Eroviana Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 I am a flower of youth, An eternal beauty Dazzling her admirers. Cold and powerful Till the end of days… Bursting Bubbles in a nutshell I feel your love In my warm blood veins, Filling me with life And unending strength. We’ll stay like this forever… Bursting Bubbles in a ocean of dreams I have known The joy of life. The everlasting happiness Of a fellowship well found and true. You are always by my side… Bursting Bubbles in a dry forest I am the last nomad On a train with no destination, On a ship knowing an endless sea With the stars as my guide. Stars never burn out… Bursting Bubbles…my whole life Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Από τα ποιήματα που τυχαίνει --για κάποιον ανεξήγητο, ακόμα και σε μένα, λόγο-- να μου αρέσουν πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Κι εμενα μου αρεσε... Δεν πολυ καταλαβα τα συναισθηματα σου οταν το εγραφες, αναφερεσαι στον εαυτο σου; Και χρησιμοποιεις ομορφα τις λεξεις!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Ταυτόχρονα γλυκό και πικρό! Η ομορφιά και η ασχήμια, το καλό και το κακό: γιατί τελικά τίποτε δεν είναι τόσο τέλειο όσο φαίνεται κι όλα πίσω από το καλό τους πρόσωπο κρύβουν μια αφάνταστη μελαγχολία... So good... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Πολύ ωραίο. Μου έδωσε την αίσθηση όχι ακριβώς αντιθέσεων, αλλά διαφορετικών καταστάσεων, αλλαγών Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 (edited) Όμορφο. Πολύ! My compliments. Μας αφήνεις να πλάσουμε τις εικόνες του σύμφωνα με τις εικόνες-συναισθήματα που μας δίνες... [Και επειδή το είχα φανταστεί πολύ φυσικό, μου χάλασε λίγο τις εικόνες μου το τραίνο. επίσης πρώτη στροφή, το her μου φάνηκε πως σε προσγειώνει απότομα απ'το γενικό στο ειδικό, τέταρτη edit: τρίτη στροφή, στο a fellowship well found τι εννοείς; (ότι βρέθηκαν/συναντήθηκαν; αντιπροτείνω το bound) (...just me) ] Εν συμπεράσματι, πολύ όμορφο ποίημα ( φαντάσου να σου άρεσε η ποίηση! ), ασφαλώς είναι ποίημα ( μήπως δεν έχεις διαβάσει αρκετή ποίηση για να ξέρεις αν σ'αρέσει; ), μου έδωσε την αίσθηση πως θα μπορούσε να ήταν πανέμορφο, αλλά κάτι το 'μπλόκαρε' ( μήπως δεν πήρα τα χάπια μου; )... Όσο για το θέμα των αντιθέσεων, εγώ εισέπραξα μία πορεία, μέσ'απ'τη ζωή, ή από την άγνοια προς την κατανόηση και αληθινή αγάπη για έναν άνθρωπο - που στο τέλος (η πορεία) "χάνεται" στο μονοπάτι για την αληθινή γνώση, στο "χάος της ανθρώπινης ψυχής" ίσως (το παρα-παράκανα, ίσως...)... edit: κατασταλάζω σιγά-σιγά στην πορεία μέσα στη ζωή, απ'την ανέμελη ομορφιά στο βαθύ συλλογισμό - που ήταν και η πρώτη εντύπωσή μου . [παρακαλώ αγνοήστε τις σάλτσες περί αγάπης πιο πάνω, βλ. υπογρ.] Γράψε μας ποιήματα! Ή, γράψε ποιήματα και δείξ'τα μας! Οι Μούσες μαζί σου (κι εσύ συχνότερα μαζί μας στη Β.Π. ;) ), -Ορφέας Edited June 29, 2005 by Orpheus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts