Zithon Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Zithon Είδος: Τρόμου Αριθμός Λέξεων: 1830 Σχόλια: Ένα μικρό διήγημα κι από εμένα... Ευχαριστώ.. Τελαυταια λεπτα-2.docx Edited May 23, 2021 by Spark Προσθήκη φόρμας. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerk1038 Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Ωραία ιστορία. Καταθλιπτική. Περιγράφεις καλά την σκηνή. Ελπίζω σε άλλη ιστορία να ζήσει λίγο παραπάνω ο φουκαράς ο ήρωας. Συνέχισε να γράφεις. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zithon Posted May 23, 2021 Author Share Posted May 23, 2021 Ευχαριστώ πολύ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nakraal Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 Πολύ ωραίο γράψιμο, σε παρασέρνει στην ιστορία. Κάθε πρόταση μια έκρηξη από εικόνες και συναισθήματα. Αυτό που με ξένισε ήταν το Μ16 και πως ο ήρωας το πήρε από τον νεκρό στρατιώτη. Η εντύπωση που αρχικά μου δώθηκε ήταν πως είναι φοβισμένος. Κλεισμένος και απομονωμένος στο διαμέρισμα του από την αρχή της κρίσης. Ήταν τυχερός που ήταν στο διαμέρισμα όταν όλο αυτό ξεκίνησε. Πως τόλμησε να βγει έξω να πάρει το όπλο από τον νεκροζώντανο; Το φινάλε εξαιρετικό 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zithon Posted May 25, 2021 Author Share Posted May 25, 2021 (edited) Δεν εχεις κι αδικο... Καποια στιγμη προφανως εμεινε απο τροφιμα και αναγκαστηκε να ξεπορτησει.... Πλακα κανω... Ευχαριστω για τις παρατηρησεις... Κανω οτι μπορω να για να εξελιξω το λογο μου και τις ιστοριες μου. Το παρον ηταν το πρωτο μου διηγημα, εχω γραψει ενα ακομη, οπου με τη συμβολη φιλων, του εχω κανει καποιες διορθωσεις. Γραφω ενα ακομη, οπως και ειμαι στα τελειωματα ενος μυθιστορηματος, το οποιο ομως κυμαινεται στο χωρο του αστυνομικου... Edited May 25, 2021 by Zithon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts