Jump to content

Εκδίκηση


John Ernst

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Νίκος Φερεντίνος
Είδος: western fantacy
Βία; Ναι
Σεξ; Ναι
Αριθμός Λέξεων: 3306
Αυτοτελής; Ναι
Σχόλια: Για το Write off #93
ΑρχείοΕκδίκηση.pdf

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια για την ιστορία σου:

Spoiler

Νομίζω ότι επικεντρώθηκες πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε στα στοιχεία της εισαγωγής και δεν άφησες την ιστορία σου να αναπτυχθεί.

Η σκηνή με τη γριά που ανακάτευε την κουτάλα ήταν μια ωραία ιδέα. Όπως και η σκηνή στην τουαλέτα. Επίσης διασκέδασα αρκετά και με την τύχη του μπάρμαν. Το τέλος ήταν μάλλον λίγο κλισέ για τα γούστα μου («απέναντί της … είχε … τον κάθε άνδρα που την εκμεταλλεύτηκε». Προσωπικά θα μου άρεσε η ηρωίδα να ήταν λίγο πιο κοντά στο στυλ "hello boys, you are my bitches now").

Νομίζω ότι για τις 7 μέρες που είχες στη διάθεσή σου το ανέπτυξες πολύ ωραία. Ίσως όμως και να βιάστηκες λίγο να το τελειώσεις.

 

Link to comment
Share on other sites

Η ιστορία αυτή είχε αρκετές καλές ιδέες, που όμως χρειαζόντουσαν λίγο περισσότερο χώρο και γυάλισμα να αναπτυχθούν.

Πχ. το σημείο με την τουαλέτα είχε ορισμένα προβλήματα. Από την εντελώς ατάραχη αντίδραση της πρωταγωνίστριας, στην αρχή νόμιζα ότι είχε πάει εκεί με σκοπό να συναντήσει κάποιον εραστή της. Αφότου τον σκότωσε ήταν που κατάλαβα ότι κάτι άλλο είχε παιχτεί. Αλλά και πάλι δεν είχε την ένταση μιας σκηνής φόνου - γράφτηκε διεκπαιρεωτικά. Τελικά, μαθαίνουμε ότι αυτός που σκότωσε ήταν ένας από τους τέσσερις άντρες, αλλά δε φάνηκε ούτε στιγμή να την απασχολεί για το πώς θα κάλυπτε το ότι σκότωσε έναν άνθρωπο. Γενικά για κάποια που είχε στόχο να πάρει τα 25 χιλιάρικα δεν έδειξε να προσπαθεί/σχεδιάζει τις κινήσεις της ιδιαίτερα, αλλά απλά αντιδρούσε σε ότι της συνέβαινε.

Το φινάλε θα δούλευε καλύτερα αν υπήρχε μία υποτυπώδης ανάπτυξη των χαρακτήρων. Κάτι για το παρελθόν τους, κάποια ιδιαιτερότητά τους. Κυρίως της πρωταγωνίστριας και του αφεντικού. Θα ήθελα να είχα μάθει μερικά πράματα γι αυτούς.

Επίσης, δεν ήταν και τόσο πετυχημένες οι συχνές εκφράσεις τύπου "αφού είναι γυναίκα θα κάνει αυτό"/"αφού είναι άντρες θα κάνουν εκείνο". Δεν είναι παράξενο ή ασυνήθιστο οι χαρακτήρες να έχουν συγκεκριμένες απόψεις σχετικά με τα φύλα, αλλά είναι προτιμότερο να δείχνεις μέσα από πράξεις/λόγια το τι πιστεύουν παρά από γενικεύσεις στις σκέψεις τους. Γενικότερα, στον τρόπο γραφής χρειαζόταν περισσότερο show και λιγότερο tell.

Κάτα τα άλλα, χρησιμοποίησες καλά τα στοιχεία της ιστορίας, οι εικόνες με την γριά ήταν ωραίες, και ιδιαίτερα μου άρεσε η αλληλεπίδραση της πρωταγωνίστριας με τη σεξεργάτρια.

Τελικώς, για το λίγο χρόνο που υπήρχε, ήταν μια καλή προσπάθεια.

Edited by Silvertooth
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Upcoming Events

    • 0
      13 December 2025 05:00 PM
      Until 07:00 PM

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..