Jump to content

Love, Death & Robots (2019, 2021, 2022)


Φάντασμα
 Share

Πως σας φάνηκε η σειρά;  

3 members have voted

  1. 1. Με πόσα αστέρια θα βαθμολογούσατε την σειρά;

    • ★★★★★ (Εξαιρετική)
    • ★★★★☆ (Πολύ καλή)
      0
    • ★★★☆☆ (Καλή)
      0
    • ★★☆☆☆ (Μέτρια)
      0
    • ★☆☆☆☆ (Κακή)
      0


Recommended Posts

Μια συλλογή από σύντομες ιστορίες κινουμένων σχεδίων που εκτείνονται σε διάφορα είδη, όπως η επιστημονική φαντασία, η φαντασία, ο τρόμος και η κωμωδία.

Δημιουργός: Tim Miller
Ηθοποιοί: Scott WhyteNolan NorthMatthew Yang King | Δείτε την πλήρη λίστα με τους ηθοποιούς που συμμετέχουν εδώ

Edited by Ghost
Προστέθηκε poll.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πλήρως απολαυστική animated ανθολογία, πράγμα που δεν τις το περίμενα καθόλου, κάνοντας μια μίξη από πιο ατυχών και χιουμοριστικών μέχρι και πιο βίαιων και φρικαλέων καταστάσεων.

Τα επεισόδια βασίζονται σε ιστορίες που έχουν κυκλοφορήσει από διάφορους συγγραφείς ΕΦ (όπως Peter F. Hamilton, Alastair Reynolds, και John Scalzi), με μερικά από αυτά μάλιστα, παρά τη μικρή διάρκειά τους, να έχουν αρκετό υλικό που θα μπορούσαν άνετα να βγάλουν μια γεμάτη σεζόν. 

Σίγουρα συστήνεται.

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μου άρεσε κι εμένα η συγκεκριμένη σειρά γιατί είχε απ' όλα. Επεισόδια με δράση, βία, χιούμορ, θρύλους, μύθους κλπ. Πολύ θετικό το γεγονός ότι διαρκούν λίγο, οπότε κάποια επεισόδια που δεν μου άρεσαν δεν μου χάλασαν τη γενική εικόνα. Ενδιαφέρον και το γεγονός ότι κάθε επεισόδιο πέρα από διαφορετικό σεναριογράφο είχε και διαφορετικούς σκηνοθέτες, οπότε κάθε φορά έβλεπες κάτι εντελώς διαφορετικό, κάποιες φορές κάτι απογοητευτικό, άλλες κάτι πολύ καλό και διασκεδαστικό. Δεν μου άρεσαν τα: the witness, fish night. Αντιθέτως, τα αγαπημένα μου είναι περισσότερα: alternate histories, sonnie's edge, the dump, when yoghurt took over. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Απίστευτη σειρά, όλη ή τεχνολογια της εποχής καθώς και ορισμένοι από τους καλύτερους δημιουργούς του είδους είναι στους συντελεστές. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Είδα μερικά επεισόδια στο χοστελ τη Κυριακή επειδή το έβαλαν οι άλλοι.

Εντάξει, καλά ήταν να περνάει η ώρα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Δηλαδή βαρέθηκα σε κάποια φάση και πήγα στο δωμάτιο μου να ακούσω κάνα τραγούδι.

Στο φόρουμ μας υπάρχουν πολύ καλύτερες ιστορίες για να μεταφέρει κάνεις στη τηλεόραση.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Αριστουργηματική ανθολογία κατ' εμέ.

Κάθε ιστορία ήταν όχι μόνο απολαυστική, αλλά και μια καλή δόση έμπνευσης που γέμιζε το μυαλό μου με δεκάδες άλλες ιστορίες. Άγγιξε όλες τις χορδές που μπορούσε να αγγίξει μέσα μου, είτε μιλάμε για space sci-fi, είτε για cyberpunk, είτε για steampunk, είτε για horror, είτε για fantasy. Όσο το έβλεπα, δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι υπάρχει στ' αλήθεια, καθώς είχα τη διαρκή αίσθηση ότι κάποιος διάβασε τις επιθυμίες μου και στρατολόγησε μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους του χώρου για να τις πραγματοποιήσουν.

Ακόμα και τα λιγότερο καλά επεισόδιά της ήταν πάλι πολύ καλά συγκριτικά με οτιδήποτε άλλο έχω δει. Και ως bonus, με ενέπνευσε να αναζητήσω το περιοδικό Heavy Metal, το οποίο μάλλον θα μου γεμίζει το κενό που μου άφησε το κλείσιμο του «9».

️ and then some.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Love, Death & Robots (2019, 2021)
  • 3 weeks later...

Δεν θα μπορούσε παρά να ήταν αδύναμη η δεύτερη σαιζόν των μόλις 8 επεισοδείων απέναντι στην πρώτη των 18. Έχει όμως μερικά δυνατά επεισόδια τόσο στην ιστορία όσο και στα animation στυλ που χρησιμοποιήθηκαν. Προσωπικά κορυφαίες στιγμές της σαιζόν  τα "Snow in the desert" και "Life hutch". Καλά επίσης και τα "The tall grass" και "  "All through the house". Για το τελευταίο στην αρχή αναρωτήθηκα μην τυχόν έχουν διαβάσει τις "Μετρημένες μέρες". 🤣😉

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ξεχώρισα τα επεισόδια 3 και 4.

Επεισόδιο 1 - Automated Customer Service: Καλό Animation, ο σχεδιασμός των χαρακτήρων είναι αλλόκοτος (μεγάλο κεφάλι και μικρότερο σώμα), η ιστορία είχε χιούμορ αλλά ήταν και λίγο τρομακτική.

Επεισόδιο 2 - Ice: Καλό animation, ο σχεδιασμός των χαρακτήρων είναι κάπως αλλόκοτος. Μέτρια ιστορία αλλά μου αρέσει η κάπως "βαριά" ατμόσφαιρα που επικρατεί στο επεισόδιο.

Επεισόδιο 3 - Pop Squad: Εξαιρετικό Animation το ίδιο και τα μοντέλα των χαρακτήρων. Καλή ιστορία, παρουσιάζει ένα δυστοπικό μέλλον αρκετά σοκαριστικό.

Επεισόδιο 4 Snow in the Desert: Εξαιρετικό Animation το ίδιο και τα μοντέλα των χαρακτήρων. Ενδιαφέρουσα ιστορία.

Επεισόδιο 5 - The Tall Grass: Το Animation είναι καλό το ίδιο και τα μοντέλα των χαρακτήρων, τα χρώματά τους μοιάζουν σαν να έχουν βγει από κάποιο πίνακα ζωγραφικής. Καλή ιστορία.

Επεισόδιο 6 - All Through the House: Καλό Animation το ίδιο και τα μοντέλα των χαρακτήρων. Ξεκινάει χαριτωμένα η ιστορία και στην συνέχεια γίνετε κάπως τρομαχτική. Μέτρια ιστορία.

Επεισόδιο 7 - Life Hutch: Εξαιρετικό Animation το ίδιο και τα μοντέλα των χαρακτήρων. Κάπως μέτρια ιστορία.

Επεισόδιο 8 - The Drowned Giant: Εξαιρετικό Animation το ίδιο και τα μοντέλα των χαρακτήρων. Μέτρια ιστορία.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Από τη δεύτερη σαιζόν εγώ ξεχώρισα μόνο το πρώτο επεισόδιο το οποίο βρήκα αρκετά χιουμοριστικό. Σε όλα τα επεισόδια, πράγματι, υπάρχει ένα εξαιρετικό animation αλλά δεν ξεχώρισα κάποιο άλλο. Το all through the house μάλιστα το βρήκα κακό επεισόδιο. Φυσικά θα δω και την τρίτη σαιζόν όταν βγει μιας και τα επεισόδια είναι σύντομα και διασκεδαστικά.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Ανυπομονώ και για την τρίτη σαιζόν. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για τα γούστα μου δείχνουν τα "Bad travelling", "In vaulted halls:entombed" "Jibaro" και "Swarm"...

Link to comment
Share on other sites

Παρόλο που έχουν σχεδόν τον ίδιο αριθμό επεισοδίων, νομίζω είναι πιο δυνατή από την δεύτερη σαιζόν. Κορυφαία στιγμή για μένα το "Bad travelling", πολύ δυνατά επίσης τα "Ιn vaulted halls: Entombed" και "Jibaro"και ενώ δεν την περίμενα, απόλαυσα την καφρίλα του "KillTeamKill"και ιδιαίτερα του "Night of the mini dead". Απόλυτα προτεινόμενη!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ πως η καινούργια σεζόν είναι πολύ καλύτερη από τη δεύτερη. Συμφωνώ, επίσης, πως το Bad Travelling ήταν εξαιρετικό, και το Jibaro ήταν φριχτό (με την καλή, αν γίνεται, έννοια). Γενικά, όλα τα επεισόδια μού άφησαν μια πολύ καλή εντύπωση, και ακόμη και τα κωμικά, ήταν πολύ ιδιαίτερα, όπως Night of the mini dead, φυσικά.

Edited by Mesmer
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Love, Death & Robots (2019, 2021, 2022)

Το animation και στα 9 επεισόδια της 3ης σεζόν είναι πάρα πολύ καλό. Συμφωνώ και εγώ ότι η 3η σεζόν είναι καλύτερη από την 2η.

Ξεχώρισα τα παρακάτω 4 επεισόδια:

  1. Three Robots: Exit Strategies
  2. Bad Travelling
  3. Night of the Mini Dead
  4. Mason's Rats
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..