Rithan Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Όνομα Συγγραφέα:Ρίτας Θανάσης Είδος: ηρωική φαντασία, δράμα Βία; Ω ναι (κυρίως στα επόμενα μέρη) Σεξ; Μπα Αριθμός Λέξεων: 2085 (με τίτλο) Αυτοτελής; Όχι, είναι το πρώτο μέρος του πρώτου μέρους (δείτε πιο κάτω και θα καταλάβετε...) Σχόλια: Λοιπόν, γεια σας πάλι και από μένα. Στα πλαίσια της απελπισμένης μου αναζήτησης ελεύθερου χρόνου στις λίγες ώρες που κατάφερα να αποσπάσω από την καθημερινότητα μου, αποφάσισα να ασχοληθώ με τη συγγραφή ορισμένων διηγημάτων. Η σειρά που πήρα το θάρρος να ξεκινήσω ονομάζεται, όπως μάλλον θα καταλάβατε, "Τα Χρονικά του Θανάτου". Σε αυτό που θα διαβάσετε δε θα βρείτε βέβαια ούτε τον Θάνατο , ούτε τα χρονικά του. Γιατί? Αυτό είναι το πρώτο μέρος της ιστορίας "Ο τελευταίος των Φόρτεμ", η οποία είναι το πρώτο κεφάλαιο της σειράς "Τα χρονικά του Θανάτου". Λίγο μπερδεμένο ξέρω. Και καλά ρε Θάνο, γιατί στο καλό δεν έγραψες ολόκληρο τον τίτλο του διηγήματος στο άρθρο; Παρόλο που τον έχω γράψει στο στην αρχή της ιστορίας, δεν θεωρώ πως είναι ελκυστικός ο πλήρης τίτλος για άρθρο λόγω του μεγέθους του.Ελπίζω να απολαύσετε την ιστορία και θα ακολουθήσουν τα μέρη ΄Β και ΄Γ σύντομα (ελπίζω). Απολαύστε και μην ξεχάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας! ❤️ Αρχείο: Τα χρονικά του Θανάτου ΆΆ.docx Start new topic Mark forum as read Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts