσα στον τρόμο της ευτυχίας του και τη ντροπή της ευχαρίστησής του! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 (edited) Μμμμ... ναι αυτό ήταν, αλλά πάντα πολεμάω, στην αρχή. Κάνει καλύτερη την απόλαυση μετά. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσει κανείς με αυτά τα σχόλια. *γέλιο* Όχι παιδιά το ποίημα δεν είναι καθαρά σεξουαλικό, όχι παραπάνω από όλα μου τα ποιήματα δηλαδή. Edited May 11, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 (edited) - απευθυνόμενες σε ψυχές του σήμερα...Ημέρες σκηνοθετημένες από... συνθέτες, ειδωμένες από... ποιητές. **** Νύχτες τυλιγμένες σε βυσσινί μετάξι και μαύρη δαντέλα... Νύχτες που φιλοξένησαν όνειρα και Όνειρα! Νύχτες που ανάσαινα, χωρίς να πρέπει... <{POST_SNAPBACK}> Όμορφες μέρες έτσι; Αλήθεια έχεις μετανιώσει για καμία απο αυτές; Αααααχχχχ δεν θα βρώ και εχώ τον ιδανικό μου συνθέτη και ποιητή (άσχετο) !!! Edited May 12, 2005 by Balidor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 Καλέ μου είμαι από τους λίγους ανθρώπους που δεν έχουν μετανιώσει ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Άλλα ήταν πανέμορφα, άλλα πονούσαν αλλά δίδασκαν και άφησαν πανέμορφες μνήμες, άλλα έπρεπε να συμβούν για να συμβούν αργότερα μερικά από τα πανέμορφα... and so it goes. Σ' ευχαριστώ, είσαι από τους πιστούς μου σχολιαστές-αναγνώστες, χαίρομαι που σου αρέσε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Μπραβο μπραβο, χαιρομαι για σενα !!! ουτως η άλλως αν μετανιώνουμε για πράγματα και δέν κανουμε κατι, να τα αλάξουμε τότε, μένει στη ψυχή μας και μας τρώει ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts