Popular Post Zaratoth Posted May 24, 2020 Popular Post Share Posted May 24, 2020 Οι Ιππότες Του Όρκου Τα Χρονικά Της Έρεμορ Συγγραφέας: Μιχαήλ Φανός (κατά τον ΣΦΦικό κόσμο, WILLIAM) Links: Smashwords, Goodreads Στον κόσμο της Έρεμορ η μάχη μεταξύ καλού και κακού δεν είναι απλά θέμα συνειδήσεων, είναι ένας πραγματικός πόλεμος μεταξύ των ελευθέρων λαών και των δυνάμεων του Σκότους. Στην Αραγκόν, ο νεαρός Γουίλλιαμ του Νέρακ έρχεται στο κάστρο των Αετών, την έδρα της Ιπποσύνης για να γίνει δόκιμος Ιππότης. Από την πρώτη στιγμή θα βρεθεί στο επίκεντρο αυτού του πολέμου, θα αποκτήσει καλούς και πιστούς φίλους, θα πολεμήσει και θα αγαπήσει.Θα αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του εχθρού αλλά θα πληρώσει το τίμημα γι' αυτό; 14 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Καλοτάξιδο WILLIAM! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvertooth Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Καλοτάξιδο Γουίλ! ⛵ 🥳 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Ό,τι καλύτερο William! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Καλοτάξιδο Μιχαήλ (William)! Εύχομαι ολόψυχα να τα πάει περίφημα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μου φαίνεται εξωπραγματικό να βλέπω ένα θέμα για δικό μου βιβλίο! 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Ενδιαφέρον χαρακτήρας ο Μάικ. Ο αγαπημένος μου ως τώρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexz Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Συγχαρητήρια @WILLIAM καλοτάξιδο και καλή αρχή 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 https://www.goodreads.com/review/show/3354244397 Η κριτική μου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για την κριτική! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Φανταστικά νέα, Γουίλ! Χαίρομαι πάρα πολύ! Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, να φτάσει ως τα πέρατα του κόσμου κι ακόμα παραπέρα!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Ευχαριστώ, my Lady! Και στα δικά σου! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Μπράβο, Πρίγκιπα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Ευχαριστώ! Εσένα δε λέω και στα δικά σου,προηγείσαι ήδη σε αυτόν τον δρόμο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) Ωραία περιπέτεια με σασπένς, γρήγορη κι ευκολοδιαβαστη, με ενδιαφέρουσα κοσμοπλασια (νομίζω ότι είναι περιττό πλέον να λεω ότι σε σημεία θυμίζει κάτι που έχουμε ξαναδει, μιας και διαπιστώνω πως αυτό ισχύει σχεδόν για όλα τα βιβλία του φανταστικού). Ωραίο και το διπλωματικο κομμάτι, οι περιγραφές τόσο όσο χρειάζεται και εύστοχες, γενικά δεν βρήκα κάτι που να με ενοχλήσει, αντίθετα πέρασα ευχαριστα και με τα δύο βιβλία και περιμένω το τρίτο. Χάρτη δεν μπόρεσα να βρω πουθενά και είναι το μόνο που μου έλειψε. Απο μένα μπράβο. Edited July 29, 2021 by Kon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. επειδή το smashword θέλει το βιβλίο σε πολλαπλά φορμάτ γι' αυτό δεν μπορούσε να μπει ο χάρτης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Ετσι οπως το διαβαζω, φαινεται πως ο χαρτης υπαρχει. Ενα μικρο bonus ισως για τους αναγνωστες του φορουμ, ε καλε μας William? 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Λοιπόν, διάβασα και το τρίτο βιβλίο της ιστορίας, κινείται στο ίδιο μοτίβο, δεν έχω να προσθέσω κάτι παρά μόνο ότι δεν πρόκειται για τριλογία, οπότε αγαπητέ κύριε συγγραφέα, πόσο έχουμε ακόμα? Και για κείνο τον χάρτη που "λέγαμε" δεν βλέπω κάτι... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Ήταν τριλογία αλλά λόγω μεγέθους τα χώρισα σε δύο το καθένα οπότε είναι έξι. Όσο για το χάρτη θα το φροντίσω άμεσα. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Τα έχεις έτοιμα ή συνεχίζεις να γράφεις? Εγώ ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί. Σε ότι αφορά το χάρτη, ενώ σίγουρα από τις περιγραφές υπάρχει μια σχετική εικόνα, δεδομένου ότι συντροφιά και χωρίζεται και ταξιδεύει αρκετά, είναι αρκετά δύσκολο αν δεν κρατάς σημειώσεις να τοποθετήσεις τους ήρωες στο σύμπαν σου, ειδικά όταν εισάγονται και νέα μέρη στην πορεία των βιβλίων. Ευχαριστώ πάντως που απάντησες τόσο άμεσα και φυσικά ευχαριστώ για το ανάγνωσμα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts